raise your glass.


i play my cards and i have dropped my heart, if this is meant to be i leave it up to you.



som vanligt när det är helg så har jag inte tid att skriva här, så får ta igen det efter. Ja, denna helgen har varit den andra lik. hunnit med en hel del, men fy vad helgen var över fort. 

i fredags jobbade jag hela dagen i stort sett ju. hann med det jag skulle när jag var hemma på timmar. Efter jobb umgicks jag med matilda och en massa andra. Fick även vara taxi till ladan åt dom. 

i lördags fick jag lite sovmorgon. började nämligen inte jobba förrens 11! riktigt härligt väder var det hela dagen också :) dock tyckte jag att det blåste lite mycket. slutade 17.30 på jobbet! då var det bara hem och fixa till sig inför en galen kväll med Sandra, Jenny, Cassie, Lolla, Pils, Stjernan, Matti, Lövendahl :) kvällen avslutades på ladan och lite mycket gott att dricka kanske för lilla mig xD aja, skoj hade jag i alla fall vad jag vet. har lite minnesluckor faktiskt :S 

igår vaknade jag upp med världens huvudvärk och trevligt sällskap! blev att ligga kvar i sängen så gott som hela dagen :P fick matilda på besök :) snackade av mig en hel del för henne. Sen kom Jenny och hämtade mig så blev det att äta på höörs pizzeria med Jenny, Sandra, Stjernan, Robin och Lövendahl. Jag mumsade i mig en kebabtallrik deluxe, fy vad den var god! dock var inte vitlökssåsen lika god ); besvikelse! Hem till Sandra och Stjernan för att kolla på bb och en massa skrattanfall blev det. 

kvällen slutade inte där, nejnej! jag drog hem till lolla och snackade med henne och sov där. vi var uppe ett bra tag kollade tv och lite sånt! 

idag, japp vad har man gjort idag. jo alldeles för lite! var hemma hos lolla ett bra tag, sen stack jag hem och fortsatte lata mig och var helt jävla förvirrad :S ringde till lolla för att snacka av mig lite, slutade med att hon kom hit i stället och drack köffe med mig. kom lite på bättre tankar och så! klockan tickade och det bar vidare för att hämta syskonen och ta lillasyster till hennes träning. Hem och laga mat till dom och sen stoppa dom i säng. rätt trevligt att umgås lite med dom själva :) 

denna kvällen avslutades med trevligt sällskap av Jenny, Robin och Pils. kollade på bb och spelade geni och krängde baconchips och glass :) GOTT säger jag bara!

Nu sitter jag här och kan verkligen inte sova >.< får dock snart tvinga mig att sova! 


peace.






lilla lady.


you make me smile, that's what you do to me.



igår drog Elin med mig till gymmet. det blev spinning och core! säger bara fy vad öm jag är i röven idag >.< hemskt. som tur känner jag inte så mycket i magen!

idag blev det att gå upp i tid för att sticka och jobba. ovantligt pigg, men ändå inte. ville bara ligga kvar i sängen egentligen och mysa. Aja, var bara till att sticka och jobba. allt har verkligen gått i ett. så rätt skönt att vara hemma nu! men dock är jag inte hemma så länge till. blir att försöka åka till cg med mamma, moster, kusin och syskonen och sedan försöka hinna äta någon våffla innan man börjar jobba 16 igen. jag som trodde att jag bara skulle jobba till kvart över ett idag, men nej icke! det är bara på det ikväll igen (y) så mina planer denna kvällen blir inte som de skulle. 


hoppas ni alla får en trevlig fredag! 


peace.

inside out.


jag gillar att du säger vad du tycker, men det du säger att du tycker säger inte mycket.


