stay the night.


take me away, to better days. take me away, a hiding place.hade en mycket trevlig fredag igår. Tackar Malin och Chrille för det :) ibland blir man bara så jävla trött på allt och idag är det en sådan dag för mig. Trött på allas skitsnack. Skaffa er ett eget liv och bry er om de istället för att lägga er i andras. Så trött på att ha vänner som går en bakom ryggen. Vad lönar det er? det är en riktigt bra fråga. Är man avundsjuk eller vad är det? Nej, nu ska jag försöka släppa detta, för kommer inte fram till något vettigt ändå. Lördag idag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt. Hade varit skönt med en riktig myslördag, men vad lönar det sig när man inte har något trevligt sällskap. ååh, detta har verkligen inte varit min vecka överhuvudtaget /: kan inget mer än att önska att nästa vecka blir bättre, men det återstår ju att se. imorgon är det första advent och idag är det 2 månader till jag fyller år. Vart tar tiden vägen? jag hinner fan inte med :S imorgon består min dag av endast jobb, hela dagen lång. är hemma på lite timmar bara (y) nej, hoppa in i duschen nu och komma på vad jag ska göra resten av denna dagen. 


Oh, I wish you were here.


peace.

hold me tonight.
jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig.
nu börjar vi få en del snö här i lilla Höör. Det är riktigt mysigt, men dock inte lika mysigt att vara ute i /: Idag vakna jag med tuppen känns det som. Det är inte ofta jag vaknar 8 om jag inte ska iväg och jobba eller något sånt. Än så länge blir det inget jobb för mig idag, fast det hade varit rätt skönt att få jobba lite idag. Och när man talar om det så fick jag ett sms precis om att hoppa in och jobba 3 timmar idag xD haha. nu blev genast lite gladare :) Efter jag jobbat färdigt ska jag in och baka pepparkakor med jobbet. Rätt kul och komma lite i julstämning. Behövs nog nu. Ska försöka orka ta mig ner till nionde och träna lite också, har inte varit där på jätte länge :S så det är på tiden att jag sticker dit och tränar. Snart ska man ut och skrapa rutorna på bilen, ska nämligen ner till björkvikshallen och kolla på min lillebror när han spelar handboll med skolan. Sen får jag väl se vad som händer ikväll.peace.<3

all in my head.If this is what we've got, then what we've got is gold. We're shining bright and I want you.till helgen är det första advent. Tiden går riktigt fort, känns som det var igår det var sommar. Dock känner jag att jag redan är trött på slask, snö och kyla /: känns ju bra när vintern inte ens har hunnit komma igång riktigt. I helgen hann jag med en hel del. träffat en massa som det var ett tag sedan jag träffat. Så ska inte klaga på hur min helg har varit för den har varit helt okej. Tisdag idag och jag har varit iväg och jobbat lite. Nu passar jag mina syskon, riktigt duktig är jag. Lagat mat och allt till dom (y) lite mer än 4 veckor kvar till julafton och jag har inte ens en tanke på att köpa julklappar :S hmm. dags att börja tänka på det ja. Dock är det lika svårt varje år att komma på vad man ska köpa /: gillar inte det alls >.< någon som har några bra förslag? för jag har ingen aning. nej, nu ska jag fixa lite. har vilat färdigt nu.
peace.

hold my hand.
Take my hand don't let go, baby, hold me. Come to me and let me be your one and only, cause I can make it alright till the morning. Hold my hand. baby, i promise that I'll do all I can. Things will get better if you just hold my hand, nothing can come between us if you just hold my hand.här inne har jag inte skrivit på ett tag. Men jag är hemma ifrån dalarna igen. Dock var det ingen rolig resa hem /: fick åka upp till Stockholm och sitta på stationen där i nästan 2 timmar för att vänta på ett annat tåg att få åka hem med. Tro inte att det tågen är i tid i heller nejnej, det blev också försenat (y) just love it. Men till slut kom jag hem sådär 3 timmar senare än vad jag skulle gjort >.< Så det blev i stort sett att sova nästan direkt när man kom hem. Helgen vet jag inte riktigt vad jag ska berätta om den. den har både varit rolig och så, men den har inte varit riktigt som jag trodde att den skulle vara. Fredagen blev det jobb och sen kolla på lägenhet och sen blev det jobb igen och sen iväg med Älskling och Robin. Lördagen blev stressig, men blev bättre senare. Blev förfest hemma hos Sandra och Matte, riktigt skoj. Sen blev det vidare med hela gänget till Eslöv för att sedan åka till Köpenhamn till Sensation White. Tågresan var så sjukt rolig. tågkonduktören gilla oss inte så jätte mycket precis :P HAHA! Men sensation var inte riktigt som jag trodde det skulle vara. Det var ballt och så. Men man tappa ju bort alla som man gick dit med, vilket sög >.< Var inte där så länge utan jag och Robin drog. Vi stack och åt på bk i Malmö, sen stack vi till Höör. Söndagen blev en vilodag :P fast Mådde riktigt bra, ingen huvudvärk ingenting. Rätt nöjd med det. Igår blev det att jobba lite och fixa lite hemma. Ringde även till hyresvärden och berätta att jag tog lägenheten, så nu ska det bara skrivas kontrakt (y) Sen ska dom måla om och fixa badrummet och lite såna grejer sen får jag flytta in. Jag verkligen längtar. nej, jag får väl sticka hem och fixa lite där hemma. Är ju ledig idag så kan ju lika bra göra något vettigt.


