hejdå dalarna, hej skåneland!två liv...ja, nu har man varit i dalarna i några dagar. vilket var riktigt skoj! har inte hunnit träffa alla och inte hunnit träffa dom jag träffat så mycket som jag hade velat. men kommer ju fler gånger! farmor vill att jag ska komma upp till påsk också. får se, ska hem och kolla upp en massa saker i alla fall!

jag saknar dalarna redan och alla där uppe! men det är inte lätt när man har 2 liv!

har ju som sagt ett i skåne och ett i dalarna /: bara till att gilla läget. men det är svårt att vara på två platser samtidigt. men som sagt det är i skåne jag har det mesta så kan inte rymma ifrån det! men man får ta det som det kommer. nu har jag i alla fall varit uppe och häslat på, även fast det kanske inte var så länge, men det var alltid något!

har hittat ett par stövlar som jag letat efter hur länge som helst så det är positivt (y)
sen har det mest varit att försöka hälsa på alla släktingar och fått kolla en hel del på os xD men veckan har varit väldigt bra. var lite jobbigt att åka hem, men det är alltid jobbigt att skiljas från personer som man tycker om! men kommer komma upp fler gånger och träffa alla :D

nej, nu ska jag titta lite till på 2 and a half men! sen ska jag byta tåg så jag kommer till höör och där har jag en underbar älskling som hämtar upp mig på stationen och kör mig hem :)

hej så länge!RSS 2.0