Som stormen.

I love you, i need you right by my.


Dagen började med huvudvärk och jobb :( tyvärr fortsatte huvudvärken så jag fick sjuka mig! Nu är det bättre som tur är :) så imorgon blir det jobb.


Hur ska man kunna sova i sådant här oväder!? Klass 3 varning, ja de kan man lugnt säga :s usch säger jag bara! Känns som hela huset ska rasa samman :( har ingen underbar pojkvän i heller hos mig som kan göra mig trygg :/ de blir nog ett vaket natt inatt :s måste dock försöka sova.

Om jag bara hade haft min älskling här så hade jag somnat direkt. ❤

Gör ett försök till nu.

Peace.


i need this.



your my key, you unlock me. keep me close, keep me safe, keep me happy. it’s destiny, so nothing stops me. I’ll tell the world that your mine, and you got me.


hade en riktigt mysig dag igår. 

Först jobb, sen iväg och hämtade lillebror. Vidare hem till Stoffe för att träffa han lite. Sen började myskvällen. Blev idol, hamburgare, en underbar pohjkvän och bästa lillebror. klagar verkligen inte. ja, ni förstår säkert varför jag inte hann och skriva så mycket här :P 


idag vaknade man upp bredvid de bästa i mitt liv. Lika underbart är det varenda gång jag gör det. Vet att jag är i säkerhet då. Fick dock stiga upp hastigt av ett samtal från robin att stoffe hade klantat till de igen. Fick sticka iväg och lappa ihop hans öra. Vidare hem till Älskling, sen bar det av iväg till center syd. Har inte varit där på evigheter. 

Har verkligen haft en underbar dag med min allra käraste. <3


nu ikväll fick man lisa på snabbt besök, sen har jag njutit av min egentid med mig själv. Har inte mått så bra så var i behov av det. 

nej, nu väntar sängen på mig eftersom det är jobb imorgon. får se hur det går eftersom jag inte mår så bra :/ får försöka kämpa mig igenom dagen. 


peace.



♥  kärlek!

back to school.

Wherever you're going
I wanna go
Wherever you're heading
Can you let me know
I don't mind catching up
I'm on my way.


Igår fanns där verkligen ingen tid till att hinna skriva här.

Var först i skolan och skrev tenta och gjorde hlr. Iväg hem snabbt sen vidare till jobb för att jobba lite! Sen hem mysa med min fina pojkvän sen somnade jag väldigt snabbt :/ var knappt trött!


Nu sitter man här i skolan igen och ska vara här till 15! Vi ska hålla på med en massa praktiska grejor.

Efter skolan har jag lite planerade grejor och bus på gång. Men de kan jag berätta om senare :)

Nu är rasten slut så får sluta skriva nu.


Peace.


one more time.

Flying with your love, shining with your love, riding with your love.


helt slut nu...


jag har haft en riktigt rolig dag på jobbet idag. flumm, sång, bus och en massa skratt :) tackar alla för en trevlig arbetsdag. Tiden har gått riktigt fort. Efter jobb har jag enbart pluggat. säger fy fan, nu står det mig upp i halsen. Tenta imorgon och känner mig inte ett dugg redo för det :S så blir upp i tid imorgon så jag hinner plugga lite till innan skolan börjar. 

känner mig så tråkig för dom senaste dagarna har jag bara varit instängd i mina böcker. fast har inte haft så mycket till val. Det är inte lätt att plugga och jobba samtidigt. Sen träna på det och hinna med alla vänner & får ju inte glömma bort min fina pojkvän & familjen. Tiden räcker helt enkelt inte till :( vilket jag inte alls mår bra av. 

saknar min älskling väldigt mycket. Det är så tomt när han inte är i min närhet :( 


nej, nu blir det till att sova. 


godnatt!

nu ger jag upp.



puuh, suck!


Efter nu att jag har pluggat i 4 timmar är jag helt slut och mina ögon vill bara falla ihop. Så jag ger upp pluggandet för ikväll och sticker hem och sover :) blev inte roligare än såhär ikväll. Får fortsätta plugga imorgon så jag blir klar tills på onsdag och laddar för tenta :/ hmm, just det! usch vetetusan hur detta ska gå. aja, tar en dag i taget och håller tummarna på att allt ska gå bra! 


sov gott alla! - nu säger jag godnatt och tackar för mig, taggar inför ytterligare en jobbedag imorgon på favorit stället :) 


peace.

drunk on love.



