fool for love.






i keep on running, keep on running and nothing works. i can't get away from you. no, i keep on ducking keep on ducking and nothing helps, i can't stop missing you.



dagarna bara flyger förbi, har inte hunnit skriva här om allt som har hänt. Så tänkte nu när jag har en liten stund över så får jag passa på! 


i torsdags fick jag besök av Robin och Pils :) Lisa kom efter hon hade slutat jobba. vi satt här och spela skitgubbe, drack kaffe och skratta en massa :) tack så jätte mycket! Fick även min kusin på besök :) hon slingade håret på mig och jag fixade ihop lite mat till oss. blev schnitzel, klyftpotatis och bearnaisesås. riktigt gott var det! snackade lite skit gjorde vi också och hade riktigt trevligt :) 


upp tidigt på fredagen för att sticka iväg och jobba. var lagom glad på morgonen eftersom min mobil inte ville ladda sig och hade inget batteri alls på den >.< gaaah! hade inte så lång dag att jobba, slutade redan 13.15. rätt skönta att sluta den tiden på en fredag! Jag, Pils och Jessica stack upp till citygross för jag skulle handla en matta och lite sånt! blev dyrt >.< sen stack vi hem till mig igen! jag satte igång och fixade ihop lite mat till mig och pils. Sen var den stora frågan vad vi skulle hitta på! Sen kom stjernan, matti, anette och jenny hit! blev att dricka lite gott sen skulle vi vidare till skinkan. men dom skulle åka iväg och bowla, så det blev att vi också gjorde det :) sen blev det hem till skinkan för att efterfesta! 


var lagom sleden när jag vakna i lördags >.< började jobba 07.30! hade inte så mycket till val mer än att gilla läget. rätt nöjd med att där hängde frukostbullar på dörrhandtaget som man kunde ta med till jobbet och kränga i sig där :) blev inte så mycket sömn när jag var hemma på timmar i heller, men jaja! slutade jobba 20.30 då var det hem och fixa till sig lite, sen bar det av till ragnarsson för lollsan var där :) sen drog vi vidare till ladan. hade rätt trevligt där med lollsan, säändy, corney och pils :) Sen blev det hem och sova.


jag var trött i lördags men det var ännu värre igår (söndag). började jobba 07.00. min kropp var inte nöjd med att ha fått sova sådär 5 timmar ungefär :P men det gick bra att jobba! några redbull i kroppen sen jävlar i det var jag igång för fullt :P haha! avslutade kvällen med lite mys med Elin och Joel <3 


idag är man rätt nöjd med att man inte börjar jobba förrens 14! Har sovit ut lite, det behövde jag verkligen. nu är det dags att fixa till sig inför jobb! efter jobb blir det att besöka Helges grav!

jag kan inte fatta, jag saknar dig så JÄVLA mycket vännen. Vill bara att du ska komma tillbaka till oss alla! jag har ingen att sjunga elvis låtarna med ): FAAAN alltså! mina tankar är hos dig hela tiden. jag hoppas du har det riktigt bra, för det är du väl värd :) <3



peace.




<3

what the hell.





it’s about damn time to live it up. i’m so sick of being so serious, it’s making my brain delirious. i’m just talkin’ truth.



shiit vad dagarna går fort. kändes som det var måndag igår :O jag hinner verkligen inte med! får ta och berätta lite om mina dagar :) kommar dock knappt ihåg vad jag har gjort xD


jag börjar med att berätta om min söndag. jobbade så gott som hela dagen! var hemma på timmar mellan 10-17. Hann dock med en del då. tvättade och fixade lite här hemma. Efter jag slutat jobba avslutade jag kvällen med wallander, chips, cola, mys och egentid med mig själv :) riktigt härligt var det.

I måndags blev det också jobb. lagom trött var ju jag :S Blev hembjuden till kusin och Anette på mat. slutade med att min kusin ringer i panik, DU MÅSTE KOMMA HIT NU OCH HJÄLPA MIG ATT LAGA MATEN xD åker dit och hjälper honom, senare kom Anette hem. Gott och trevligt var det! tackar så mycket för det. stannde kvar och snackade en massa med dom :) efter det blev det vidare hem till älskade lollsan för att sedan sova hos henne :) <3

