brighter than the sun.



i've never seen it, but i found this love i'm undefeated. you better believe, i'm gonna treat it better than anything i've ever had, cause you're so damn beautiful.



igår blev det jobb. som tur var jobbade jag bara 7-13.15! även fast jag hade sovit hela kvällen var jag helt slut :S stack hem till LisaFisa en stunde efter jobbet, sen blev det hem för att ta en pw. 

Vakna av att det ringde på dörren. Fick Emma på besök :) mycket trevligt. senare kom även matilda en runda. snackade lite skit och så :) Efter de kom älskling och hämta mig för vi skulle bubbla hos hans föräldrar. Mycket mysigt :) 

hade en mysig fredag! 


idag sov man till 13 :S snacka om att jag är sliten i kroppen :O det var rätt skönt! nu sitter jag bara och degar. Blir snart att hoppa in i duschen och sen fixa till sig. ska passa mina underbara syskon! vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men vi kommer säkert på något bra :) 

vet dock inte sen vad resten av denna dagen har att erbjuda. de återstår väl att se. 


peace.

all of you.




tell me everything, tell me every little thing and I won’t run away. no matter what you say, i wanna hear your
heart every single beating part. the good and the bad, i swear i won’t be mad. it´s you i want, just all of you.





Min dag idag blev inte riktigt som jag tänkt. 

upp tidigt för att jobba. Känner mig lite konstig men bryr mig inte över det. Kommer till jobbet och jobbar på som vanligt. När vi väl ska börja på middags rundorna får jag stickning mellan brösten som går ut i ryggen, andningen blir konstig och jag börjar svettas :S kände av det lite i morse. men inte fult lika kraftigt. Ringer till mamma och förklarar. Det enda hon säger ring till vårdcentralen. Ringer dit, som vanligt så tar det så lång tid innan man kommer fram. De ringer upp mig och jag förklarar allt. De hon säger är du ska åka akut in med ambulans till akuten. jag bara JAHA? ähm, det kan jag inte. jag jobbar. till slut blir det att LisaFisa kör mig till akuten och mamsen möter upp mig där. tar ekg, massa blodprover och lite sånt. Naturligtvis visar det ingenting utan allt såg bra ut :S jahapp. då blir det hem igen då. Har fått order om att vila i alla fall. tur man är ledig imorgon då. 


nu har jag bara legat och vilat och degat i sängen. hoppas allt känns bättre imorgon! Min underbara älskling kom för ett tag sedan. Fick present utav honom! En söt miranda nalle som jag älskar och 2 ljus hållare. Tror min älskling vet vad jag gillar :P tack min fina älskling! <3


nej, nu ska jag fortsätta mysa med min älskling :) 


Peace.

i did it.


now i know. yes, it’s here i belong. by your side, in your arms. you are my destiny, you are my light, shining so bright.



igår var en hård dag på jobbet, gick inte riktigt som jag ville /: Men det slutade det bra trotts allt :) fick även min iphone igår. så när jag kom hem blev det att hålla på en massa med den. dock så blev det inte så bra där i heller, fick sticka upp till crazy disc och fixa nytt nummer. så just nu har jag numret 0738383767. Har det till måndag tror jag det blir. 

Snäll som Pils är kom han och hjälpte mig lite med mobilen :P Sen stack vi och hämta mallan och vidare till tattooworld. Sen blev det till att plågas lite, var värre på vissa ställen än andra. aja, det gick bra. Tiden gick väldigt fort för vi hade väldigt skoj under tiden :P Tackar Andreas som bara den. jag blev jätte nöjd med min tatuering. Så nu var andra tatueringen gjord och fler ska det bli :) Efter det stack vi till hardy´s och krängde glass. 

Fick vila upp mig lite sen efteråt, sen stack jag till min underbara älskling. Massa myspys!


nu sitter man här hemma och glor på tv och bara njuter av min lediga dag :) kvällen består av mys med älskling och kanske bio, om vi hittar någon bra film att kolla på :)


nej, nu får jag göra något vettigt.



peace. 





min nya tatuering :)

tomorrow it is.



good morning beautiful, how was your night? mine was wonderful with you by my side, and when i 
open my eyes to see your sweet face, it's a good morning, beautiful day.



Igår gick inte dagen snabbt. var på allmänt dåligt humör och allt /: kan vara för jag har snart inte rökt på 2 veckor, så det går rätt bra för mig. men det är VÄLDIGT jobbigt. Hade städe dag här hemma igår efter jag jobbat. Här såg verkligen förjävligt ut. Klara inte av att se det :S Efter det stack jag till vaxsjön och sprang runt den (y) fy vad flitig jag är. Efteråt bar det av hem till mamma för att kränga thai-mat och mysa med dom. Sen kom min underbara älskling till mig :) massa mys! <3


Idag har det varit en lång dag på jobbet. puuh! men den har gått hyffsat snabbt ändå. Stack med mamma och mina underbara syskon till hörby för att gå på marknaden (y) Sen kom älskling och hämta upp mig så stack vi till vaxsjön och sprang runt den. förstår ni 2 dagar i rad (y) jag börjar ju komma igång igen med träningen (y) Resten av kvällen blir mys och film med älskling :) 


Imorgon är dagen äntligen kommen. den dagen som jag längtat efter så länge. imorgon ska jag tatuera mig :) fy vad jag längtar. dock ska jag inte göra det förrens 18.30, så väntan kommer att vara mycket lång ): aja. 

nej, nu blir det in i duschen sen får jag göra smoothie till mig och älskling! 


peace.

just a dream.



when i see your face, there's not a thing that i would change. cause you're amazing, just the way you are and when you smile, the whole world stops and stares for a while. because boy you're amazing, just the way you are.



vilken helg det har varit. har verkligen haft super skoj :) så tackar alla som gjort min helg så bra!

började fredagen med jobb. hade super skoj på jobbet :) hem och fixa till sig sen bar det av till Natali och dricka lite gott med henne och Amanda :) senare drog vi till valvet. kvällen avslutades med en promenad med Amanda och Jacky. 


Lördagen bestod av sovmorgon. Sen skulle jag egentligen på konfirmation, men hann inte med det för jag visste inte riktigt när hunden skulle bli hämtad /: Följde med Mallan när hon skulle tatuera sig. Hennes tatuering blev riktigt fin :) sen blev det att äta frukost med Mallan och Chrille. Hem och fixa sig för att sticka och fira Bamse som fyllt 50! Hem och packa grejor, sen bar det av till Åhus med Amanda :) blev martin & martin och avslutades med efterfest i jeppes, kennies, pades och några andras stuga. 


På söndagen blev man väckt men inte så trevligt. blev riktigt rädd :S Kollade lite på jeppe och dom sen när dom spelade. efter det blev det minigolf och kränga mat med Amanda, Pils och Moppen :) Kan säga att det var väldigt skönt att komma hem sen. helt sleden. somnade direkt när jag kom hem. Stack till älskling sen när jag hade vaknat. Har saknat min underbara pojkvän så sjukt mycket. 



jag tycker om dig så otroligt mycket Conny Hellqvist <3


peace.

RSS 2.0