love my new tattoo.




Here we are, dancing cross this floor together.With every step i take i seem to want you more than ever. You made me love you.Look into my eyes, i want to tell you - i'll never let you down and i'll never go away and if your ever feeling down i'm just a step away.



Igår var det praktik som gällde. Blev mycket skratt och roligheter :) Fick ett efterlängtat sms på praktiken. Andreas hade en avbokad tid så jag fick den tiden för att bli färdig med min tatuering. Blev hur lycklig som helst, dock gick jag och var nervös hur mycket som helst :P Elin snäll som hon var följde med mig dit för att hålla mig sällskap. Efter lite mindre än 2 timmar var jag färdig :) och gick därifrån med ett leende på läpparna och hur nöjd som helst :) dock tyckte jag det gjorde mer ont denna gången än förra gången när jag bara gjorde linjerna och skuggningen. Fast vill inte påstå att revbenen var så jätte skönt att tatuera sig på. Men nu är det gjort och jag är riktigt nöjd :) Har Andreas att tacka på tattooworld!

Stack hem, trotsade att jag hade ont och tog med mig elin för att lira innebandy med pågarna. Tog det väldigt lugnt för ville inte riskera något. Lika roligt som vanligt var det. Kul att ha med Elin också, kändes som gamla goa tider på planen ;P

Sen blev det mys med Elin på kvällen. Hockey- Snack- BB och snack och sedan lite sömn på det. 


Torsdag lovely, snart helg igen! Idag har jag bara jobbat med andra ord tjänat lite pengar vilket jag knappt är van vid :P haha! Det har varit en trevlig dag. Hade ju kunnat vara lite bättre väder idag. Blir inte mycket mer gjort idag mer än såhär, har fixat lite och nu blir det att ta det lugnt ikväll för mitt huvud hänger knappt med. Är ju nästan aldrig ledig, för när jag väl är ledig från praktiken jobbar jag. Så detta är jag värd. 

Blir att köra till hörby efter jag har duschat och fixat mig lite för att mysa med min underbara pojkvän! Har verkligen en riktigt saknad efter honom, längtar efter honom riktigt mycket också. Träffade honom i förr går så det var inte så länge sedan jag träffade honom i heller. Men det är bra att jag känner så, då visar det ju bara hur mycket jag älskar honom :) För det gör jag av hela mitt hjärta! <3 


nä, slut degat i soffan. 


Peace. 




<3

dry my soul.



i remember when we first kissed and how i didn't wanna leave your lips and how i never ever felt so high.



Fick verkligen ingen bra start idag på dagen. Försov mig från praktiken ;( vaknar i panik, kollar fel på klockan och tror den är 5 i 7 men nej den var 5 i 8 och jag skulle börja 7.30. Ringde och som tur skratta bara min handledare :) har några dagar att plocka bort så valde den och slapp stressa dit. puuh!


Istället slappa jag lite åt frukost i lugn och ro och begav mig sedan till gymmet för att träna 1 1/2 timme. Rätt sköt var det. resten av dagen har bestått av att tvätta och ta det lugnt. Helt okej dag blev det till slut. 


Kvällen består av onepiece mys i soffan framför tvn & nu blir det till att kolla bb och sen sova, praktik imorgon jue :) 


peace.





One more time.



Då var helgen här igen.


Sleden i kroppen, men de kan jag stå ut med. När man är ledig från praktiken måste man hinna med allt annat runt omkring. Har hunnit träna lite imorse och även jobba på 2 ställen. Det är jag ganska nöjd med.

Nu ligger jag i soffan och enbart tar det lugnt och myser med min söta katt! Imorgon blir det till att jobba igen nämligen.

Det är helt sjukt att jag har praktiserat i 7 veckor nu och endast har 3 veckors praktik kvar :/ tiden har gått för fort. Men det ska bli skönt att få en grej mindre att tänka på. Dock har jag haft väldigt roliga veckor på praktiken och kommer verkligen sakna stället :(


Har fått mitt schema över hur jag ska jobba nu i sommar. Är inte helt nöjd med de, men de får väl duga. Väldigt många sovande nätter och kvällar. En hel del ledighet också. Men det lär säkert dyka upp en massa mer så jag kan jobba ännu mer. Det är inte helt lätt att jobba, plugga och praktisera samtidigt. Men de går.

Nej, nu ska jag kolla tv och bara njuta av resten av denna kvällen.


Peace.


jag älskar dig!

Du är min dröm som blev sann.


Har haft en bra helg och en mycket trevlig Valborg men fina människor.

Helgen bestod av praktik, helt okej eftersom jag har en sån bra praktikplats. Hann även med att umgås med mina vänner och givetvis min underbara pojkvän.


Valborg blev hur bra som helst, hade kunnat bli bättre om jag sluppit den jävla huvudvärken på kvällen. Dagen började med frukost med Elin, Joel & Martin :) sen skulle vi vidare till Lund. Dock missar Conny, jag & Lisa tåget. Så David så snäll som han är kör oss i stället :p sen var det bara till att umgås med fina vänner :) - tack alla inblandade :) <3

Igår var en riktig slappe dag! Lite tråkigt eftersom de var så fint väder. Cyklade och handlade frukost till mig och min underbaring. Hur gott som helst med bullar :) sen bar det av mot Hörby för att fortsätta slappandet. Snäll som min pojkvän är lagar han värsta lyxmiddagen till mig :) riktigt gott var det! Dolda talanger som kommer fram när det behövs som mest. Kvällen avslutades med en massa mys framför tvn :) hur bra som helst!

Idag var de praktik som gällde för min del. Så har spenderat hela dagen och kvällen där. Blev att kolla på bb och mysa med min fina katt när jag kom hem :)

Nu ligger jag i sängen redo för att sova har en dag med praktik framför mig imorgon också!

Conny Hellqvist, jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är verkligen mitt allt. Tänker på dig hela tiden. Du gör mig lycklig. Är så glad att du är min. Vill verkligen leva med dig resten av mitt liv. Utan dig är jag inte hel! <3


Nu säger jag godnatt!

Peace.


RSS 2.0