då lämnar man sverige.




Denna veckan har gått väldigt fort. Jobbat lite och så.


Fick hem min söta kattunge Stina i måndags, nu släpper jag henne aldrig. <3 Kontraktet på huset är också färdigt nu så den 1 oktober flyttar jag och Matilda ihop :) 


idag har den dagen som jag längtat till äntligen kommit, för idag sticker vi till Kreta :) ska bli så otroligt skönt! packat färdigt och allt nu inför resan. Sitter hemma hos mamma och dom och väntar på att vi ska åka till flygplatsen snart.


kommer sakna alla här hemma riktigt mycket! 

Hejdå Sverige och kyla, Hej Kreta och värme :)


  
Kommer sakna er mina älsklingar så sjukt mycket. Ni är mitt allt! <3


Peace.

hold my hand.



now I'm dancing. It's like a dream, no end and no beginning. You're here with me, it's like a dream.




tänkte skriva några rader här innan jag går och lägger mig!


känns skönt att ha hittat någon som vill ha lägenheten nu innan man åker iväg. så slipper jag tänka på det efter jag kommit hem får då är det ju bara lite mer än 3 veckor innan jag och min sambo flyttar ihopa till huset :) Får ju även hem min katt efter jag kommit hem från resan :) 


fick spontan besök utav Lisafisa ikväll. dom är bäst :) sörplat en massa kaffe och fick laga lite mat till hungriga Lisa :P 


vill avsluta med att säga till alla mina vänner, ni betyder väldigt mycket för mig,, jag tar er inte för givet och jag älskar verkligen er :) <3


nu säger jag godnatt!


peace.

sing me to sleep.



Everything is like a way out, cause we shine down, even when the light’s out but i can see you glow. got my head up in the rafters, got me happy ever after. Never felt this way before.



har haft en underbar helg med jobb, vänner och min fina pojkvän.


jobbade kväll i fredags. Hade så otroligt skoj! trivs som tusan.

I lördags blev det upp tidigt för att jobba heldag. blev ännu en rolig dag. mår så bra av att förgylla andras dagar :) det känns så bra inombords. kvällen avslutades med massa kaffe, Matilda och Emma. Sen drog vi vidare hem till min underbara pojkvän. trevlans att träffa hans vänner och umgås med dom.

sovmorgon idag innan jobb och även frukost på sängen fick jag av min älskling :) Smoothie och en smörgås. <3 började jobba 13 sen är det jobb ända fram tills imorgon kl. 9! så det blir att sova här på jobbet. Känns lite konstigt och jag som har svårt att sova på nya ställen, så tror inte de blir så mycket sovande för min del. 


nej, nu får jag ta och fixa mig. Sen intar jag och Sture sängen. tack underbara sambo för du hämtade honom :) <3 


peace. 

all i need is you.



You better shape up, 'cause i need a man and my heart is set on you. You better shape up; you better understand to my heart i must be true. You're the one that i want, the one i need. ♥

haft en ledig dag till. rätt skönt att vila upp sig inför helgen. Mycket jobb och lite fritid. aja, det är roligt att jobba som tur är!

stack till Eslöv med Emma för att hämta mitt pass som är färdigt. Luktade även på parfymer och lite sånt. resten av dagen har jag bara tagit det lugnt.

Nu är det bestämt, den 1 oktober blir jag och Matilda sambos :) längtar redan. Är inte så långt dit i heller. Gäller bara att hitta någon som vill ha min lägenhet och sen är det lite fix med huset/stugan. längtar som bara den. kommer bli riktigt skoj.


Har även varit duktig och lagat mat idag, varit sparsam och lagat mycket för att kunna frysa in lite (y) Wooho!

nej, nu blir det att mysa med älskling och utklassa honom i kortspel ;D Taggar för jobb imorgon också!


peace.



håller tummarna.



Everytime i see your face, my heart takes off on a high speed chase. Now don't be scared, it's only love that we're falling in. I would never do you wrong or let you down or lead you on. Don't look down, it's only love Baby, that we're falling in. 



Underbara lediga dag :) 

började med frukost hemma hos födelsedagsgrisen :P Sen bar det av att kolla på stugan. Lite som behövs fixas, men den var väldigt mysig :) håller tummarna för det bästa! 

resten av dagen har vi bara myst och diskuterat allt. tror det kommer bli väldigt bra! Nu sitter jag och slöar i soffan och väntar på att lisafisa ska höra av sig om vi ska träna idag :P har dock träningsvärk efter träningen igår /: 

nej, en powernap nu kanske? 



peace.





GRATTIS ÄLSKADE MATILDA :D ♥

det handlar om dig.



all that i'm asking for is that you need nothing more and nothing comes in between our love and it's fragile. see
all that i'm asking for, you're all that i'm asking for.




hemma på lite timmar så tänkte titta in här och skriva några rader :) 


oj vad sommaren bara flyger förbi. hinner inte med. Har inte njutit något av denna sommaren. nu är där mindre än en månad kvar av den :S 

Känner att det har varit väldigt mycket jobb och lite fritid /: känns i kroppen och i huvudet /: tråkigt som bara den.
har fått problem med magen igen /: inge vidare alls! ännu en helg jobbar man :( imorgon är det sista dagen man går på schema. sen är man tillbaka som timanställd /: Har inte kommit in på utbildningen i heller. ingenting går som jag vill. JIPPI! nej, man får väl se något positivt i det negativa. Just nu längtar jag bara till måndag :) en massa fix och trix står på schemat. 

tänk er om 19 dagar ligger jag och glassar på stranden. hur underbart som helst :) 


nej, nu är det dags att göra sig redo för jobb igen!

jag ville ge dig allt i världen, men mitt liv vill jag dela med dig.



RSS 2.0