wake up

Etage var sjukt skoj...


fy fan vad skoj jag hade det på etage med älskling och melin :D det bästa på länge :) kom hem 6 på morgonen och somna direkt :P vakna 15 sen (y) sjukt skönt att sova fast sov rätt dåligt >.< det sög! tog det lugnt hela dagen! sandra kom en runda, hon har ju klarat körkortet :) sen fick man ett annat besök! riktigt trevligt och myys var det :) fick även ett jätte snyggt sugmärke av axel >.< försvinner ju fan inte!

idag har man jobbat, sjukt drygt! men var på flipp humör så det blev rätt skoj ändå :P haha :p och ja, som nu händer rätt ofta så körde bara bussen förbi oss >.< sjukt arg blev jag! så var nära att missa tåget hem, men det var bara till att springa >.< så hann precis (y) det gillades! idag missade man ännu en lagträff ); det suger! hade varit sjukt skoj, men ja var tvungen att jobba >.<

imorgon blir det PAAAAAAAAAAARTY :D hur najs, jo riktigt jävla najs :D är riktigt pepp! men ska till körskolan först och övningsköra, sen blir det även sitta och plugga där lite sen bär det av hem för att fixa sig och så (y)

nej, man får väl ta och gå och lägga sig! blir ju en lång dag imorgon :p

GODNATT :**






bild innan etage :P


i gotta feeling

sjuuuukt nööööjd...


idag har man varit riktigt duktig och jobbat en massa (y) jobba först på Gina tricot, sen blev det direkt vidare till online! sålde en hel del! så man har ju tjänat en det idag :) det gillas verkligen. men det var roligast att jobba på Gina :) trivs sjukt bra där! och dom blev sjukt glada att jag kunde ställa upp och jobba idag, sen fick man en komplimang också eller jag tycker det :P Maria tyckte jag passa riktigt bra in bland dom och så :) det är alltid skoj att höra (y) imorgon får man sin lön (y) dock är det långt kvar tills nästa >.< men jaja!

sen när jag kom hem efter jobb så har jag inte gjort ngt vettigt! har ätit lite pizza :P sen kollat tv och så. har allmänt tråk, men ska snart sova för ska övningsköra och jobba imorgon (y)

måste berätta att när jag satt på bussen till Gina idag var det 2 tjejer som prata om riktigt vettiga saker. dom prata om killar och vilka typer dom föll för och massa sånt. kände igen mig på en hel del grejor dom prata om :P men det var verkligen kul att höra att det inte är jag som funderar och tycker och tänker som dom! :)

IMORGON BLIR DET ETAGE (y) ska blir sjukt skoj :) ska dit med min älskling och en massa andra! är det fler som är sugna är det bara till att hänga med :) ska ABSOLUT INTE vara nykter i alla fall :p känns som det var evigheter sen jag festa, men imorgon smäller det xP  ska bli den roligaste kvällen på länge! känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll också!

och innan Etage blir det att övningsköra och jobba! hoppas på att tiden går fort så kvällen kan komma :) ooowwie! FY FAN VAD PEPP JAG ÄR!

nej, nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar upp och med hela morgondagen :P

GODNATT ALLA :*



because the night

jag kan inte sova...


helt ok dag på praktiken idag! hitta en tröja som SKA bli min :) jag gilla den! finns inte så mycket mer att säga om det, eller jo jag fick frågan om jag ville jobba där över jul, KLART JAG VILL :D så det ska bli skoj! längtar (y) mamma kom och hämta mig på nova eftersom vi skulle hem till anette efteråt för att vara med på sminkpatryt! det var riktigt trevligt (y) köpte en foundation och något till mina läppar! det var inte billigt, men det ska vara bra grejor så (y) det är bra!

gaah, fick dagens skratt idag :P säger inte vad det handlar om eller vem som sa ngt! men shiiit. ibland tröttnar man på att folk inte kan vara ärliga fullt ut, men ja! vissa har svårt för det. det går inte alls att visa sina svagheter, nej det funkar inte så för då är man inte ball längre! blir lite irriterad, men ja är bara till att skratta åt det! kan ju inte göra så mycket mer...

imorgon är det fredag och jag har ingen aning om vad som händer :S det är lite illa!

på måndag blir det etage i alla fall (y) kommer in gratis och allt :) det gillar vi!

nej, nu ska jag faktiskt försöka sova... och imorgon börjar mitt lov (y)

godnatt :*



nästa looooooooooov

snart snart får man ett efterlängtat lov...


