Hide behind an empty faceI'm running around in circles, baby ...jag kan inte förstå, JAG TAR STUDENTEN OM 14 DAGAR :D det ska bli så sjuukt nice! men känner all PANIK, vad händer sen? vad vill jag göra med mitt liv? jag vet fan ingenting :S känns som inget vill gå mina vägar ... det börjar bli riktigt jobbigt med allt. känns som sommaren börjar komma :D vilket känns riktigt bra.

sitter och glor på sex and the city, fy fan vad jag gillar det programmet :) tredje kvällen i rad jag sitter och kollar på de och då visar dom 3 avsnitt :D ÄLSKA <3 har en mycket trevlig fluga som vill hålla mig sällskap också, men det gillar jag inte riktigt >.< sjukt jobbig !

helgen ser rätt bra ut faktiskt (y) kommer hända mycket roliga saker. imorgon blir det att kränga mat med dansen i eslöv :) på lördag blir det att åka till Tosselilla med besse, nerri, shipe och en massa :) känns som det kommer bli riktigt skoj ! kvällen är inget bestämt än. på söndag blir det konfirmation för kusinen! så det blir en lugn dag :P

om en vecka åker löshåret i :) ser framemot de som fan. känns som det kommer bli riktigt bra (y)

tiden går riktigt fort nu :S

nej, ska kränga upp mitt marabou choklad nu :)


puuuss !/:

i´m going to make a change ....


oj, vad länge sedan det var man skrev här :S kanske på tiden att börja uppdatera sig lite här :)

JAG TAR STUDENTEN OM 3 VECKOR :D ville bara berätta de, för det ska bli så sjukt skönt.. dock känner jag paniken om vad man ska göra efter studenten, efter sommaren då alltså :S känner att allt är bara så jobbigt just nu. vet inte alls vad jag vill med någonting! vill bara släppa taget om allt känner jag just nu.

usch, nej! känns som det blir att gå upp och röka nu med ett kopp te (y)

puuuss :*

RSS 2.0