Who cares.

Find out what we're made of, when we are called to help our friends in need.


Idag har de varit en ovanligt dryg dag på jobbet. De har varit riktigt rörigt. Så var helt slut när jag kom hem. Blev en powernap på soffan! Riktigt skönt.


Stack iväg till lolla på en kopp kaffe och massa prat. Duktiga som vi är blev de lite träning också :)

Nu ligger jag och kollar lite tv innan jag ska sova. Är ju ledig imorgon så otroligt skönt :) blir att plugga och lite annat smått och gott.

Min fina pojkvän ligger och snarkar, men de stör mig inte alls :) tycker bara de är sött! Ååh, vad jag älskar dig Conny. Du får allt till att bli så bra. <3


Då var de snart dags att bli min dag igen, puuh vad tiden går fort. Hoppas på att de blir en underbar helg :)


Ibland önskar jag att allting löste sig utan att man behövde tänka eller göra något. Blir knäpp av allt tänkande ibland. Så mycket som behövs lösas och allt står helt stilla i mitt huvud. Förstår inte vad som händer...


Nej, nu ska jag ta och sova!

Godnatt.

Bjuder på denna snygga bilden ;)


Something's got a hold on me.Puuh. Känns som jag har stannat upp för ett tag, men ändå har jag kommit så långt som jag har gjort.


Nu har jag bestämt mig för att jag ska ta studielån och jobba mindre för att få mer tid till pluggandet och för alla andra runt omkring i min omgivning. De ska bli så skönt att träffa folk som jag inte har kunnat för tiden har inte funnits till. Dock är de drygt för jag kommer ju inte kunna tjäna lika mycket, så får snåla och spara så kommer de säkert gå bra!


Har verkligen tur att jag har en sån underbar pojkvän som stöttar mig så mycket som han gör. Utan honom är jag inte hel! <3

Har kommit igång hyffsat med träningen igen, vilket är skönt :)

Får väl ta och plugga lite sen sova.

Godnatt!


where have you been, all my life.

Me, i'm dreaming. Is my heart still beating, cause this life has never felt so good. right here, right now. This look on your face, i don't want it to fade. So strong I know, this just won't break like a diamond. Let's let this feeling go on and on. Make it last forever.plugg, jobb, ta tag i tränandet igen & hitta en ny bil är väl de som snurrar runt mest i mitt huvud för tillfälligt. Drygt som bara den. 

Pluggandet tar riktigt mycket på mina krafter, hade jag vetat att det skulle vara såhär jobbigt att plugga på distans hade jag nog inte gjort de. All min tid bara försvinner och jag vet inte vart den tar vägen :/ Bara önskar att allt hade varit så lätt ibland. Så man slapp anstränga sig så mycket. 

& ja min kära älskade bil börjar nu sakta men säkert svika mig vilket känns väldigt hemskt. Trodde aldrig de skulle hända! Får ta och hitta mig en annan pärla ;/


Måste berätta om nyår, det var mitt bästa nyår någonsin & det kommer de alltid att vara. Dela så fina och mysiga stunder med den man älskar var så underbart! :) Hade mer än gärna gjort om det. Bara för att få njuta av att vara nära den man har sig närmast! Minnena kommer alltid finnas kvar. 


Detta inlägget tänkte jag nog mest skriva om min älskade pojkvän. Du gör mitt liv så underbart. Har aldrig känt mig såhär säker, men du är allt jag någonsin önskat mig. Du är min prins jag alltid drömt om. Allt är så bra med dig! Ja, mitt hjärta tillhör verkligen dig, det finns inga tvivel om saken. Min bästa vän är du också som jag kan prata om allt med och dela allt med. Du är så viktig för mig! Om jag bara hade kunnat berätta hur mycket du betyder för mig, men det finns inga ord för det! Kan bara visa med min kärlek till dig. Jag älskar dig Conny Hellqvist! <3 Min dröm, min verklighet, de finns ingen som du! 

nej, nu blir det till att fortsätta plugga....


Peace.

finaste!nyårs kyssen 

RSS 2.0