love the way you lie




Just gonna stand there and watch me burn. Well that's alright because I like the way it hurts.


tiden börjar gå rätt fort tycker jag. Man hinner inte med så mycket man vill. men aja, det är väl så det är när man kommer in i vuxen världen. Jobbade igår natt, inte alls skoj. Jag saknar shipe om nätterna. rätt jobbigt att alla festa igår medans jag jobbade /: ska dessutom jobba hela helgen. aja, får väl tänka på pengarna. Åska gjorde det när jag gick hem från jobbet imorse. rätt läskigt faktiskt :S tränade beachhandboll igår också, i love it! saknar handbollen som fan. men det ska bli sjukt skoj att spela beachhandboll med det gamla laget :)) JAG HÅLLER PÅ ATT SLUTA RÖKA! känner mig riktigt duktig. är inne på andra dagen att inte röka. håller på att få lite smått panik. men det är bara till att kämpa! har även bestämt mig för att jag ska ut och springa på morgonen efter jag jobbat (y) men imorse ville jag inte eftersom det åska som fan :S hoppas bara det håller. kommer väl bli att man fest röker någon gång. vi får se hur det går.


nej, man kanske ska ta och göra något vettigt och inte bara ligga och dega i sängen :O



peace.





i feel for you



you know i just can´t stay away, baby when you´re next to me, that´s the way i like to feel.



vaknade för en stund sedan. har verkligen sovit riktigt gott :) inatt blir det den tredje natten på rad jag jobbar. och det är 30 timmar :P känner mig rätt duktig. igår bestämde vi oss för att sätta upp poolen. nu är det är så jävla varmt behöver man ett svalkande bad. jag och patrik hade även vattenkrig igår :p rätt skoj. hinner inte med så mycket om dagarna nu när jag jobbar natt. men har i alla fall funderat på om man ska ut och springa på morgonen efter man har jobbat. hade varit rätt nice. så i helgen tänker jag fan börja med det :)) tänkte jag skulle hinna med k-dagarna denna veckan också. någon som är sugen på att hänga med? (A) annars är det bara jobb som gäller för min del denna veckan. nej, blir att fixa lite saker nu innan man börjar jobba igen.



peace.

feel fine




hold me so tonight, like an angel in the sky,
hold me so tight...




min helg har varit helt underbar :) asvlutade helgen med stranden idag med Elin, Joel, Adéle, Björn och Camilla :) riktigt trevligt. nu ska man dra och jobba (y)


peace.





smile for me




Love, you know I’ll fight for you. You got me, You got me.


Ääääntligen har värmen kommit igång :) vill aldrig att den ska försvinna.
Början på min dag igår var riktigt seg :S trodde det skulle bli att man bara satt hemma och tråka. men icke så nicke :)) Matilda, jag och Fanny stack till jimmies 20 års fest och jag ångrar verkligen inte att vi stack dit. det var hur skoj som helst. så tack Matilda och Fanny, riktigt skoj gjorde ni min kväll! och tack Jimmie för vi fick komma. sen drog jag och Matilda på efterfest med Jonne och Glenn, haha fy fan vad jag skratta en massa :)) stolen gick i sönder som jag matilda och glenn satt på xD Jonne och glenn tog hål i öronen på varandra :P haha, fy fan vad skoj det var. imorse vakna man helt sent, för somna inte förrens efter 4 xD inte bra inte bra. Var hemma en liten stund sen kom Camilla och adéle och hämta mig för att sticka till vaxsjön och bada och det var riktigt härligt :)) nu är man hemma. muumsar i mig chips och dippa - aldrig fel :) man får väl feta sig ibland. hihi. IMORGON BÄR DET AV TILL STRANDEN :D:D:D ska bli riktigt niiice.

nej, får väl ta och kolla färdigt på filmen som går på 4an hajen tror jag den heter :P sen blir det sängen (y)


peace.





life is a mystery



It's like a dream, no end and no beginning. You're here with me, it's like a dream .



