this is love.
Tonight feels like we can do anything we like oh, tonight feels like the best night of my life.Dagarna bara går. Vår svenska midsommar var som den brukar vara, regning! Tråkigt, men hade ett mycket trevligt firande ändå men fina människor och min underbara pojkvän :) lekar, god dricka och mat! hur bra som helst. 

jobbar för fullt, börjar kännas av i kroppen. Helt sleden! Har haft nästan en hel helg ledig och vilat upp mig. Dock har det inte varit något roligt väder. 

Japp, nu är det också bestämt att jag ska flytta in hos Conny :) Lägenheten är uppsagd och allt. Kommer bli hur bra som helst :) 

Inatt ska jag gå brevid på ett nytt jobb! Ska bli spännande men inte så jätte roligt att göra det på en söndag. Bara till att gilla läget. Så vecka består av extra mycket jobb. Det tråkiga är att det blir inte så mycket tid över att träffa min fina pojkvän :/ 

Allt känns så bra, det känns som jag startar ett nytt liv. På ett sätt så gör jag det! Det känns så rätt och underbart. Har verkligen hittat drömprinsen som jag letat efter att få leva mitt liv med :) 

jag älskar dig Conny Hellqvist! <3


dags för en powernap.

peace.
till en ängel.
Åh, jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh Det är du som ger mig svar och gråter när jag ler. Vill du stanna här tills dagen gryr. Kan du höra mig nu! Jag lever och du lever inom mig. Jag ser dig när jag blundar. Jag ber dig
vill du vaka över mig och välsigna varje steg jag tar..
Vet inte riktigt var jag ska börja. Det har hänt mycket saker nu på ganska kort tid. Det har varit och är fortfarande mycket tårar, skratt, tomhet, längtan, och orolig saknad. 


För snart en månad sedan valde min mosters man att lämna oss ;( Trodde aldrig att de skulle hända att han skulle välja något sånt. Du har alltid funnits vid min sida när jag har behövt hjälp och allt. Det kommer aldrig kännas verkligt att du inte finns här bland oss. Vill inte säga förväl till dig i heller, för vill att du ska vara här hos oss. Det är riktigt jobbig och en riktigt stor saknad finns efter dig. allt är så overkligt. 


Min praktik är nu slut & jag är så lycklig för jag har fått timansällning där :) Riktigt skoj och deligeringen är avklarad, så jag är riktigt nöjd :) Har även fått jobb på en annan avdelning på fogdaröd! Har även påbörjat mitt sommarvikariat. Så livet rullar på. längtar bara tills skolan är slut. 


Jag har verkligen världens bästa pojkvän! Jag hade aldrig klarat detta utan dig. Du har verkligen stöttat min till max. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Conny Hellqvist! du är min andra halva. <3


Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med fina vänner. nej, nu ska jag göra något vettigt av denna dagen. 


Peace. 


sov så gott, vi ses snart!

RSS 2.0