peace.

keep the dream alive.it doesn't matter where you go or what you do, i want to spend each moment of the day with you. Look what has happened with just one kiss. I never knew that i could be in love like this. It's crazy but it's true i only want to be with you.jaha, då var det lördag. Kan ju inte direkt påstå att det är en av mina bästa lördagar. Men jag ska inte klaga i heller. Det var en trevlig släktmiddag. Inte riktigt min grej, men ja. Ikväll kommer familjen wengelin hit. Blir att kränga lite mat och sen blir det ost och kex. Det kan säkert bli en mysig kväll. Funderar på ett glas vin också. Det hade inte varit helt fel. Det är sjukt vad man kan sakna alla nere i skåne. Familjen, min underbara älskling, alla vänner, ja alla /: Dock känner jag att det här har varit den gången då jag har saknat mest. Jag saknar jobbet. Har ju inte jobbat på hur länge som helst. Det är fyra dagar tills jag åker hem. Känns som en hel evighet. Men det har varit nyttigt att jag har varit här uppe, för nu vet jag att det är en del där hemma som betyder riktigt mycket för mig och som jag inte vill släppa taget om. Vilket känns riktigt bra att veta. Men saknaden är jobbig och gör ont. Men det är bara att bita ihopa. Inte så jätte positivt att jag är inne på sista skivan av OC av säsong 1 utan att ha säsong 2 /: hmm. illa! jag måste hitta ett ställe där man kan köpa dalahästar. Fast det vet väl han så får fråga honom :P Måste komma ihåg att jag ska ha hästkorv med mig ner också. DET ÄR VIKTIGT :P nej, nu ska jag passa på och kolla på ett avsnitt av OC :) 


Christoffer Nathell - mina känslor för dig blir bara starkare och starkare för varje sekund som går. peace.

i miss you.It starts in my toes and i crinkle my nose, where ever it goes I always know that you make me smile. Please stay for a while now, just take your time where ever you go. What am i gonna say when you make me feel this way, i just........mmmmmm
igår bar det av med tåget upp till dalarna. Så här är jag i Hedemora bland släkt och vänner. För en gångs skull blev det inte så mycket klödd med tåget, jag kom upp i tid med andra ord (y) kryss i taket. Pappa kom och hämta mig på stationen, hem och åt lite sen åkte vi till kenneth och hans barn och hälsa på. lika trevligt som vanligt. Fick 2 mycket trevliga samtal från skåne igår också :) Ett från kära Lisa och ett från min underbaring :) det var mycket behövligt. Sen fick det bli att somna till ett avsnitt av OC. Imorse ringde klockan 04.55, trodde jag skulle få en massa sovmornar nu när man inte har en pojkvän som väcker en men nej, han tjatade och fick som han ville att jag skulle ringa och väcka honom. Snäll som jag är gör jag det också. Men det kändes som vanligt då. Så jag är glad att jag gjorde det. Det var precis som att jag var i skåne då. Och nu bara saknar jag skåne riktigt mycket. Men veckan här uppe kommer säkert gå fort. Där är ju lite planerat om vad som ska hända. Det ska bli släktmiddag hos farmor och farfar, jag ska träffa faster och mina kusiner, hinne med en runda till kupolen också. Jadå, tiden ska nog kunna gå snabbt. Rätt nöjd är jag att jag fick låna Matildas oc box första sässongen. Så är rätt upptagen med att kolla på den också :P någon som har de andra sässongerna? (A) är i stort intresse av att låna dom. Nej, ska nog fortsätta kolla på OC :) hihi! Christoffer Nathell, jag saknar dig!peace.
        
jag tycker om dig!   <3


RSS 2.0