a beautiful melodyyou appear just like a dream to me. just like kaleidoscope colors that prove to me. All I need, every breath that I breathe. Don't ya know, you're beautiful .har sovit bort nästan hela denna dagen. inte det bästa dirrekt, men det är skönt. man tänker inte lika mycket på allt och du är i drömmarnas land. det börjar faktiskt ta min min kropp nu att jobba natt. men jag trivs ändå helt okej med det. men snart är mitt vikariat slut på natten, har 2,5 vecka kvar på det. tiden går riktigt snabbt. och tanken på att inte börja skolan nu är helt UNDERBART! men jag vill göra något nytt. så får se vad jag kan hitta på. jag vill helt seriöst skaffa mig en lägenhet snart. wääh, det hade varit så underbart. börja leva sitt eget liv på riktigt. Funderar på om man skulle komma bort en bit från höör kanske? eeh, jag vet inte. får fundera lite på saken. men snart är det dags för en resa upp till dalarna i alla fall! en sak jag vet jag ska göra och det är att jag ska ta tag i mitt tränande och börja komma i form lite. snart går man på sin tredje natt (y) sen blir det lite vile och sen på och jobba igen. har inga andra vettiga saker för mig ändå så! hellre jobba än att bara vara hemma och inte ha något att göra. ooh, igår kolla jag på the last song, LOOOVE IT! så jävla bra, grät igenom hela filmen typ. men den är riktigt fin! det är ett måste att kolla på den. nej, nu blir det att fixa sig inför jobb.peace.
lips of an angeli'm dancing with tears in my eyes.


då var helgen snart över. vet inte riktigt var jag ska börja. denna helgen har väl inte dirket varit den bästa. det finns så mycket jag ångrar. så mycket jag sagt som jag inte borde. så mycket jag förlorat som jag inte ville. och allt på grund av att jag verkligen inte tänkte först. när rädslan kommer fram då är det kört. när man bara kollar utan att verkligen se. är verkligen ledsen för all smärta jag orsakat, alla ord som kom ut som spyor som jag inte hindrade. nu vet jag inte alls vad jag ska göra för allt bara snurrar runt i huvudet hela tiden. jag har förlorat någon som jag verkligen inte ville. bra jobbat Jenny! så typiskt mig. vill spola tillbaka tiden till där allt var som bäst. nu låter det så sjukt synd om mig. men jag får helt enkelt skylla mig själv. det är jag själv som har satt mig i detta. massa slagsmål blev det också i helgen. bara massa negativa saker hela tiden. men man brukar väl ta det först och sen de positiva, eller? jag har även träffat min helt galna, roliga och bästa kusin Staffan. vad skulle jag göra utan dig? du är verkligen som en storebror för mig. och jag kan inget mer än att tacka dig för att du alltid får mig på bra humör. du och dina knasiga vänner , sis, patrik och Jimmy har gett mig en trevlig lördag kväll med en massa galenskaper. för min lördag kväll spendera jag i kristianstad med dem och avslutade kvällen med en bra film. tro det eller ej, men jag ska bli kartläsare till min kusin Staffan :)) wäääh. vad säger ni om det? jag är riktigt spänd. men FY FAN VAD SKOJ DET SKA BLI! i veckan blir det en testrunda för jag ska få känna på det. men jag är helt taggad för detta. snacka om äventyr och spänning! precis det jag behöver i mitt liv just nu. jag brinner för bilsport så tror detta kommer bli sjukt bra. jag och kusin kommer bli ett riktigt bra team det känner jag på mig. så det blir att boka in sig på första bästa kurs, sen jävlar i det smäller det. detta var typ det enda positiva denna helgen. Men att jag ska bli kartläsare det får mig på andra tankar.

ska försöka sluta tänka och grubbla på allt så jag kan sova. men kommer bli svårt. imorgon är det dags för jobb igen.


Never give up on the good times,
Gotta believe in the love you find (never give it up no, never give it up no),
Never give up on the good times,
Living it up is a state of mind (never give it up no, never give it up no)peace.   

don’t stop believin’I could really use a wish right now .har varit ledig idag från jobb, vilket har varit rätt skönt. Men jag gillar faktiskt att jag har kommit in i arbetslivet. igår fick jag även reda på att de ser ljust ut att jag får förlängd timtjänst till minst årets slut. då hinner man tänka över vad man vill göra med sitt liv samtidigt som jag har en inkomst. känns som allt börjar rulla på lite bättre nu. denna bruden har även införskaffat sig en egen bil. går inte att köra med den riktigt än för min kusin har inte blivit färdig med den än. men det kommer väl snart hoppas jag. känns som man kommer en bit i livet i alla fall. Det har blivit en hel del partajande på sistone, men fy fan vad det gillas (y) lever mitt liv. har haft riktigt skoj. Jag är även inne på att träffa en massa nytt folk. känns som det hade varit mycket trevligt. ikväll blir det grillning med familjen, sen som det ser ut nu blir det vidare till min kära Elin för att dricka lite vin och sånt trevligt. 

jag lääängtar till helgen!


 
peace.RSS 2.0