Det känns som dagarna bara flyger förbi :S eller i alla fall helgerna >.< vilket inte gillas från min sida! men snart snart blir det lov. riktigt skönt ska det bli att slippa skolan lite, inte för att jag är så mycket i skolan men ja ska bli skönt i alla fall (y) få tid till så mycket mer än bara skola, jobb och praktik!

idag var man ledig från skolan, vilket var väldigt skönt! men det var mindre skönt att vakna upp med världens huvudvärk och ont i magen >.< så blev att man sov bort hela dagen /: vilket inte i heller var så bra, men ja! sen blev det jobb idag >.< och jo fick tillbaka den sprängande huvudvärken och magonten då :@ blääh på det!

Nu har jag bestämt mig för att äta lite mat och mer regelbundet och sluta äta godis för att gå ner lite till i vikt! det är behövligt. och ja jenny ekström ska börja på hockey xD första träningen är på lördag (y) HAHA! det ska bli skoj faktiskt :P

det känns som jag inte har så mycket att prata om /: jag ska nog börja prata om ngt speciellt i stället men vet inte vad :S någon som har ngt förslag? vad som helst behöver en massa tips! börjar bli lite tråkigt och skriva om mitt liv hela tiden, fast visst kommer ju berätta om det hänt något roligt såklart :D

men kom med förslag om vad jag kan skriva om :) (A)

puuuusss på er :*



the smile on your face

fy vad mycket saker det händer på en vecka...


helgen var helt ok. på fredagen blev det fest hemma hos natha, emma, sunken och simon (y) det var rätt skoj :) sov där också och övningskörde dit (y) på lördagen kom patrik och hämta mig och sandra! så då blev det vidare till östraby! sen hem och bara dega :P sandra somna :P sen blev det en sån spontan puls att vi åkte till malmö och festa med helt nytt folk! det var lite skoj, men var ju inte direkt som vi tänkt oss :P hehe! men ska inte klaga så mycket! söndagen blev en deg dag i sängen (y) riktigt skönt att vila ut! dock tråkigt att dega själv ): men ja!

igår i skolan var det helt ok! 2 lektioner inte så mycket att klaga över precis men ja! sen hem pch bara ta det lugnt! träffade anette, glenn och helge igår :) riktigt trevligt! och idag sket man i skolan helt och hållet! men magen vill inte som jag vill och det suger >.< blääh! ringde vårdcentralen men dom har inte fått något besked om proverna än >.< det suger!

har degat hela dagen framför datorn idag :S inge bra! men pratar ju med finaste :)) iih, you make me smile! undras vad som händer idag blir väl kanske hem till kusinerna en runda! vem vet. har fixat Linas hår idag, hon fick en massa fin frisyr (y) så kul hon bara jenny varför går du inte frisör linjen :S jag bara vet inte blir väl att jag läser det sen :) ååh, jag är uttråkad! men ska nog fixa några saker och så!

imorgon blir det jobb, blääh på det >.< vill hellre träffa andré men nej, måste jobba ):

fan vad jag är sugen på att åka utomlands över vintern, hade varit så jävla skönt :D sticka iväg ett helt gäng och bara steka och supa :D fy fan vad skoj det hade varit! får väl drömma vidare med den saken...


the way you make me feel!


puuuss :*




saknar spanien med laget <3


adrenalin kick!