I love the way you taste on my lips, when we kiss. you got me so addicted so much i can't resist. Falling into your arms.



Fick lite sovmorgon idag vilket alltid är skönt på måndagar :) började inte förrens 08.30. Har haft en väldigt rolig dag idag på jobbet, massa skratt och flumm :) 


Efter jobbet bar det iväg för att hämta lillebror och vidare hem för att fixa lite och planera träningen lite inför handbollsskolan. Väldigt roligt att se att de har utvecklas och börjar lyssna :) Sen blev det att kolla lite på lillebrors innebandy träning och nu är jag hemma hos mamma och dom eftersom jag passar Hanna & Anton. 

Tänkte även ta tag i mitt pluggande nu ska ju snart till skolan :S tiden går så snabbt :/ Får se sen vad resten av denna kvällen har att erbjuda. 


peace.

Next to you.

Baby you light up my world like nobody else.


Ja, då var det söndag kväll igen.

Blev väckt utav min låtsaspappa idag, så kom upp i hyffsad tid lite efter 13! På med kläder sen bar de av ner till garaget för att byta till vinterdäck och fixa med lite annat :)

Hoppade över "frukosten" så fick ta den sen :) efter de tog jag det mest lugnt.

Nu är jag i Hörby hos min kära pojkvän :) blir att h lite söndagsmys och ta det lugnt och njuta.

Imorgon är de jobb som gäller på favorit stället :)


Peace.


Sweet dreams.

as I lay me down tonight, I close my eyes, what a beautiful sight.


Nu äntligen har jag jobbat färdigt mina 10 timmar! Så nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska sova :) fy vad detta har varit efterlängtat!


Ja, sen får man se vad resten av denna dagen har att erbjuda :)

Godnatt.


Hold on.

You are my dream
There's not a thing I won't do
I'll give my life up for you
'Cause you are my dream.


Ja, nu är man här på jobbet! Tiden går riktigt långsamt inatt. Lite drygt. Har pluggat lite, ska försöka plugga lite till för de behöver jag! Som tur har de gått hyffsat bra med axeln.

Har fått ett fyllesamtal från min kära sambo :p haha! Ganska smaskiga detaljer hon hade att berätta. Jobba natt på helgen är nog inget jag gör igen. Man vill bara ligga och sova för att slippa allt annat. Jobbar man kväll så kan man ändå vara med lite.

Längtar hem till min säng!


Peace.




you & me.

i never know what the future brings, but i know you're here with me now. We'll make it through and i hope you are the one i share my life with.



Har inte orkat göra så mycket mer än att förbereda mig för att jobba natt, så ja jag har sovit bort denna dagen. Känns inte alls bra att jag gjort det, men det behövdes. Har så fruktansvärt ont i min axel också så det är nog smärtan som gör så jag känner mig helt utmattad :/ får se hur det går att jobba inatt. Har smörjt in mig med tigerbalsam & pregat i mig alvedon. Håller tummarna på att det försvinner snart. 


Myst lite med min fina katt har jag hunnit göra. Hon är lika trött som jag är :P 


inatt blir det till att försöka plugga så mycket som möjligt, ska ju till skolan nästa vecka och då har vi tenta. Så får ju se till att vara förberedd. Håller tummarna på att det är någon trevlig man jobbar med inatt också. jag är verklgen inte taggad. 


Saknar min fina pojkvän. Jag får verkligen aldrig nog av honom, vill bara vara i hans närhet hela tiden. Jag måste vara riktigt jobbig, men jag har aldrig kännt såhär för någon som jag känner för Conny. Jag brukar tröttna jätte snabbt, men tröttnar verkligen aldrig på honom. Han är verkligen det bästa som har hänt mig! Utan honom hade jag aldrig kännt mig hel. nej, nu ska jag inte prata för mycket om honom. Eller jo jag hade enbart kunnat prata om honom. Men det hade inte blivit så roligt. Då hade jag verkat helt besatt :P 


Jag har sökt lite olika jobb idag. Vill ju komma ut på lite nya äventyr. Har ju fasnat lite på björken men börjar komma därifrån nu. Kämpar som bara den med att jag ska fixa denna utbildningen jag går. Jag har trivs på Björket, men känner att det är inte där jag vill vara och jobba hela livet ut. 


nej, nu får jag försöka fixa till mig innan jobb! -  tagga till lite också kanske :P


peace.




only you.

