nedräkning.
live your life.


Nervöst, ja det kan man väl säga. Det börjar ju äntligen närma sig. Man kan säga att det bara är 2 dagar kvar sen åker vi till sol och värme :) 

Så satans drygt att jag alltid är så orolig över att jag ska glömma något viktigt. Kan aldrig lära mig att det löser sig oavsett. Men ja, det är bara ytterst lite som ska fixas och sen ska det bara packas. Tar alltid med mig för mycket. Ska försöka låta bli och göra de denna gången :P 

Jobb imorgon & jobb på söndag. Fast 2 dagspass så rätt skönt! 


Stina och jag känner oss som hemma nu i den nya lägenheten. Känns underbart! Blev överraskad med en blomma i onsdags, det är inte helt fel :) Det kan jag stå ut med fler gånger :P hehe. 

Det blir en lugn fredag med tanke på att man ska upp tidigt imorgon och har lite att fixa. Ska försöka orka med och plugga lite också. 

usch, snart är denna sommaren slut :/ Helt sjkut vad fort tiden har gått. 


peace.
sambos.
You are my world, my heaven.Här har jag varit dålig att skriva på ett tag. Har väl inte haft så mycket att skriva om i heller. Har bara jobbat, jobbat och åter jobbat känns det som. Har ju inte varit någon vidare sommar i heller så ja då kan man lika bra jobba. 


Har varit en sväng upp till Dalarna med min fina pojkvän. En mycket trevlig tripp vill jag säga. Full rulle och hann nästan träffa alla släktingarna :) Kändes toppen. Blev lite shopping på kupolen som i vanlig ordning :) Lite blåbärsplockning hann vi med och VÅFFLORNA givetvis :P 


Efter de bar det av till verkligenheten igen. Packa & jobba har väl de senaste dagarna bestätt av. Så ja, tro det eller ej men jag är hörbybo nu mera & sambo med världens underbaraste pojkvän :) Så allt känns hur bra som helst just nu! ska bara slutstäda lägenheten i Höör nu och bli av med den. 

Det känns som jag har vunnit på lotto, men det har jag inte! Inte nog med att jag blivit sambo och så. Jag ska gå på schema start den 1 september! Hur glad jo, JÄTTEGLAD :) ska i alla fall prova 1 månad, trivs jag och personalen trivs med mig blir det förmodligen månadsanställning & ja, det känns riktigt bra.

Om 13 dagar bär det av till Egypten med min fina Älskling! Så skönt att äntligen få lite sol och njuta lite. Det är vi väldigt värda :)


Imorgon ska jag äntligen till frisören också och fräscha till mig lite. Som jag har längtat. 


Så ja det känns på topp nu! Har verkligen behövt lite positiva saker som händer i livet i stället för alla dåliga grejor som har hänt på senaste. Känns som en helt ny start på livet!


nej, plugga lite nu innan det blir sängen för att sova.


Peace.

RSS 2.0