you make me smile

the way you make me feel...



WIIIHOOO, ÄNTLIGEN är lovet här :) sjukt skönt ska det bli! dock blir det inte så mycket till vila för blir massa pluggande och jobbande! men aja, det får gå! slipper skolan i tre veckor i alla fall :)

har bott hemma hos Bullen i 2 dagar riktigt skönt har det varit och umgås med henne! du är den bästa vän man kan ha, i love you <3

igår var det ju julavslutning och hade dansuppvisning i aulan för alla, var sjukt nervös men det var riktigt skoj :) efter det stack man och fixa present till mamma, och victor var jätte snäll och höll mig sällskap, men var mindre snällt av han att kasta snö på mig >.< sen hem till bullen och snacka en massa med anna och åke och gjorde några ärender med anna :) riktigt trevligt var det. sen bar det av hem för att fira mamma med halva släkten! sen blev det ut och gå en runda och kolla film och hade underbart sällskap :)

idag fick man sovmorgon rätt skönt men har knappt kunnat andas för är sjuuukt förskyld >.< riktigt jobbigt är det ): håller på och fixar lite hemma med tvätt och så, snart kommer väl sandra och sen ska vi ner till hallen för att kolla herrarnas match i innebandy (y) bullen och joel kommer kanske också ner och håller oss sällskap :)
hoppas på en riktigt myskväll idag också :)

och jag bara gillar att snön har kommit, sjuuukt mys!

nej, nu ska jag fixa mig lite!

puuuusss :*



long way 2 go

if i could turn back time...


början på denna veckan har ju verkligen inte varit den bästa /: och det är sjukt det som har hänt!

i måndags började med att man var ledig från skolan så tillbringade hela min förmiddag på körskolan (y) sen blev det eslöv en runda med anette :) och på kvällen kom det bästa av allt, då var det dax för innebandy träning :) fick äntligen mitt fys som jag har velat ha länge (y) det tråkiga var dock att jag sträckte mitt lår >.< men det var skoj :)

i tisdags vaknade man upp och hade ont i hela kroppen typ, hade sjuuukt ont i ryggen :S magen, låren och rumpan >.< men det var bara till att upp och hoppa och sticka till skolan :P sedan hade man dans i 2 och en halv timme (y) och vi fick reda på att det inte blev någon dansuppvisning på måndag utan vi ska ha den på julavslutningen i aulan (y) wiihoo, är sjukligt nervös :S sen på kvällen fick man inget roligt besked ): faaan, alltså! varför varför? det är inte rätt att ni ska få det för en brud måste ljuga och anklaga er för något sånt fruktansvärt! varför kan hon inte bara vara ärlig och säga som det är? ååh, blir så arg! hoppas hon är nöjd med att hon har fördärvat 2 liv! jag tänker på er ska ni veta!

igår vare ingen rolig dag hade fortfarande träningsvärk i hela kroppen, och var dessutom hos tandläkaren och tog bort limmet från tandställningen som jag haft på insidan den så kallade tråden! och det gjorde sjukt ont, kunde inte äta sen >.< och jag var även och hämta min mobil som äntligen har kommit tillbaka från lagningen :D wiiihoo! sen på kvällen blev det träning :) det är en sjuuukt rolig sport :) och på lördag är det match och då ska man sitta med på bänken och peppa laget :) nu känner jag mig verkligen som en i laget och det känns riktigt bra :) 

idag, ska man egentligen på praktik men har sån fruktansvärd mensvärk så jag ligger bara i sänge, kan knappt röra mig :S det måste gå över snart annars vet jag inte vad jag gör :O jag hatar mensvärk! så det blir väl att ligga och dega i sängen hela dagen idag och hoppas på att man är bättre imorgon! 

puuuss :*


 

one way or another

what i like about you...


oj, nu var det längesedan man skrev här /: skärpning Jenny! så nu får jag väl berätta lite om vad som hänt :) i helgen blev det utgång i hässle på qbar för att fira micke och fredde som fyllde 20 :) grattis till er båda! sen hände inte så mycket mer den helgen. men det var en trevlig helg eller jo var ju i ullared med mamma, kusin och moster! riktigt myys att umgås med mamma :) länge sedan vi hade sådan egentid /:

MÅSTE ju bara berätta att jag börjat spela innebandy (y) sjukt skoj äre! har tränat 3 ggr och utvecklas som fan hela tiden :) trivs som fan och allt :) så blir till att fortsätta, har massa träning framför mig och jag har bestämt att jag ska bli bra i det :) men som sagt har en bit kvar och kämpar som fan! får lite special träning lite då och då :P

idag har det varit praktik :) lika skoj som vanligt! dessutom har vi gått in i den sista månaden detta året, alltså december (y) det gillas, är ju bara 21 dagar kvar till julafton :) och det händer en massa annat denna månaden också som gillas till max och jag SKA klara det!

vad som händer denna helgen har jag ingen aning om :O imorgon är det ju fredag :O men känns som det blir en lugn helg :) förresten så färga man håret igår också (y)

nej, nu ska jag göra mig i ordning för sägen! är riktigt trött >.< gick upp kl 6.00 för att övningsköra på körskolan 7.40, sem direkt till praktiken och jobba 8 timmar (y) duktigt av mig tycker jag :D

GODNATT :*




RSS 2.0