turn it up.


I can hardly breathe, you make me wanna scream.




ett tag sedan man skrev här ja /: jobbat som bara den, så därför jag inte hunnit skriva så mycket här. Även varit med underbara vänner och finast :) 

snart är april månad över. tiden bara rinner iväg :S Men jag klagar inte, för jag har haft en riktigt bra månad. avslutar min månad med lite mer ledighet eftersom jag jobbat så mycket, så är värd det känner jag. 

fick även ett väldigt tråkigt besked igår /: Vila i frid vännen! vi kommer alla sakna dig Erik. Hoppas du har det bra där du är. Är glad att jag fick lära känna dig och tiden man fick med dig. Vi ses snart igen. <3

idag har det varit en Mia och Jenny dag :) har saknat dig hjärtat. Solat, ätit pannkakor, lekt med Agnes varit ute och gått i en och en halvtimme, spelat spel med Pils och Stoffe och även ätit min goda specialare :) tack för idag! 
nu är det dags att sova. Är ledig imorgon också, men imorgon står det solning och tvätta på schemat (y) 



peace.

calling all angels.



Jag fick låna en ängel som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag. Du togs bort från mig alldeles för tidigt, jag fick låna en ängel för en stund.




säger bara usch fy bläh på denna dagen /: inget att gått som jag vill.


började jobba klockan 9-13 sen var jag ledig en timme och stack upp till Linus grav och hälsa på honom och gratta. sen börja man jobba igen 14-21. Nu är jag helt slut i hela kroppen och huvudet. har haft 3 LÅNGA arbetsdagar. fast ska inte klaga det har varit lite roligt att jobba också. 


Nu sitter jag här i soffan och tankarna bara flyger runt i huvudet. förvirrad allt är jag! tankarna går mest till Älskade Linus som fyller år idag. saknar dig så enormt mycket. varje dag vill jag bara kunna vrida tillbaka på tiden och ändra på allt så du kan finnas kvar här hos oss. Det är klart du finns med här hos oss fast inte på samma vis som jag vill. Jag vill kunna skratta, gråta och flippa loss med dig ju. Åååh, om jag bara kunde få som jag vill! Hoppas du har det bra där du är. Vet i alla fall att vi har en vacker ängel som vakar över oss. Grattis på födelsedagen igen! <3


peace.

i can´t help myself.



i want you, i wanna talk to you, i wanna be with you.



Helgen var mycket bra! jag har hunnit jobba, träffa vänner och haft massa mys :) 

fredags jobbade jag till 21.45, sen stack jag hem till coffe och kolla in hans place där det var riktigt livat. Träffade mallan och Chrille, så skoj :) där var även en massa andra :) var även taxi sen hem åt folket. 

lördagen blev det upp tidigt för att spela brännboll innan man skulle jobba. efter jobb stack jag och matilda hem till coffe. Sen kom finast hem till mig och sov :) 

söndagen då var det upp och hoppa för att sticka och jobba. skulle slutat 10, men fick jobba över. Stack och handla frukostbullar till mig och finast! Sen var det till att fixa till sig för att sticka till wonnes och sedan sticka på kalas. sen blev det hem och ladda för mötet. kvällen avslutades med massa mys :*

igår var det en härlig måndag, jobbade från 9.00-21.45 (y) härligt. fick matilda på besök på kvällen, blev en massa prat :) hihi!


you make me smile :*


peace.

don´t stop.



i wanna scream your name out to the sky, let it shine with the stars. now that you lit the flame don’t let it die just let it burn.



egentligen borde jag sova nu. Men måste ju bara berätta...


har varit så flitig idag. Jag och Carro stack ju och gymmade en timme, tränade en hel del mage, lite armar och ben. Måste ju komma lite i form innan sommaren är här och det är dags för att gå runt i bikini. Kommer nog dock inte nå ända fram /: men ska fortsätta kämpa. Efter det var det dags för att dra till hörby för att spela fotboll i korpen :) riktigt roligt var det! Jag gjorde ju även MÅL! riktigt stolt över mig själv. Trodde ju inte det skulle gå så bra. var ju ungefär sådär 8-9 år sedan jag spelade fotboll sist. Men kommer defenitivt fortsätta spela där :) 

Hem och duscha snabbt, sen drog jag hem till Lollsan :) kollade på bb och snackade lite skit. Hon hade även gjort chokladpudding med grädde och krossad daim, riktigt gott! vilken mys onsdag det har varit :) jag är nöjd!

nu blir det till att sova så jag kommer upp imorgonbitti. 


Godnatt.



<3

fiskar som viskar.



now i'mma dance like i never dance. sing like i never sing, dream like i've never dreamed.


underbara lediga lill lördag! kändes riktigt bra imorse när man vakna och visste att man var ledig. dock har jag inte orkat göra så mycket som jag velat. men aja, har njutit av dagen i alla fall. 

stack hem till Lollsan innan och drack köffe. sen stack vi och handla. Innan jag skulle lämna av Lollsan skulle jag hämta en grej hos mamma, då körde vi förbi en butik med massa fina saker. Har sett att den varit där innan, men har aldrig varit där inne. usch och fy vad fina grejor där var :S varför har man inte varit där inne tidigare? :O aja, när lönen kommer blir det att sticka dit igen (y) 

precis krängt lite pizza. blir att fixa till sig nu och sen dra ner till gymmet med carro och efter det blir det att köra till hörby för att spela fotboll (y) ska bli riktigt skoj. det var inte igår man gjorde det! vet inte vad kvällen mer har att erbjuda, men det blir säkert bra! 


tagga tagga tagga. 


peace.

doodah.



if i said i want your body now, would you hold it against me.


vilken helg!


fredags jobbade jag, sen blev det iväg och fixa en massa med matilda :) kvällen avslutades med att dra på 18 års fest! Grattis Mickeila och tack för vi fick komma :) blev att jag och matilda sov i hörby!


