give me everything.håll mig hårt eller släpp mig helt.jag skulle upp tidigt idag för att tvätta så blev det inte riktigt. Blev väckt av Matilda som ringde till mig. tur var det annars hade jag nog inte vaknat i nått så när tid. Är hemma nu så är i full gång med att tvätta. tycker det inte är så jätte skoj, men har ju inte så mycket till val. 


Ska på begravning idag också /: Erik Book lämnade ju tyvärr oss, så jag och Pils ska dit. så nu blir det att förbereda sig för det. Du ska veta Erik att du är saknad! 


Senare idag blir det att städa och tvätta bilen (y) det behövs verkligen! Sen ska jag bara ta det lugnt eftersom jag inte mår så bra idag /: ont i halsen, helt seg i kroppen och mår illa :S jag vill verkligen inte bli sjuk. Har inte tid med det! 

nej, får skriva mer senare. börjar känna mig lite stressad :S 


peace.

what a feeling.


You said "Hey, what's your name?" it took one look and now i'm not the same. Yeah you said "Hey." and since that day you stole my heart and you're the one to blame.hade verkligen en härlig ledig dag igår. 

dagen började med sovmorgon och en mumsig frukost. Sen stack jag och pärlan hem till Lollsan för att dricka köffe och snacka skit :) Senare kom även Matilda och Lovisa med glass! mumsigt. Vi bestämde oss även för att laga mat och äta tillsammans. Lollsan och jag stack iväg och handlade, sen vidare hem till Stoffe. Sen satte jag igång och laga maten. riktigt imponerad över mig själv att det blev så gott ;P Sen satte vi igång en film för att smälta maten till det. Riktigt mysigt. sen bar det av hemåt. 

Kvällen fortsatte med myspys med finaste :) Blev att vi stack till Per för att kolla på bb med Per och Amanda! 

hade en riktigt underbar dag :) tack alla som var inblandade! 


idag har man städat lite och haft Lisa på besök :) fick även ett riktigt roligt besked! wiiie :) 

nej, nu får man väl fixa till sig. Sen bär det av mot jobbet! 


peace.

lips that felt just like the inside of a rose.
just when I felt like giving up on us, you turned around and gave me one last touch that made everything feel better and even then my eyes got wetter.ojojoj vad dålig jag har varit på att skriva här. Får som sagt skylla på mycket jobb och umgåtts mycket med vännerna, så det har varit ont om tid för att skriva några rader här. Men nu är jag här för att skriva lite rader :)

har äntligen haft några dagars ledighet och kan inget annat mer än att säga att jag verkligen tagit till vara på dom och njutit ordentligt :) imorgon blir det på att jobba igen. börjar verkligen inte lugnt i heller utan nej, först 7-16 sen hem och sova lite sen är de på det igen och jobba natt 21-07. får se hur levande jag är på fredag. 

idag ser mina planer ut så att ska färga mammas hår och hon förhoppningsvis mitt :) sen blir det att se till och få lite mat i magen. Förhoppningsvis får jag träffa Conny idag också :) Får ju inte glömma att jag snart får besök av Emma och Zeppo så får väl stiga upp och klä på mig och kränga lite frukost också. 

vi hörs senare. 


peace.

RSS 2.0