stack hem till sis igår för att prata en massa. så stannade och sov där också. riktigt mysigt var det! Runa, André och josefin kom med bullar till frukost :) hjälpte anette sedan lite. kunde dock inte stanna så länge pga att jag skulle passa mina syskon idag. men trevligt hade jag med sis. jag älskar dig sis <3 nu har man bara varit hemma och tagit hand om syskonen. Elin kom även förbi en runda efter hon jobbat. så vi satt och snacka lite. Men fy fan vad död jag är idag, vet inte alls vad det är för har sovit och allt. men ja vädret kanske? börjar bli lite uttråkad >.<

vad händer i helgen alla? jag har inga planer så. känner suget av att sticka till stranden som fan :O behöver den avslappningen. funderar även på att åka hem till Anna så hon kan fixa min rygg och axlar. har sådan fruktansvärd värk. börjar bli lite jobbigt nu. nej, kanske ska ta reda på vart mina syskon har tagit vägen.


peace.







in my head



if i could find a way...


tränade bechhanboll igår, riktigt skoj! saknar handbollen /: har även jobbat inatt. var rätt trött men det gick bra ändå. nu har man ju börjat på sitt sommarvikariat så nu är det jobb jobb jobb hela tiden (y) pengar pengar pengar :D det gillas riktigt mycket. Denna dagen har gått åt för att sova, hämta lillasyster, sova, laga mat, sen dra och jobba. passat lillasyster hela dagen med. ungefär såhär har och ser denna dagen ut. går nämligen på och jobbar inatt igen. sen är jag ledig några dagar sen är det på det igen :P så just nu händer det inte så mycket mer i mitt liv mer än att jag jobbar xD härligt liv. både ja och nej.

i mitt veckans astro stod det såhär:
veckans tema: "rosa moln"
den här veckan handlar om ömma känslor.
venus gör dig romantisk och inställd på
trevliga aktiviteter för två. kanske du bokar
in en kärlekshelg.
Veckans bästa: Feststämningen.
Veckans sämsta: notan.
Råd: roa dig.


snacka om att man blir fundersam :O men vi får väl se vad som händer och sker :P haha!




lite grejor som jag hittade när jag och Erika var på kupolen. sen har vi min söta lillasyster :)
  

eh eh waka waka



i just don´t know what to do with myself...


helgen har varit riktigt härlig :) blev inte riktigt som den var tänkt, men det blev bra ändå! fredagen började med att vara hemma lite, sen stack jag och Elin iväg och handla mat. lagade en riktigt smarrig måltid och vin till blev det. massa myyys! igår bar det av till stranden. Jag, Elin, Adéle, Björn och Anton stack till kivik havsäng, den stranden där. mycket fint var det :)) blev lite vin, cider och tilltugg. på kvällen bar det av hem till Lövet. där satt jag, elin, melin, sten och hannah och drack vin, cider och öl. riktigt trevligt var det :) sen bestämde elin och jag att vi skulle dra hem till fredde där han och martin var. så vi tog vars en cykel och börja trampa dit. mycket duktiga var vi :P kollade film där sen decka vi (A) vi vaknade imorse på freddes soffa :P så vid 9 stack vi hem :P köpte bullar med oss hem som vi mumsade i oss :) låg och degade i soffan lite framför Peter Pan. Adéle ringde efter ett tag och då blev det stranden :) stack till lomma! men aldrig mer att jag sticker dit. JÄVLAR MED FOLK :O hitta nästan ingen plats att slå oss ner på :O där finns inget vidare matställe i heller :S

så i helgen har det blivit mycket steeek :)) 



   


I wanna fly




I wanna be a part of something ...


då var man hemma i skåneland igen :) kom hem inatt. hade en rätt skoj biltur med pappa. har planer för att åka upp till dalarna i september och stanna där ett tag.

idag, aa vad händer då!? funderar faktiskt på att sticka ut och springa :) vilket hade varit riktigt skönt. men får se hur det blir med det :P blir i alla fall beachhandbollsträning idag, vilket jag ser fram emot :) sen blir det att vara med Anette som det ser ut. Hon har ju flyttat och allt nu ju, så får ju se hur det ser ut. Annars blir det väl en rätt lugn kväll. eller man vet ju aldrig, det kan ändra sig snabbt :P jag är i alla fall jag att jag är hemma, men saknar dalarna lite faktiskt.

helgen ser väl rätt bra ut med hyffsat bra planer :)) rätt bra eftersom på måndag börjar man jobba :) det ska bli skönt. tjäna lite pengar är ju aldrig fel. känns som att sommaren kommer gå riktigt fort.

livet leker fortfarande :)





RSS 2.0