MIN LEDIGA DAG! 

har sovit som en prinsessa inatt :) hostmedicinen hjälper och har haft trevligt sällskap. kan väl vara det som har gjort det (a) har haft Matilda och Jenny på snabbis besök, hann i alla fall snacka lite skit med dom :)

Än så länge har jag inte gjort något vettigt alls på min lediga dag. har lite ångest över det faktiskt! funderar på om jag skulle ta och fixa lite här hemma. hade ju behövts snyggas till här lite i alla fall. Jo, något vettigt har jag ju gjort, har suttit och funderat som bara den på min nästa tatuering och har äntligen kommit på! så nu är det bara att få den uppskissad och beställa tid för att göra den. hinner kanske dit imorgon eller så får det bli nästa vecka. Men nu är den på gång att göras, vilket är underbart :) 

vet inte om jag borde men fan, känner att jag måste ner på nionde och träna! Känns som de var evigheter sen jag var där. Vilket fall så ska jag dit så får jag känna efter med hostan och så (y) håller tummarna.

sol soool underbara sol :) så jäkla gött. inte nog med det, snart snart är det helg! 


peace.



give it all.

du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet.

ååh, detta skulle ju vara en utav mina lediga dagar /: jag är för snäll känner jag! mår ju inte helt bra i heller. aja, jag får hålla ut. Har i alla fall sovit mycket bättre inatt, kan vara för mamma drog med mig till apoteket igår så jag fick hostmedicin och allergitabletter. Så nu ska jag bli fri från detta :) 

just nu sitter jag och degar lite i soffan. blir att kolla färdigt på hem till gården, sen får man ta och fixa till sig inför jobb, vilket jag inte är jätte sugen att göra. nej, nu får jag ta och vara lite mer positiv!

har en sån bra känsla i kroppen som får fram ett leende på mina läppar :) 


får ta och säga grattis till Christoffer Nathell som fyller år idag :) 


peace.









just can ́t get enough.


oh baby, i can't come down so please come help me out. you got me feelin high and i can't step off the cloud and ijust can't get enough.



har inte alls haft tid att uppdatera här i helgen. så får ta och göra det nu tänkte jag. det har verkligen varit en Jenny-helg :) 

Fredagen: jobbade till kvart i tio sen, blev det iväg och hämtade Jenny :) hem till mig och fixa till oss lite, sen bar det av ut på äventyr.. skoj hade vi i alla fall. Sen stack vi hem till mig och sov! vi fick även besök mitt i natten som stannade här och sov. 

Lördag: vaknade av Jennys telefon. sen kunde inte jag sova mer. Vi lyckades även väcka dom andra :P sen var dampandet och skrattandet i full gång :P Jenny och jag stack upp till konsum och handlade bullar och massa annat gott! det var inte helt fel att kränga i sig. Sen stack Jenny hem för att sova lite och hämta grejor. Och jag passade även på att ta en powernap efter mongosarna hade stuckit. 

sen var vi på g igen, stack och hämta Jenny och handla. Sen lagade vi riktigt mumsig mat till oss och fixade till oss. Vi hade verkligen beslutsångest om vad vi skulle göra :P men till slut blev det hem till glad och sedan vidare till dammstorp.

Söndag: vaknade av att en trevlig filur ringde till mig :) somnade om igen, sen bar det av till jobbet. Jenny räddade min kväll, blev att kolla på bb med henne :) riktigt trevligt. 

jag har verkligen haft en bra helg! :)

igår fick man jobba över lite på jobbet, aja börjar bli van vid det. Sen blev det hem och tvätta! har ju alltid sån tur när jag ska tvätta att det finns tvättetid :P hann även dammsuga lite här hemma! Jenny ringde och tyckte att vi skuller ut på en pw, klart jag inte kunde säga nej till det :) blev en massa prat också naturligtvis :P Matilda kom hit och besökte mig en snabbis! sen kom en trevlig filur och besökte mig :) vi stack hem till Elin och kollade på bb, sen blev det hem till mig och sova :) 

säger bara fy fan vad jag hatar min hosta >.< men klagar inte för mycket över natten för den har varit väldigt mysig :) hihi! och nu är det dags att göra sig redo för att sticka och jobba! 


peace.



smile.




when i'm dreaming yes i know i'm gonna dream, dream about the time when i'm with you.



