when i look at you

i’ve been spending all my time, just thinking about ya.  Oh I’m fallin’ for you.



Vilken helg det har varit, full av överraskningar :)) Min fredag kväll bestod av massa mys med Matilda. Vi kollade film och krängde en massa godis, chips och snacka en massa skit. Riktigt trevligt var det. Fixade även stoffes överraskning (a) som han såg när han kom hem. Blev riktigt glad när han kom hem tidigare :) Så jag och Matilda fick trevligt besök av stoffe när han kom hem! Sen kom Lisa hem :P haha! full och glad var hon :) Efter det blev det hem och sova. Upp tidigt på lördag morgon för att jobba. wiihoo! sen "hem" på timmar. blev inte riktigt att jag stack hem, stack till stoffe i stället och sov lite eftersom vi skulle ha kalas här hemma >.< sen blev det jobb igen (y) Ville bara hem snabbt som bara den, för Stoffe hade lämnat en överraskning till mig där hemma :)) hihi. Fick ett riktigt fint halsband, en jättefin ros och en flaska vin :) så jävla gulligt. Blev riktigt glad :) Efter jag hade fixat mig lite efter jobb stack jag hem till Stoffe och sov, medans alla andra stack till ladan. Rätt skönt att få sova ut lite. I söndags blev det upp tidigt igen för att jobba. Bara en massa jobb i helgen men det är bra (y) Efter jobb blev det bara en massa mys med film, polly, chips och dippa och trevligt sällskap av Stoffe. Min helg hade inte kunnat avslutas bättre :)) tack för min underbara helg alla <3 Igår blev det jobb, en tur till Eslöv med Lisa :)) donken och träningsmatch. Idag är man ledig vilket är riktigt skönt, dock börjar jag bli förskyld och det suger. träning blir det ikväll (y) sen får vi se vad som mer händer idag.
you make me happy :*


peace.




<3

i dina ögon

you are the reason that i breath, i want you to know that.



jobbade inatt, så jag har i princip sovit hela dagen. Riktigt skönt var det. Dock är jag fortfarande trött :S Idag är det lill lördag, rätt skönt. Snart är det helg igen och det gillas. Ska jobba hela helgen (y) och hoppas på en massa mys. Det har faktiskt inte hänt så mycket än så länge i veckan. Mest jobbat och så. idag blir det att träna innebandy, som jag inte kunnat göra på väldigt länge för det har krockat med jobb /: så får se hur det går ikväll på träningen. Känner mig lite off. aja. Nä, nu ska jag sticka upp och äta lite pannkakor som jag har stått och gjort. MUUUUMS!

peace.

how it feels to fly

When I see your face, there's not a thing that I would change, cause you're amazing, just the way you are. And when you smile, the whole world stops and stares for awhile. Cause boy you're amazing, just the way you are



jag har haft en riktigt bra helg :) finns absolut inget att klaga på. I fredags blev det massa mys med Anette, kusin och Stoffe (kalaspuff). Vi åt middag tillsammans, spelade spel, åt kex och ost, drack vin och massa sånt. Kvällen kunde inte avslutas bättre i heller. Igår blev det upp tidigt för att börja jobba klockan 7, men hann med lite mys på morgonen innan Stoffe åkte. jag kunde inte haft en roligare dag på jobbet igår i heller. Det blev bara en massa skratt med Lisa och Therese :)) gillades som fan. Lisa visade sina dolda talanger ;) HAHAa! jag tillbringade verkligen hela min lördag med Lisa :) Efter jobbet stack vi och sola, sen stack jag snabbt hem för att duscha och så. Sen blev det hem till Lisa för att äta med henne och så. Sen avslutade vi kvällen på jägers för att sticka på dance session. det var verkligen en riktigt rolig lördag, tack Lisa och ni andra :)) dock har jag väldigt ont i fötterna pga att folk inte vet var de ska trampa med deras klackar, funderat på golvet i stället för fötter? har några snygga blåmärken.  Idag har jag verkligen vilat upp mig som bara den. Riktigt skönt. Känner dock att jag hade behövt vila upp mig exakt hela dagen. Men så blir det inte, börjar nämligen jobba klockan 21 så ska jobba hela natten ;P ska dock inte klaga. nej, man kanske skulle fixa till sig lite :P



peace.