Tisdag, vaknade på tok för sent >.< började jobba 8 och vaknade kvart i :S snacka om att jag var trött! efter jobb hann även med att träna lite, bli arg på hemtjänsten. Här går jag och betalar för en parkering för den ska vara min, så snor dom min parkering. lagom arg var ju jag >.< sen blev det att äta gott och kolla på big brother. har ju fastnat i det helt nu ju /: gaaah, varför var jag så dum så jag börja kolla på det. Fattar egentligen inte varför man kollar på det, är nog för att det är så kul att se när andra gör bort sig :P 

dag har jag varit riktigt duktig och flitig, det tycker i alla fall jag :) vaknade halv 9 pigg och allt, så stack ner och körde ett pass body pump på nionde :) riktigt skönt var det, märkte hur man kom igång! sen blev det hem för att äta frukost och duscha. Sen fick jag ett sånt ryck, började diska upp allt, vika min tvätt, dammsugade lägenheten och städade. Inte nog med det, jag plockade ihop en massa skit både här hemma och hemma hos mamma och dom och körde sedan med allt till tippen (y) sen ringde pils och sa att han och robin kom förbi på en kopp kaffe :) mycket trevligt! dock skulle jag iväg och jobba så dom kunde inte stanna så länge ): nu sitter man här hemma och intagit soffläget, hunnit kolla på big brother. Nu funderar jag på om jag skulle ta och krypa ner i sängen och sova! för det är jag väl värd efter denna dagen :) nej, godnatt på er alla! 




peace.




out of my hands.




take me away a secret place a sweet escape, take me away. take me away o better days, take me away a hiding place.




hann både med de ena och de andra igår. Först blev det att jobba 7-14, sen blev det vidare till apoteket och fixa p-piller. Hem fixa lite, sen blev iväg och träna. Hem duscha och fixa mig till mig. Mamma, Patrik, Anton och Hanna kom och hämta mig. sen bar det av till Malmö för att kolla på disney on ice. riktigt mysigt och trevligt! 


Kom hem och fixade till mig, sen stack jag vidare till 33an för att träffa pågarna och dricka lite gott :) lika trevligt som alltid att träffa pågarna. Hade följe med cronza och nils hem. säger inte så mycket mer om den kvällen.


har sovit ritkigt hårt och länge idag i alla fall. Min kropp behövde nog det! har i alla fall fått upp mina gardiner nu i lägenheten :) det gjorde en hel del i lägenheten. mer mysig känsla nu. nej, jag får väl ta och fixa till mig så jag kan sticka på kalas och fira André. ikväll vet jag inte alls vad som händer. får se vad jag känner för också. är inte så pepp på att göra någonting speciellt i alla fall! 



peace.

this girl.





i lay me down tonight, i close my eyes, what a beautiful sight. sleeping to dream about you. your eyes, your lips, your hair well you were everywhere out there, but I woke up in the ditches, i hit the light and i thought you might be here, but you were nowhere.



bestämde mig för att inte vara lat och gå till jobbet för en gångs skull. stack inom apoteket för att få mina p-piller eftersom dom är slut. tror ni inte dom var slut. jo klart. INGA apotek har mina p-piller inne. lagom arg blev ju jag. får ringa till barnmorskorna imorgon, så får dom fixa något till mig så länge. fattar inte varför jag ska ha sån jävla otur. efter det fick jag sticka in om och sola så jag fick lite avslappning innan jag skulle börja jobba. 


nu är man hemma från jobb, VÄLDIGT VÄLDIGT irriterad över det med p-pillerna. det lörser väl sig förhoppningsvis. dock var det skönt att komma hem till ett nystädat hem :) var ju riktigt flitig innan jag börja jobba. satte igång och städa här hemma, dammsugaren åkte fram, städa på toaletten, diska och hade mig. det var bra gjort utav mig. 

nu, får man väl krypa ner i sägen så man kommer upp imorgon. har en jobbedag till framför mig ju (y) 



peace.

set me on fire.






can i be the one that make you settle down, if i will be the one i´ll never run around. Take another shot and i won´t let you down.