aawwwiiiee fy fan vad skoj :)

igår följde man med kusin för han skulle köra rally på svampabanan i tomelilla. OCH GISSA VEM SOM FICK ÅKA MED :D JO JAAAAAAAAAAG! det var riktigt jävla skoj! bästa på länge. fick en sån jävla adrenalin kick :D hihi. detta vill jag verkligen göra om :)

idag är det den 4 oktober, det är 1 års sen du försvann från oss alla nu ); saknaden är enorm efter dig. hoppas du har det riktigt bra. <3

följde med mamma till blåkulla för att hålla henne sällskap! hitta saker till linnéa som jag köpte :) och efter ett tag ringer pappa och berättar att farfar har fått hjärtinfarkt ); snacka om att tårarna var nära. varför denna dagen /: han har blivit opererad och allt så nu är det bra, men han ska ligga kvar på sjukhuset i 5 dagar. men som tur hör pappa av sig om vad som händer och sker :)

imorgon ska man upp tidigt för att övningsköra (y) lite nervös faktiskt. har inte övningskört på länge /; illa, men idag har jag hållt på med programmet på datorn i 4 timmar typ (y) duktigt av mig tycker jag :)

nej nu ska jag kolla färdigt på programmet sen blir det sova!

PUUUUSSS OCH GODNATT :*


september månad är slut

gaah, jag vill bara skrika ut allt...



september månad är slut nu riktigt sköönt! vilket betyder mer tid behöver inte stressa med att få ihop timmar eller något! känns jävligt sköönt. har haft riktigt underbara stunder denna månad, det har varit en glad Jenny men även en sliten Jenny på slutet >.< men nu är det över.

imorgon böjar vi oktober månad och de blir en bra start med pratik i stället för skola (y) men denna dagen skjut mig. haft feber, men har släpt nu känns det som och haft en riktigt jävla huvudvärk. kändes som mitt huvud skulle sprängas i tusen bitar :S har varit jävligt arg fått panik. har även färgat håret idag (y) känns bra. behöver ngt nytt.

igår var det mest tårar som ville ut ;S FAAAAN säger jag bara! jag vet inte vad ska göra längre kan inte göra så mycket åt saken i heller. jag vet vad jag vill. men fan jag har haft så lite tid och så mycke jag velat göra. Jag vill ge dig så mycket, jag vill ge de mesta av min tid till dig, men har inte kunnat. fan jag vill bara få ut allt men vill inte säga mer här. men här känns det som jag kan prata ut om allt. men ändå blir det inte på det sättet jag vill få ut det. jag har så mycket kvar att ge. fan fan fan fan. jag klarar det inte en gång till. allt jag sagt står jag fast vid.

nej nu behöver jag komma på andra tankar. förutom allt så har det varit en ganska bra dag. har haft trevligt sällskap av lina som har varit jätte snäll och hjälpt mig med mitt hår, TACK SÅ JÄTTE MYCKET :) och haft en riktigt härlig prat stund med anette, kul att umgås med dig igen. har även träffat holmis och pratat en massa med han :) och nu har jag äntligen bestämt mig för att ta tag i allt. Imorgon ska jag ringa körskolan och börja med körningen och allt igen sen blir det även ett samtal till ungdomsm. för nya p-piller. nu ska det kämpas och jag vill göra mamma stålt så nu ska jag visa henne att jag kan och jag ska ha viljan!

FAAAN BULLEN, jag saknar dig så. känns som evigheter sen jag träffa dig ): och det är inte alls bra. men så blir det när det kommer in en pojk i bilden man blir mer upptagen. jag är verkligen sjukt glad för din skull. jag finns här när du har tid :)

imorse när jag cykla till tåget var det fucking 2,5 MINUS grader :S KAAAALLT JAAAA! blääh, fast det är härligt ändå. men saknar sommaren redan! den har gått för fort.

på söndag är det 1 år sen du försvann från alla ): du är saknad ska du veta! <3

nej, nu ska jag hoppa i sängen och vakna i tid. ska även läsa ur boken lite (y)

jag saknar dig en massa R!


How come everything turns out
Leaving me with more doubts
I feel like I´m upside down
And I don´t wanna be here

I go right
Shoulda gone left
And I say things
I should of not said
Look at me in this big mess
I don´t wanna be here

Everything I do
Is making me more confused
Oh it used to be easy
All I had to be was me
Now I´m mixed up






GODNATT :*



Never give up on the good times,
Gotta believe in the love you find (never give it up no, never give it up no),
Never give up on the good times,
Living it up is a state of mind (never give it up no, never give it up no)

RSS 2.0