lever min dröm

what i like about you, you hold me tight. keep on whispering in my ear tell me all the things that i wanna hear, cuz its true thats what i like about you.



rätt skönt med sovmorgon för en gångs skull. har verkligen tagit vara på den! Det är ingen från jobbet som har ringt och väckt mig i heller (y) rätt nöjd med det. Har jobbat en hel del i demensteamet nu, kommer in mer och mer i det :P var och kolla på en stuga igår, RIKTIGT FIN! den hade varit helt perfekt för mig. Men blir svårt med allt. börjar bli osäker på om jag ska till nya Zeeland eller inte. Måste ju tänka på min kära kusin som behöver mig. svårt att vara kartläsare samtidigt som man ska vara i nya Zeeland. Men kan ju åka dit men inte vara där så länge. usch, dags att börja tänka lite på allt. Rätt nöjd med att jag har skaffat kort på nionde eftersom jag inte alltid kan träna innebandy för det krockar med jobbet >.< Rökningen, hmm. där har jag inte varit så duktig, men har inte rökat så mycket ändå. men det blir att ta tag i det. Har det hänt så mycket mer i mitt liv, JA för det har det. Har träffat en riktigt underbar kalaspuff som har varit med mig så gott som hela veckan och sovit hos mig :$ riktigt myspys har det varit. Och den här Kalaspuffen gör mig riktigt glad :)) tihi.
idag blir det att jobba natt. det var ett tag sen man gjorde det. nu glömde jag ju nästan att berätta om twin lake run :P det var det bästa på riktigt länge. hade så frukansvärt skoj med sis :)) nykter var man inte riktigt i heller (A) haha. sen var det jägers på kvällen och det var också riktigt skoj! hehe.
nej, ska gå upp och vara lite trevlig en stund. gabriel är ju här :))



peace.





so you do

jeg lader dig flyve. det på tide at du bliver, at du bliver glad igen.



jag känner mig rätt duktig och jag är stolt över mig själv! Är inne på min 12:e dag med att inte röka (y) Måste bli av med det känner jag. Dock tillåter jag mig själv till att feströka lite, tills jag känner att behovet av att röka inte finns längre. Inte nog med de, jag har nämligen börjat träna på nionde (y) Tränar pass och på gymmet :) Känner att jag vill vara i form, känna att jag mår riktigt bra och det gör jag efter jag har tränat. Så det är bara bra. Började i måndags och tänker fortsätta med detta :) I måndags tränade jag och sandra på gymmet och även ett pass bodypump. I tisdags blev det ett pass core och lite på gymmet med Sandra och Elin (y) Sen idag har man ju haft innebandyträning, så man börjar ju komma igång. detta känns riktigt bra. Så nu jävlar i det :P haha. ska bli biff igen ;D nej, kanske inte riktigt. Ska bli lite mer tränad bara.
shiiit vad jag är taggad inför helgen :D:D:D På fredag blir det att vara med sis och även träna ett pass kettlebell. sen ska man jobba två timmar på kvällen också :P haha. Sen på lördag är det ju Twin lake run och missar jag det? nej aldrig någonsin :D Det blir lite annorlunda i år, för då ska vi inte stå på någon station utan vi ska köra själva :) så här ska det supas till :)) haha, och på kvällen blir det jägers. Fy fan vilken underbar helg :) kan inget mer än att längta sönder. har ju väntat ett helt år nu på detta ju :O och nu äntligen är det dags. WÄÄÄÄH!
nej, nu ska man kanske sova. Har ju bredvidgång imorgon också :P 14-21.45 (y) hehe.


peace.




RSS 2.0