grattis till mig.


då var min stora dag kommen :) 20 år ÄNTLIGEN! wiihoo! systemet nästa jajamensan. Blir att sticka dit imorgon med Sandra. och ikväll blir det att kränga lite tårta med dom bästa!



Grattis till mig!






inget att förlora.

If there's anything I wanna say or want you to do. Keep livin' in the moment Live in the moment. Life is for living in the moment. Live in the moment, because it lives for you.





hade en mycket trevlig dag igår. sov till halv två eftersom jag hade jobbat natt. Lolla var så snäll och ringde och väckte mig :P Upp och fixa till mig lite, sen stack jag och hämta Lolla. Vidare för att hyra step up 3 och nästa stop blev netto för att köpa jordgubbar och frysta bär. Sista stoppet blev hos Sandra :) jag satte igång och göra smoothies (mycket gott var det) perfekta frukosten. Sen blev det att kolla filmen, riktigt bra var den :) sen blev det en massa snack. var riktigt trevligt! Sen blev det att äta thai-mat med Lolla och kolla handboll :) sverige förlora dock /: Sen kom Robin och snacka lite skit en runda. idag fick man gå upp i tid för att vara på möte klockan åtta. Sen blev det lite utbildning i oljor hand och fotmassage. Nu sitter man hos Lolla fått en kopp kaffe, muums. Snart bär det av till tyringe. jajemensan. se om man hittar något där. sen ikväll ska man spela innebandy med pågarna, ska bli as skoj :) idag är det sista dagen för mig som tonåring. tro det eller ej, men imorgon blir jag "vuxen". Känns riktigt nice. Denna dagen har man längtat efter länge. Får se vad man ska hitta på imorgon, blir att jobba i alla fall! nej, nu ska jag få Lolla att öka takten så vi kommer iväg någon gång!





peace.






<3

dancing in the moonlight.





run just as fast as I can, to the middle of nowhere, to the middle of my frustrated fears.




vilken helg. för ni kan tro att jag har haft en toppen helg som vanligt med mina pågar och Lolla. love it! Fredagen startade hos Lolla, sen blev det vidare till Ragnarsson där alla pågarna var. Hade en riktigt mysig kväll. Dock avslutades den med migrän >.< sov från 4 på morgonen till 17 på eftermiddagen :S inte lika kul. Men var bara till att gilla läget, pils var snäll och pyssla om mig :) tackar så mycket! När jag hade återhämtat mig lite efter migränen blev det snabbt hem för att fixa till mig för att sedan sticka till Sandra och fira henne :) tack för god mat och trevligt sällskap. Stack hem till Ragnarsson sen för att köra dom till ladan sen. När jag kom hem trodde jag att jag skulle få sova, men icke att hon fick. Massa samtal fick hon hela natten xD Aja, jag kom upp imorse så jag kunde jobba 07.00-17.00 i alla fall. Men var riktigt sleden när jag kom hem kan jag tala om :P har haft en bra dag på jobbet. massa av roligheter. det bästa var ändå om som parkera på vår parkering där det står endast demensteamet på en skyllt som man inte kan missa. Hon kunde flyttat sig efter att Lisa försökte få kontakt med henne. men icke. Så när jag och Therese kom stod hon fortfarande kvar. Hon fick skylla sig själv att hon inte kunde läsa, så vi ställde oss lite bakom henne så hon kunde komma ut men hon skulle ha lite jobbigt med det. Jag, Lisa och Therese stod i fönstret och filmade (ifall hon skulle backa på vår bil) och kollade på henne när hon försökte backa ut xD så jävla skoj. sluta med att hon inte fixa det. Så kom en kollega, då fick hon sig en känga för att hon stod på våra parkeringar. Hoppas hon skämdes och inte gör om det fler gånger för då blir det värre nästa gång. haha, detta kan jag leva på ett tag nu framöver xD HAHAHAHA! resten av denna dagen har man bara tagit det lugnt, riktigt skönt :) funderar på att gå och lägga mig snart. dock är jag riktigt nöjd med att jag flyttar nästa vecka och jag fyller år för den delen med :D så jävla gött! Lördag blir det att dricka gott :) nej, nu får jag krypa ner i sängen :) blir att jobba natt imorgon!




peace.

for the first time.





tomorrow we might wake in servitude and silence, i will give you everything if only you would have me. But tonight we dance!




stack hem till Lolla igår och umgicks med henne. Kollade på handboll och en film, ghost rider! tänkte bara på i want a cool rider ;) De är det jag vill ha! slutade med att jag somna hos Lolla :P Jag som skulle upp tidigt idag, så blev det inte. Kan säga att det var riktigt skönt att sova ut. Dock har jag haft riktigt konstiga drömmar /: Men aja. Dagen började med en Lolla, en Dolly, en kopp kaffe och en cigg! Dagen hade inte kunnat börja bättre. nu sitter jag här hemma och njuter av min lediga dag. ska ta tag i och städa på rummet och lite sånt. försöka vara lite duktig idag i alla fall (a) ska försöka ta mig i kragen och sticka ner och träna idag också. Det hade varit riktigt gött! Dock blev det ändringar på det nu. Jobbet ringde precis, så det blir att hoppa in och jobba ikväll i stället. Ja, det kan ju bli trevligt. Hoppas man jobbar med någon trevlig ikväll! ååh, alltså jag förstår mig inte på mig själv riktigt. Varför ljuger jag för mig själv. Det hjälper ju inte direkt. Men det är dags att ändra på det. Bara längtar tills jag ska få börja mitt nya liv :) nej nu blir det att fixa till sig inför jobb!




peace.





who owns my heart.