säger bara usch, fy, bläh, örkh på detta vädert. roligt att man har jobbat i det också. Kan säga att det var inte alls roligt att köra på lantvägar direkt! såg en bil som hade kört av om de inte var 2 st. Jag såg ju fram emot att våren var på ingång, men fel hade jag tydligen. 

jaja, jag har haft en trevlig dag på jobbet annars! har ju lärt mig mor, far, sommar och vår på teckenspråk! rätt kul, man kanske skulle ta och lära sig det :) jag och nathalie krängde lite thai-mat på rasten, riktigt mumsigt. alla har varit på bra humör, förutom att jag känner att jag håller nog på att bli förskyld. gillar inte det alls. ska det bli en sjätte? det återstår att se. har ju inget imunförsvar överhuvudtaget :( 

ser verkligen fram emot denna helgen, dock ska jag inte avslöja än vad som kommer hända! men skoj kommer det bli :) 

nej, nu blir det att glo på lite O.C! säger godnatt på er även fast jag inte ska sova riktigt än :) 


peace.


<3

jag vill ha sommar nu!

just like that.



let me blow your mind tonight!



hade en riktigt bra dag igår, från början till slut! Min natt har däremot inte varit lika bra, knappt sovit någonting /: vet inte varför!? fick en jävla host attack i alla fall sen har jag bara legat och snurrat i sängen /: 

var ju så mycket jag skulle hinna med innan jag skulle börja jobba idag! Tänkte sticka och träna och sedan besöka Lolla. Men nej, i stället har det blivit att dega i soffan för att må bättre innan jag börjar jobba >.<

igår blev jag rädd, någon blev knivstucken här i Höör igår kväll /: precis där Pils bor och det är ju inte så långt ifrån mig. säger bara tur jag inte är så jävla mörkrädd och bara tänkte en massa på vad som skulle kunna hända :O men kom på andra tankar som tur var!

ÅÅH, jag hatar att vänta! har ju världens sämsta tålamod /: aja, får fortsätta vänta. har ju inte så mycket mer till val. 

nu är det dags att göra sig redo för jobb och sen bege sig dit. har turen 14.00-21.45 ikväll, blir även att jobba samma tid imorgon. 


peace.

skin skin som den sol du är.



you spin my head right round, right round when you go down, when you go down down.



var uppe tidigt idag, inte alls van eftersom jag mest jobbat kväll. Men jag kom upp i tid för en gångs skull :) slutade kvart i ett så det var en kort dag idag. Har varit härligt väder, förutom att det har blåst. Men aja, solen har varit framme idag i alla fall, alltid något ju! 


än så länge har jag tagit det rätt lugnt. fick Jenny på besök vilket var ritkigt trevligt :) druckit te och krängt kakor! HAhah, fick smått panik över att min kaffekokare inte fungerade. Jenny och jag kunde inte fatta det riktigt varför. Sitter och snackar och plöttsligt kommer jag på, varför var tvn avstängd. Jag bara nej, fan måste jag köpa en ny tv nu också :O var ju inte så länge sedan jag köpte den. Vi kom fram till att de måste ju vara något med strömmen, mycket väl var det så proppen hade gått sönder och helt plöttsligt fungera både tvn och kaffekokaren igen och jag blev lugn :P HAHA! rätt kul var det ändå. Vi stack sedan upp till outleten eftersom jag aldrig har varit där, gjorde ju ett kap som jag är mycket nöjd med :) sen blev det en runda in på cg också när vi ändå var där! tackar så mycket för en trevlig eftermiddag med dig Jenny :) 

nu är man hemma igen, dags att göra sig redo för att lira lite innebandy med pågarna :) Sen får man se vad som händer och sker är på toppen humör i alla fall!


Peace.




dessa hitta jag på outleten. riktigt nöjd!

remember that.


you're beautiful, every little piece.
when you find everything you looked for, i hope your life leads you back to my door. oh, but if it don't, stay beautiful.



En riktigt härlig dag! Vakna av att mamma ringde till mig och fråga om vi skulle äta lunch, för min del blev det frukost. Så upp och fixa till mig lite, sen åkte vi till smörgåsbutiken och åt baguetter :) riktigt mumsigt! Sen gick vi och kolla på lite kläder och snacka lite skit :) tack så jätte mycket mamma för en trevlig stund med dig. 

