i won´t let you go.lovely.Då var helgen över och den har varit kanon. Den har bestått av ledighet, vänner, rally och mys med min älskling :)
Fredagen blev det trevligheter med Sofie, Sanne, Cassi, Jenni, Robin, K, Jim och Kennie. Vi drog på äventyr och fest i marieholm till Therese :) 

Lördagen bestod av roligheter flams och trams med min kära pojkvän. Sen på kvällen blev det att umgås med fina vänner igen :) Stack till Davad där Nissen, Nils, torbjörn, Kitty, Lollsan, Patrik och Carro Senare kom Conny och några vänner till honom också :) Stack vidare till ladan för galenskaper och dans! hur toppen som helst :)


Söndagen blev det rally med Robin & Jim :) hur bra som helst och perfekt väder! Träffade Staffan, Anette, Jessica och hennes kille också!

På kvällen blev det mys med min fina pojkvän. Åt god mat (oxfilé & potatis) sen blev det att spela bingo :) HAHA! Avslutade kvällen med smoothie och BB :) hur trevligt som helst! - Jag älskar dig Conny Hellqvist så otroligt mycket! <3


Idag var det avslutning med handbollsskolan, känns konstigt. Längtar tills det börjar efter sommaren igen :) Duktiga har dom blivit och utvecklats en hel del!


nej, nu blir det duschen sen beger jag mig till hörby för mys med min man :) 


peace.

now you're just somebody that i used to know.

Now it's time to spread the love and our hearts will beat as one.


Rätt mycket som har hänt i mitt liv nu. Tar bara till mig allt positivt allt negativt orkar jag inte ta in just nu. 


Har i alla fall tur att jag har en sån underbar pojkvän och fina vänner. Ni har gett mig mycket ork! Vad skulle jag gjort utan er. 

HAHAHA, jag bara älskar att höra grejor i bakvägen. Blir så glad av det :) Men jag orkar inte bry mig. Tänker inte lägga ner energi på det!
Helgen har varit riktigt mysig. umgåtts med vänner och min fina pojkvän, svärföräldrarna och familjen :)

Idag är det min första praktikdag, lite nervös :P men det kommer säkert gå riktigt bra :) Spännande är de i alla fall! Dock känns det inte kul att behöva jobba gratis när man har jobbat så länge och tjänat pengar. Har 10 veckors praktik framför mig nu (y) Sen är sommaren här :) så jävla gött!

nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Kände bara att det var dags att uppdatera här lite :Ppeace.

RSS 2.0