skulle försöka komma upp i tid. men blev inte riktigt så. jag är verkligen riktigt sliten i kroppen /: har fått i mig frukost i alla fall. ska ta tag i och städa lägenheten, ser förjävligt ut och jag klarar inte sånt >.< sen ska man försöka hinna med och träna lite också. hade varit riktigt gött! sen blir det att jobba kväll 16-21! får dock lägga in en växel om jag ska hinna med allt :P 


usch, idag har jag en sån grubblar på allt dag. jag gillar inte alls dom dagarna. känner mig bara stressad när jag tänker på allt jag vill hinna med i mitt liv. Hitta drömprinsen som jag vill dela mitt liv och min kärlek med. Vet dock redan vem det är, men frågan är om man kommer lyckas fånga honom /: just nu känns det inte som det i alla fall. vet även att jag vill ha mitt första barn mellan 23-25 :S tror inte jag kommer lyckas med det direkt. men jag vill liksom kunna vara delaktiga till max i mina barns liv. därför vill jag inte vara för gammal. Jag vill hitta ett jobb som jag verkligen älskar och brinner för. jag bara känner hur långt jag är ifrån att få mina drömmar till att slå in /: vilket inte alls är roligt! men jag hoppas på att någon dag i mitt liv att min dröm slår in! bättre sent än aldrig väl. usch jag är inte alls positiv idag. Det brukar jag ju alltid vara annars :O 



idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Suffs födelsedag! grattis snäckan :) hoppas du får en riktigt bra dag! det är du väl värd :) 


<3




peace.


born this way.





i'm beautiful in my way, 'cause god makes no mistakes. I'm on the right track baby, i was born this way. Don't hide yourself in regret, just love yourself and you're set. I'm on the right track baby, i was born this way.



nu var man hemma igen efter mini-kryssningen med Nils, Emilia, Marcus, Elisabeth och Lars :) hade verkligen jätte skoj! tack så jätte mycket för jag fick följa med. kunde inte fått en bättre alla hjärtans dag! <3

min måndag morgon började tidigt, var uppe redan 03.30 för då ringde klockan. Duscha, packa och fixade till mig. Sen blev det att möta upp nils och hans mamma för att sedan sticka upp till tåget till lund. Hoppade på bussen i lund, sen åkte vi vidare till Malmö för att hämta upp resten av gänget :) sen bar det äntligen av till stockholm. Blev lite kisse pauser och så. lite i fyra var vi äntligen framme i stockholm, där visade dom oss runt lite eftersom vi inte kunde gå på båten förrens vid halv fem. sen var det dags att stiga på båten och lämna alla grejorna i hytten. det var förfest på bussresan och förfesta gjorde vi när vi kom till hytterna också. sen blev det att dricka champanj och sen kränga i sig lite mat. sen blev det att partaja :) jag och Emilia sjöng karaoke, dansade, stack och dansade med pensionärerna ;) riktigt roligt hade vi :D 


halv 10 var det dags att gå upp igen och de sista jag minns att jag drömmer om var att jag skulle till konsum och handla frimärken xD kan det vara pga av alla gamlingar? xD HAHA! vaknade inte nykter i heller. iväg och kränga frukost, sen skulle vi lyssna på något. Sen stack jag, Emilia och Marcus och solade och badade :) riktigt härligt var det :) skön avslappning! sen var det dags att kränga lunch, packa lite och handla i tax free. 15.45 var vi framme i stockholm igen. då hade vi en lång bussfärd hem. sov det mesta av tiden så det gick rätt snabbt! 01.45 var jag hemma hos min säng igen. 



idag skulle man börja jobba 08.00 kom till jobbet och var en massa klödd bara, slutade med att man var hemma 10 igen. la mig för att sova för det blev att man fick hoppa in och jobba 14-21.45 i stället. det är fan bara en massa klödd nu känner jag och har inte alls lust med sånt nu >.<


nu är man hemma, blir snart sängen. har en hel del att göra imorgon innan man börjar jobba! bilder kommer sen från mini-kryssningen, lovar! 



peace.





f**kin´ perfect.





säger bara gud vad jag inte kommer må bra av endast 2 timmars sömn xD klockan 4 imorse var jag uppe! packa, duscha och lite sånt har jag hunnit med. ska bara borsta tänderna, sen bär det av till nils och sedan till lund (y) vi ska ju på mini-kryssning idag (paradise beach) :) partyparty, sola och bada :) gött snack! lagom taggad är jag. skriver mer sedan :)



peace.

i do





every time before we spend like. Maybe yes and maybe no. I can live without it, i can let it go. Ooh, I did, I get myself into, you make we wanna say I do, I do, I do, I do, I do, I do.