Kom hem och satte igång direkt med att städa här hemma! så nu ser det hyffsat bra ut här :) Pils kom även på besök! det var ett tag sedan vi hade lite Pils och Penny egentid. Vi hade en hel del att prata om eftersom vi inte har träffats själva på ett tag, trevligt var det :) 

jag har även kommit underfund med att jag är beroende av min kalender :S det känns hemskt att berätta, men blev av med den innan idag och det kändes som hela mitt liv försvann då med :O allt står ju i den dumma kalendern. Tror pils skratta inombords när jag sprang runt här och letade /: Men när man går på toaletten då kommer man alltid på vart man kan tänkas ha gjort av saker. så är det i alla fall för min del :P kom ju på att jag somnade med kalendern i soffan och under alla kunder vad fanns inte där, jo min älskade kalender :)

har även varit och jobbat idag, rätt chill tid 16.00-21.00! så nu är man hemma och degar lite. ätit lite knäckebröd och mumsat i mig lite glass :) har även hunnit med och kollat på avsittet av big brother från igår, så har suttit här och skrattat för mig själv! fy vad roligt det var. men säger bara usch hunken och Annie? vad var det liksom? :O aja, dom hade lite trevligt i alla fall. 


nej, nu blir det in i duschen och sedan somna till ett avsnitt av O.C :)      - Godnatt på er alla! :*










klänning, tröja, 2 par strumpor, träningstights och ett par trosor. det var det som var i mitt paket från nelly :)



peace.

just for fun.




it's time to lose your mind and let the crazy out.



har haft en riktigt trevlig kväll på jobbet idag. världens sötaste medborgare som har sagt så mycket jag kommer ta nytta av :) alltid kul att prata en massa skit med dom. de säger också så söta grejor om en. Som detta: var inte för snabb för att välja din prins, du är ung och har hela livet på dig. Han ska verkligen förtjäna dig, göra dig lycklig, ge dig fina saker, bara tycka om dig, det viktigaste av allt var att det inte var någon som drack så mycket alkohol så han till slut ränner uppe på torget! Ni är för söta :) ska ha det i tankarna :P

var värsta "nyttig" på jobbet idag. i stället för att kränga en billy´s pizza åt jag knäckebröd, en banan och drack vatten (y) vad har hänt med mig!? :O nu sitter man och kränger nötter och dricker vatten! tror jag har slått huvudet eller något. 

imorgon är jag ledig än så länge så ska ta tag i och fixa lite i lägenheten. Förresten mitt paket från nelly kom idag :) kunde inte blivit mer nöjd! 



nu kommer lite bilder från i lördags :) 















helt galet rolig kväll :)




här kommer även ConnyPonnys konstverk som han har gjort och är väldigt stolt över! ;P





nu säger jag godnatt! 



Peace.

dance alone.



oh, i love the feeling you bring to me. oh, you turn me on. I may be bad, but i’m perfectly good at it.



Måndag idag ja. Gillar inte måndagar så särkillt mycket men det får gå! tog en liten sovmorgon idag. de var rätt skönt. Kollat på big brother och nu på hem till gården. snart dags att fixa till mig, börjar ju jobba klockan 14.00 /: inte alls sugen på de faktiskt, men jaja är ledig imorgon så då blir det till att städa här hemma. 


ååh, huset som jag i stort sett har växt upp i ska nu säljas igen. Men fy vad fint det har blivit. Fick mig att tänka tillbaka på alla fina minnen som man har därifrån. saknar det väldigt mycket faktiskt. Saknar även ibland att vara liten. allt var så mycket lättare då. Alla drömmar man hade om allt man ville bli, hur man skulle gifta sig med drömprinsen, men ju äldre man blir ju mer inser man hur svårt det är att få sina drömmar uppfyllda! 


http://www.booli.se/bostad/gard/sodra+munkarp/sodra+munkarp+408/811992/maklare , för er som vill se vart jag bodde när jag var liten! 



