dancing on my own
just shake me til' you wake me from this bad dream ...aa , då var man här uppe i dalarna på ett kort besök igen. tiden går riktigt snabbt. åkte upp i måndags, tåget blev försenat så man fick åka buss från norrköping till hedemora . tog ungefär 4 timmar >.< vill aldrig mer göra om det själv! Tisdagen alltså igår, blev det solning och bad med Erika och Maria :) riktigt skoj var det. sen bestämde vi oss för att gå och kolla på bio. och mycket väl blev det så :) jag och Erika kollade på den nya Beck som var riktigt bra. Pappa, Maria, Kenneth, Maria och Jens kollade på komisare späck. dom sa att den var riktigt dålig. det blev en riktigt bra dag . Idag (onsdag) stack jag och Erika till Kupolen i Borlänge för att shoppa :)) det var riktigt trevligt och det blev några fynd :)) hittade 2 par skor, trosor, solglasögon och ett par leggings . rätt nöjd är jag . sen åt vi på taco bar (y) så jävla gott. stack och lämnade Erika för att köra vidare och träffade farmor och farfar :) de var rätt pigga idag. stack hem och lata mig lite sen kom familjen Wengelin och Farmor och farfar och åt här. riktigt trevligt! Imorgon ska jag träffa Maria och Birgitta och resten av familjen. hoppas på att jag hinner med och träffa Mona, Amanda och Alva :) imorgon ser det även ut som att det bär av till skåneland igen. Men ska inte klaga på dom dagarna jag varit här för det har verkligen varit skoj. mycket beror nog på dig Erika, så tack så mycket för dom här dagarna :))


jag gillar verkligen inte alls att jag har ett liv i dalarna och ett i skåne. det hade varit så mycket enklare med ett liv. men vad ska man göra. har inte så mycket att välja på /:

gaaah, det känns sjukt konstigt att man har slutat skolan nu :O jag har nämligen ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. tänker på det hela tiden´, men jag kommer aldrig fram till något vettigt :S känner hur jag får mer och mer panik för det. men det känns tryggt att jag har ett jobb nu. men vet inte riktigt hur det blir med detta jobbet sen /: men håller tummarna och hoppas på det bästa. Bara det att jag är så orolig hela tiden >.< aja, det löser väl sig.

om 20 min fyller pappa år - grattis till dig! efter att ha letat i alla affärer hitta jag och Erika till slut den perfekta presenten som passar han väldigt bra :P


känner hur huvudet börjar bli trött nu så får väl sova så jag orkar upp imorgon. blir en lång dag!
godnatt -


     

RSS 2.0