vilken dag igår! härligt väder för att kolla på malmö ff med pils och micke :) efter det blev det hem på kalas för lillasyster. krängde en massa smörgårstårta :) muuums! Sen blev det hem och fixa till sig inför kvällen :) Micke och pils var här hemma hos mig, så det var rätt skönt att kunna säga hej till någon när man kom innanför dörren :P sen kom robin, coffe, sara, antum, lolla, matti, lövet hit :) sen blev det vidare till Sändy för att fira henne :D och sen blev det ladan :) det gick i ett igår :P tackar alla för en riktigt trevlig dag/kväll :D


nu ska man göra sig redo för jobb och när man kommer hem från blir det hem och packa (y) 




peace

runaway baby.





here’s the situation been to every nation, nobody’s ever made me feel the way that you do. you know my motivation, given my reputation. please excuse I don’t mean to be rude, but tonight I’m fucking you.




det är tur man är flexibel för nu får jag ändra om allt som jag hade planerat inför idag /: aja, det kommer säkert gå bra. demensteamet ringer i panik och behöver någon som kan komma in och jobba lite. snäll som jag är ska jag hoppa in och jobba en liten stund. jobbar till max 12.30 för sen är det ju fotboll och den vill jag verkligen inte missa :)

gaaah, har smått PANIK eftersom cuff har tagit min malmö ff halsduk och den vill ju jag ha på mig på matchen idag. så för väl kompremissa lite med honom ;P 

jag ska hinna med 2 kalas idag också och sen ikväll blir det ju till att fira Sändy :) Lolla och jag fixade hennes present igår, håhå! sen drar hela gänget till ladan och skakar lite rumpa ;D
nej, nu får jag lägga in en växel så jag blir färdig för att dra till jobb!


glömde ju det viktigaste, måste ju bara tacka töserna för igår :) riktigt massa myys, skrattanfall och allt :D det gillas!



peace.

dirty little secret.




if you wanna get with me there’s some things you gotta know, i like my beats fast and my bass down low
.



varit duktig och tränat idag har jag. blev att springa i 40 min och sen träna på maskinerna. känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon xD men det är bra! efter det kom lolla och överraska mig när jag stod i duschen xD hädan efter ska jag alltid låsa min dörr :P Sen kom coffe och hjälpte mig få ihop soffbordet så nu är det mesta fixat. känns rätt bra faktiskt! 


ikväll blir det att umgås med Lolla och Sandra :) vi ska ha Twilight-maraton. håhå! 




peace.

hit the lights.




I just wanna liv tonight, i just wanna liv tonight away, i just wanna live my life!



hann precis sluta jobba innan strömmen gick här i lilla höör. tur jag inte är mörkrädd i heller :S stack ner till preem för lolla jobba. så var där tills strömmen kom tillbaka. i en och en halvtimme var strömmen borta, knappt drygt >.< regionnätet hade gjort ett inmatningsfel. hmm! men ja dom lyckades ju bra.

nu ligger man i sängen, blir att sova snart! Lisa ska ju dra upp mig för att träna tidigt imorgon. man har ju lyckats vända på dygnet igen så är ju ingen vidare pigg på morgnarna längre /:

riktigt drygt att jag har börjat grubbla på allt och inget igen. kommer aldrig fram till något vettigt när jag grubblar. allt är som ett frågetecken i mitt huvud just nu. får väl ta att ordna upp det. men hur vet jag inte /: bäst att ta en sak i taget i alla fall.

har aldrig varit så rädd som jag var innan idag. det hade kunnat gå riktigt illa, men som tur gjorde de inte det :) kände mig VÄLDIGT liten just i det läget. bli intryckt mot en vägg av en arg 2 meter lång person som slår på en och har ett stadigt tag om ens arm är inget jag gillar. men lyckades reda ut det som tur var :)



grattis till min älskade lillasyster som nu är 7 år <3 hinner knappt med längre ju :O



liv tonight.






here’s the situation, been to every nation. Nobody’s ever made me feel the way that you do. tonight I’m fucking you.




oj, här har man inte hunnit med och skriva på länge. Men har haft fullt upp med lägenheten och allt annat.