peace.

all out.




if you wanna it, you can get it for the rest of your life.



då var denna helgen också över, varför ska tiden gå så snabbt när man har så roligt? Helgen har varit riktigt bra i alla fall. 

fredagen, började med att vakna upp av sällskap av min bästa vän :) vi stack och handlade. Sen hem och fixa hos mig. Patrik och Elin hjälpte mig få upp bordet och tvn på väggen! så nu äntligen börjar allt komma på plats :) tack så mycket för hjälpen. Sen var det bara till att hiva in lite god dricka :) Fixade till oss och stack sedan till hörby för att bowla :P kan väl inte säga att det gick jätte bra för mig att bowla. efteråt stack vi tillbaka till Conny, sen blev det hem till sängen!


Vaknade igår av panik, på med kläder och sen bar det av till jobbet! jobbade 08.15-17.15. var rätt sleden på jobbet. Kom hem slängde mig i sängen, sen ringer Jenny! när kommer du till mig ;) så det var bara till att fixa till sig och tagga till för party! Matilda var snäll och körde mig till Jenny, tack hjärtat :) Sen var det att fortsätta hiva in och lyssna på bra musik, dansa lite, gå loss, massa snack. sådär bra det ska vara på tjejkvällar :) Tackar Jenny, Sandra och Cassie för en riktigt trevlig kväll. kom några pågar och besökte oss, blev dålig stämning direkt. Men dom stack så vi töser kunde vara ifred :) sen fortsatte vi gå loss! Efter tolv någon gång kom matilda och hämtade oss och körde oss till ladan! fy vad kul det var :) kvällen tog inte slut där, nej det bar av till hörby för att efterfesta. Stannade även och sov där. 


Lagom sleden idag när jag vaknade, eller rättare sagt blev väckt. somnade vid 7 imorse och vid 9 tiden blev man väckt igen (y) härligt, ingen skönhets sömn där inte ;) aja, har sovit en hel del idag. när jag väl blev pigg satte jag igång och städade eftersom jag var välidigt uttråkad. skulle ju städat i mitt eget hem, men så blev det inte. Sandra var snäll som kom och hämta mig i hörby. Sen kom Jenny och Matti med mat :) gott säger jag bara, satt där och krängde. Sedan blev det solsidan och lite gott att tugga på. Kvällen avslutades med det bästa av felix herngren. Massa skratt till det, japp japp. tack för en mysig kväll töser och pågar :) 


Nu ligger jag i sängen och känner mig helnöjd med denna helgen! tack alla vänner för denna helgen :) Även nöjd med att jag börjar 14 imorgon, så det blir sovmorgon för min del (y) 



peace.

life goes to a party.





bottles up, the beat is droppin' as we hit the floor, everybody's going crazy, screamin' out for more.


igår var det lilllördag. började bra med lite jobb, sedan blev det hem till mor och dom och fixa bordet. slipade och lackade de. så nu är det nästan färdigt! efter stack jag och lirade innebandy med pågarna :) blev av med lite kalorier men dom fick jag tillbaka lika snabbt igen :P min kväll avslutades riktigt bra med Sandra och Jenny :) drack gott, snacka en massa skit och kollade på bb. tackar för en riktigt trevlig kväll! Inte nog med det älskade Matilda har kommit hem till Sverige igen så hann även med att träffa henne :) 


idag har jag inte gjort så mycket än så länge. varit på apoteket och hämtat ut mina p-piller och lite sånt! nu latar jag mig lite på soffan. funderar på att ta tag i denna dagen och fixa lite här i lägenheten. bära ner kartonger som jag inte alls orkat ta tag i. Sandra kommer hit en runda efter hon har slutat jobba :) 


ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det återstår och ser :P händer säkert alltid någonting :) 



peace.

secrets.



there's a fire starting in my heart, reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark.