Keepin your head up to the sky, keepin your mind just stay alive, keepin your wings so we can fly, keep your head up tonight. Keepin your head up to the sky and we can just rise up tell me now, gimme your wings so we can fly.




Känner att jag har varit riktigt flitig idag :) Jobbat på förmiddagen och eftermiddagen, sen har jag hållit på och packa nu ikväll blir att fortsätta imorgon. Fick trevligt sällskap av Mia idag också, det gillas! :) dock var jag nog inte så jätte trevligt sällskap med tanke på att jag var helt inne packandet. Nu är jag rätt slut i huvudet, så blir att sova nästa så man är någorlunda utvilad för att jobba imorgon. 10 dagar kvar tills man fyller år, wiihoo! jag längtar och längtar ännu mer tills jag ska flytta. Bara längtar. Startar ju ett helt nytt kapitel i livet. Men kommer ju bli så tomt. Men det går säkert att lösa :) nej, tack och godnatt!




peace.

we dance on.





Pretty, pretty please don't you ever ever feel like you're less then, fucking perfect. Pretty, pretty please if you ever ever feel like you're nothing you're fucking perfect to me.




Jaha, då var denna helgen snart över också. Jag hinner fan inte med längre. Allt går ju bara så fort. Men jag har haft en bra helg som vanligt :) Träffat mina pågar och töser, så jag är nöjd! Varit en massa med Lolla, det gillas som bara den! du är för go Lolla. Sov hos Lolla inatt :P Dock har Dolly varit lite jobbig, hon har nämligen attackerat mina fötter så fort dom har varit utanför täcket :P men hon har även myst med mig lite! tackar alla för helgen :) ååh, jag är riktigt sugen på att göra något nytt med håret :S Ska man färga det brunt kanske? vågar man det? vet inte alls. Någon som har något bra förslag på vad jag kan göra med mitt hår? Nu funderar jag på om jag ska ner och packa lite inför flytten, börjar ju närma sig nu. kan vara rätt skönt att vara förberedd! Måste göra en lista på allt som jag inte har och behöver handla :P Rätt mycket man måste tänka på. Men jag längtar som bara den! ska bli så skönt. Nej, nu får jag göra ett ryck :P
peace.






Lolla och Dolly,  <3

hold it against me.




all my life I've been good, but now i am thinking what the hell.



Torsdag idag, vilket innebär att det är 2 veckor tills jag fyller år och Lisa kom hem idag :) Stack och träffa Lolla efter jobb, snacka skit och drack lite kaffe :) resten av dagen har jag suttit och kollat på soffor och tatueringar! Imorgon är man äntligen ledig! Har varit mycket jobb denna veckan också, vilket jag gillar. Jag har sökt nytt jobb, tänkte fortsätta söka på andra ställen också! träffat Lolla en massa denna veckan har jag också hunnit göra och mer ska det bli för veckan är ju inte slut än :) Åkte till Dennis och träffa han en runda och snacka lite skit med honom igår, riktigt trevligt! Nu är de roligaste kvar av denna veckan, helgen :) Kommer säkert bli lika trevlig och rolig som vanligt :) träffa pågarna ska jag göra i alla fall :) nej nu blir det kaffe och en cigg, sen kolla handboll :))
peace.

i never knew anyone could be so cool.




I want a coooooool rider, if he's cool enough, he can burn me through and through. Whhoa ohhhh. If it takes forever, then I'll wait forever. No ordinary boy is gonna do. I want a rider that's cool.



nytt år nya möjligheter. Det är väl så man säger varenda år. Men min första helg detta året började bra! Det tackar jag mina älskade vänner för. <3 i torsdags blev det att dricka lite med pågarna, hade riktigt skoj! Blev att fira nyår i Eslöv hemma hos Mia med god mat och trevligt folk :) sen blev det tillbaka till höör. hade världens huvudvärk efter raketerna, men fick ju sticka till pågarna en runda och hälsa på dom :)) I lördags blev det att fira det nya året :) blev spel, gott och dricka, skratt och massa snack med matilda, Lolla och nils. Sen drog vi ner till ragnarsson. Blev en riktigt trevlig kväll! så min helg har med andra ord varit riktigt bra :) nu har man att se framemot att lisa kommer hem, sin 20 års fest, sin födelsedag och tills jag får flytta in i lägenheten :) det kommer vara en riktigt bra månad! Eller jag hoppas på det i alla fall! vi får se. Nej nu blire att göra något vettigt!
peace.

RSS 2.0