jag kan ju börja med att berätta att helgen blev det nyktert för min del. fredagen var jag på välgörenhetsgala. Jassi och några andra gjorde en de i projektarbete för att samla in pengar till cancerfonden. riktigt trevligt var det. Sen stack jag, Soffe, Carro och Elin hem till mig och kolla film och hade mys! riktigt trevligt. det tackar jag för.
I lördags stack jag och mammsen till ikea. fy vad dyrt det blev, men ja sånt man får ta. vi hann även med jysk och biltema (y) sen hem fixa till sig lite för att sedan dra och fira kusin. blev där en stund. sen drog jag hem till johan en runda för att träffa pågarna. blev rätt sent.
Söndagen blev det upp tidigt för att jobba. var riktigt trött >.< på timmarna blev det hem till coffe för att dricka litta kaffe och snacka skit, sen blev man bjuden hem till mamma och dom på mat (y) inte helt fel det. sen blev det iväg och jobba igen.
Måndagen blev en lugn dag. det behövdes! stack hem till lolla på kvällen där även micke var :) fick min present utav micke. kunde ju inte blivit gladare av den. grease 2 filmen och grease 2 skivan :) TACK SÅ JÄTTE MYCKET MICKE! för er som inte vet så har det varit min favoritfilm ända sedan jag var liten :P
Tisdagen, blev det träning för hela slanten och sen blev det att jobba natt!
igår blev det en tur till nova med lolla och pils :) hittade en klocka, halsband, armband, tröja, leggings, grå kavaj och strumpor. har blivit helt besatt av att köpa strumpor och trosor. (kommer bild på det sen) rätt nöjd med att jag inte köpte några trosor i alla fall :P efter det blev det att lira innebandy med pågarna. var dock inte alls på hugget. kan vara för jag hade jobbat natt, blir helt sliten då /: skruvade även ihop lite möbler från ikea (y) men orkade dock inte med allt. så får ta det imorgon.

idag vaknade man upp hos lolla. rätt skönt att inte alltid sova själv :) nu är det dags att göra sig redo för jobb! 16-21. ikväll blir det att ta det lugnt. gå och lägga sig tidigt kanske så man kommer upp i god tid? något att fundera på i alla fall!



peace.

ba ba ba.




i don't wanna break your heart, i just want a brand new start.





fy vad jag har fått vad jag har fått mycket gjort idag känner jag. fast gick upp lite för tidigt kände jag. Joe hjälpte mig att fixa bilen, så nu funkar ljudet mycke mycke bättre, bytat bromsskivorna och lite annat sånt. tackar för hjälpen Joe. Varit ute och gått i 2 timmar har jag gjort. Fixat sså jag får mobilt bredband, så det kommer nästa vecka! tack för hjälpen markus :) igår kollade jag på filmen i rymden finns inga känslor med Pils och Lisa, JAG BARA ÄLSKAR FILMEN :D haha! Den ska köpas. inatt ska man jobba! är lite för trött. imorgon är det fredag och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Men det löser sig alltid :) nej, om man skulle ta och gå och lägga sig och sova någon timme, japps för det ska jag! Sen ska jag ner och träna lite innan man börjar jobba. dock har jag lite träningsvärk efter jag lirade innebandy med pågarna. Måste också bara tacka Sofie (http://aktaidiot.blogg.se) för hon fixade min blogg :) blev riktigt nöjd!





peace.

do it like a dude.

dance the night away, live your life and stay out on the floor.



mycket har hänt sedan jag skrev här sist. Nu har jag äntligen flyttat till min lägenhet :) så nu bor jag på södergatan 29 A, för er som vill veta. ni är välkomna att hälsa på mig och se hur jag har det också :) Helgen var lika trevlig som vanligt. Fixat och trixat har jag gjort i lägenheten nu också. imorgon är jag ledig så ska hålla på lite mer i lägenheten då :) Men känns skönt att äntligen komma i ordning lite nu. men det är så ensamt. gillar inte det alls >.< igår blev det lite träning. riktigt härligt. idag har man jobbat, sen blev det iväg och hämta Hanna och Anton på fritids. Sen iväg och handla lite. Sen hade vi massa mys i min lägenhet :) krängde i oss korv med bröd och kolla tv. Nu sitter man hemma hos mamma. Hanna och Anton ligger och sover. Jag ska ta tag i och packa det sista där nere. Men går inte så bra med det. fastnade här framför datorn i stället >.< imorgon ska jag pallra mig upp i tid och träna lite hade jag tänkt. Sedan blir det att betala räkningar och efter det ska jag försöka fixa det sista i lägenheten :) det blir en lång dag imorgon. men det ska nog gå bra :) 




peace.



lite mys med mina älskade syskon hemma hos mig :) <3

RSS 2.0