Live my life.you make me feel good, you make me feel safe, you make me feel like i could live another day.


Lång vecka med många resultat både positivt och negativt.

Japp, som vanligt har veckan bestått av praktik och jobb för det mesta. Blev även att besöka min läkare. Inga vidare besked men japp, de får gå ändå. Måste bruka allvar med min medicin nu i alla fall. Jag som är så glömsk :/


Äntligen börjar jag få i ordning här hemma, men en hel del kvar. Har en snäll mamma som är och köper säng till mig :) lite tråkigt att inte kunna följa med, men har praktik denna helgen också :/ lite tråkigt att praktisera på helger. Men tiden brukar gå fort.

Har varit duktig och bakat toblerone-muffins. Så mamma och moster kan fika på de när dom kommer hit. Sen har vi något gott att mumsa på praktiken också :) nybakat är ju godast!


Ja, idag händer inte så mycket mer än såhär. Så nu ska jag mumsa i mig en muffins innan praktiken :)

Ååh, jag bjuder på en bild på min nya halvfärdiga tatuering också :)

Peace.


Nästa södergatan.Japp, tillbaka på södergatan igen & det känns faktiskt bra!

Har verkligen haft fullt upp nu i hur många veckor som helst, hinner knappt med mig själv :s fix dit, jobb dit, praktik dit. Ja med andra ord så räcker inte min tid till.

Imorgon har jag bott i lägenheten i en vecka, bara det har gått fort! Längtar bara till jag kan få allt klart här så de kan bli hemtrevligt.

Tack till alla som hjälpte mig med flytt och så :)

Är inne på min fjärde vecka med praktiken, det är helt sjukt! Nu är det bara 6 veckor kvar & nästa vecka kommer min lärare och hälsar på. NERVÖST!

Igår kände jag mig flitig. Ledig från praktiken så det blev att jobba på Säbytorp efter stack jag till banken. Hem och fixa lite sen blev det sticka och träna. Avslutade kvällen med att måla en hylla och sen blev det mys med min fina pojkvän :)

Så idag är jag helt slut i kroppen, men måste tagga till lite. Har praktik idag :)

Jag vill ha mer tid så jag kan hinna med mer.

Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän :) vad skulle jag gjort utan dig! Hade inte varit hel utan dig. Du är det bästa som har hänt mig. Kommer aldrig sluta älska dig, mitt hjärta tillhör dig! <3

Nej, nu måste jag fixa lite sen blir det praktik!


Peace.


RSS 2.0