väldigt väldigt skönt att vara ledig idag. tog lite sovmorgon! sen kom Elin hit med skagenröra baguette som jag bara älskar (den ska vara från smörgås butiken, annars är den inte god). Spelade lite, snackade skit och drack kaffe :) riktigt trevligt. Sen tog jag tag i min tvätt >.< passade även på att sticka hem till mor och dom för att slipa och lacka mitt bord. Patrik är snäll och lackar det imorgon igen när han slutat jobba. 

kände inte alls för att göra någon avancerad mat så blev billy´s pizza, det funkar alltid! tänkte även att jag snart skulle dra mig ner mot nionde och träna lite och få lite färg på kroppen :) ska bara vänta på tvätten. Får se var det blir att titta på big brother ikväll!? aja, det blir ett problem till senare. 


vet om att jag är dålig på att säga det, men tack mamma och Patrik för ni ställer upp så mycket för mig och hjälper mig med en massa saker :) är väldigt tacksam för det! ni är BÄST! <3


ååh, jag vill verkligen ha helg nu! bara för att jag äntligen är ledig, och ja för ni kan tro att jag ska njuta av den till max med en massa gott att dricka och underbart sällskap :) 



peace.






stop standing there.




i do what i want when i feel like it, all i wanna do is lose control.




helgen var lika fort över som den började. Även denna helgen bestod av jobb, men har även hunnit med en massa roligheter. Så den har inte varit helt meningslös. Hade dock velat hinna med så mycket mer än vad jag gjort. 


Känns verkligen som att våren är på gång att hitta hit. Helt underbart är det :) har längtat så länge efter den nu! Vårstädade lite i helgen. Så har varit rätt duktig. Stör mig en hel del på att jag inte kommit i ordning helt i lägenheten /: så får ta tag i de. Kanske hinner det imorgon! hade varit helt underbart i alla fall. 

idag skulle jag varit ledig, men så blev det inte. fick hoppa in och jobba! har jobbat på 3 olika ställen idag. snacka om att vara flexibel ;P Men skönt att kunna hjälpa till och känna att man behövs och gör nytta någonstans. Stack till Elin efter jobb och snacka lite skit med henne och kollade på big brother. Egentligen är det ett så löjligt program, men ändå är det så underhållande. Hmm... 

sitter i soffan nu och funderar på om man skulle ta och lägga sig i sängen och få lite sömn. Har ju en hel del jag ska försöka hinna med imorgon! så sängen får det bli nu. - Godnatt! 



peace.



<3

always on my mind.





if I only could, i'd make a deal with God.




jobb jobb jobb och lite mer jobb! så har mina närmaste veckor sett ut. varit ledig 3 dagar på 17 jobbedagar. har därför inte haft så mycket vettigt att skriva här /: så idag är jag rätt trött i kroppen, tänkte jag skulle vila ut! men icke. vaknade halv 9, sen kunde inte jag sova mer >.<


joel åkte tillbaka till afghanistan igår /: hann säga hejdå! men fy gillar inte alls det. Elin måste ha det ritkigt jobbigt! jag hade aldrig klarat av de. fast man vänjer väl sig! usch, var rädd om dig Joel. 

kan inte fatta, vill inte inse, vill bara ha dig här! i måndags var det ett år sedan du försvann från oss ): kan inte fatta att det var så länge sedan, känns som det hände igår! du är saknad varje dag. om jag hade kunnat ändra på allt så hade jag verkligen gjort det! du lämnade ett tomt hål efter dig. hoppas verkligen du har det bra, för det är du väl värd! <3


hade precis besök av min låtsas pappa här. han skulle hjälpa mig och sätta upp bordet och tvn, men blev inte ritkigt som vi ville. får göra några ändringar, sen kanske det blir bra :) blir att fixa till mig sen lite och sen sticka hem till lolla för att hjälpa henne att måla :) tycker det är riktigt skoj, kan ju inte få bättre sällskap i heller! 


måste även berätta att min älskade mobil har nu lämnat mig och somnat in ); saknar dig som bara den! du var mitt allt, förstår inte hur du kunde göra så mot mig! min bästa vän som aldrig svek mig. Men nu orkade du väl inte med mig längre ): uuhu! rest in peace. <3



peace.


RSS 2.0