Lördagen vaknade vi av panik, hur tar vi oss till höör? :S ringde runt till en massa men ingen kunde. till slut lyckades vi! coffe kom och hämtade oss, tack så mycket! blev till att dega lite, sen bar det av till jobb. jobbade 17.00-21.45! hem och fixade till mig sen drog jag till johan där alla andra var! sen blev det vidare till valvet. kvällen tog inte slut där, nejnej det blev vidare till ragnarsson. var inte hemma förrens mellan 6-7 på morgonen.


i söndags var det upp och hoppa tidigt för att mecka lite med bilen. har bytat till sommardäck nu och fått igång basen igen :) hem och äta lite, sen drog pils och jag till lollsan och drack köffe innan hon skulle börja jubba. sen blev det hem och fixa till sig lite för att sedan dra hem till Per för att äta grillat, spela kubb, yatzi och skitgubbe med per, Conny och Emma :) 

tack alla för en bra helg! :)


idag var jag uppe tidigt för att jobba 07.00-13.15! hem och hämtade min tvätt och tog med de hem till mamma för att tvätta. just bara för att umgås med dom :P städat patriks bil har jag också hunnit med. nu är jag dock riktigt trött :S har några maskiner kvar att tvätta >.< dock orkar jag nog bara tvätta en eller två till. vad som mer händer idag vet jag inte alls. för se!


peace.

you raise me up.




listen to my heart, can you hear it sings, telling me to give you everything.



helt sjukt var trött när jag gick av och jobbade kl.07.00 imorse. tar som fan på krafterna att jobba natt! tråkigt nog sover man bort alldelses för mycket av dagen också. fast dock är det lite jobbets fel också eftersom dom har ringt och väckt mig ett ex antal gånger >.< sov till typ halv fyra eller något sånt idag! kollade på bb eftersom jag missade de igår. sen har jag mest slappat! hann iväg en runda till gymmet också. stack till mamma och dom efter jag tränat. det var väldigt trevligt. hem slängde mig i duschen och fick lite besök av matilda. min kväll avslutades av att jag stack till Jenny och Sandra och kollade på bb och snackade lite skit med dom :) 


ååh, förresten! jag fick mina skor idag. fy vad jag är nöjd :) 

nej, du får det bli att sova så jag är taggad för jobb och helgen imorgon! 



peace.

your song.




one day i'll fly away, leave all this to yesterday. what more could your love do for me, when will love be through with me. why live life from dream to dream and dread the day when dreaming ends.




onsdag idag, inte långt kvar tills det är helg igen :) stack till Lolla idag efter jag hade vaknat. Kollade på 2 filmer, snackade en massa och drack kaffe! riktigt härlig deg dag. blev några tårar till den sista filmen /: lolla satt bara och skratta åt mig xD aja, bra var den i alla fall. 

nu sitter jag här med världens beslutsångest >.< ska man lira lite korpen fotboll eller man ska lira bandy med pågarna. blir väldigt tight med tiden eftersom jag ska jobba inatt /: gaaah! smidigast hade varit att lira med pågarna eftersom de är nära hem till att fixa i ordning mig. Men gaah det hade ju varit roligt att lira lite fotboll med töserna också. illa illa /: 

nu fick man oväntat besök av mamma och Runa :) får väl ta och snacka lite med dom. 



peace.

lucky you.



what am i going to say when you make me feel this way, i just mmmmm.


då var måndagen här igen. har hunnit med en massa sen jag skrev här sist. orkar dock inte berätta om allt! kan berätta lite om helgen. det är ju trots allt den som är roligast :P 

fredagen jobbade jag till 21! hade rätt skoj på jobbet som vanligt. sen blev det snabbt hem och fixa till sig lite och under tiden kom fanny, Matilda och lovisa hit :P de skulle förfesta här innan jägers. sen bar de iväg för att hämta robin och johan och sen blev det vidare till hörby. kvällen försvann rätt fort! 

Lördagen blev det att gå upp i lagom tid. Upp till systemet och hem och fixa och dona lite. Sen ringde Robin och fråga om jag ville hänga med till bjävereds dammarna. Var där i över 3 timmar :) det gjorde gott att vara ute i friska luften (y) Lämnade av Robin för att sedan sticka och hämta matilda. Hem till mig och fixa till oss. dock pallade matilda inte en kväll till ); så det blev jag och pågarna som förfesta hemma hos mig. Sen drog vi vidare hem till Jenny :D hade riktigt skoj! kvällen avslutades på jägers. Tack alla för en riktigt trevlig kväll :) 

sov så gott som bort hela söndagen, var rätt skönt! Stack hem till Jenny, blev dock inte där så länge för vi skulle hem till hennes mamma och äta tacos, muums säger jag :) riktigt gott och mycket skratt. fick matilda på besök en liten runda :) sen avslutades min kväll i hörby med trevligt sällskap och kolla på bb! 

ska verkligen inte klaga över min helg. synd bara att den var så fort över!

idag har man hunnit jobba, tagit en powernap, lagat mat, nu ska jag ta och dammsuga lite här hemma och så. sen blir det att träna kettlebell med Elin (y) sen vet jag inte hur kvällen avslutas, men det blir säkert bra! wiihoo, vilken måndag! 



peace.





en lagom sleden Matilda och en väldigt taggad Jenny :P

RSS 2.0