Hade en trevlig kväll igår! Tackar för den. Spel, mat & lite gott att dricka till blev det :)


Nu myser jag bara med min fina pojkvän! Får se vad resten av denna dagen har att erbjuda. Blir att jobba inatt i alla fall :(


Peace.



good morning beautiful.

You the one that I dream about all day
You the one that I think about always
You Are The One So I Make Sure I Behave!
My love is your love, your love is my love.


Inatt har jag inte sovit så hårt, har mest legat och snurrat i sängen! Stackars katterna som har legat hos mig.

Drömde en konstig dröm om Matilda & mig :p vi var på väg till en kompis, så stannar Matilda plötsligt bilen innan en uppförsbacke och plockar upp mobilen och frågor var exakt vännen bodde för hon kom inte riktigt ihåg, i samma veva har vi en bil bakom som inte kan köra om för vi står mitt i vägen. Sen stod vi så i några minuter tills jag slänger över Matilda till passagerarsidan och kör i stället. Knappt konstig dröm :p haha! Ja man har ju inte alltid normala drömmar.

Nej, nu är de slut på att ligga och dra sig i sängen. Upp & hoppa för idag blir de till att jobba på favorit stället & till lunch ska man äta mumsig smörgårstårta :)


Peace.


Smile on my face.

Tänkte bara skriva några ord här innan jag går och lägger mig :)


Har haft en riktigt bra kväll! Massa skratt, en mycket bra film (verkligen sevärd enligt min mening) & trevligt sällskap av Amanda! En sådan här kväll var jag verkligen i behov av :)

Nu längtar jag riktigt mycket tills del 2 kommer ut!

Tack för ikväll Amanda :)


Peace.


Twilight - breaking dawn del 1.

Nu äntligen sitter jag här på bion och ska få se twilight med Amanda! :)


what are words.



I can be your hero, baby. I can kiss away the pain. I will stand by you forever. You can take my breath away.




Har haft en riktigt bra förmddag och eftermiddag med Lisa :) vi har pratat om allt mellan himmel och jord idag, tokat till det & jag har vunnit över Lisa på skitgubbe (jag är överlycklig). Vi stack och hälsa på Therese en runda också :) Glömde berätta att jag och Lisa lyssna på gammal musik därav låt texten där uppe :P


Känner verkligen att det blev för många koppar kaffe :P Har städat och haft mig här hemma efter jag lämna av Lisa :) flitigt! Nu sitter jag och försöker komma till ro för att plugga lite, men det går inte så bra :/ kan verkligen inte koncentrera mig. Längtar väl för mycket tills 21.20 då jag äntligen ska få dräggla lite till Edward. Ska ju kolla på den nya twilight filmen som kommit ut på bio. Det blir ut på äventyr med Amanda!



ååh, helt otroligt vad jag längtar. Nu är det bara 1 timme tills jag ska hämta henne. nej, nu får jag ta tag i pluggandet lite sen får jag ta och fixa till mig :)



peace.

I'm so happy, you came in my life.

Baby, I love you, I need you here
Give me all the time
Baby we meant to be
You got me, smiling all the time.


Igår var en händelserik dag, synd jag inte riktigt hann berätta om den. Fast de kan jag ju göra nu :) Dagen började med att min faster Cilla ringer och frågar om jag kan vara på Säbytorp och jobba i stället. Har aldrig varit där så blev lite osäker på om jag ville, men tänkte Ääh de fixar jag :) så det blev en heldag på en ridskola! Fixat och en massa bland hästarna och sen avslutade vi dagen med en promenad :) tyckte där var riktigt trevligt!

Sen hem och satte mig för att plugga med varm oboy och då inser jag att jag har suttit och läst fel sidor i boken i flera dagar :( knappt irriterad över det!

En liten powernap på de & vidare för att spela innebandy med pågarna :)

Mitt natt spenderades sidan om min fina pojkvän, trivs som bäst i hans sällskap :) - jag älskar dig! Det är helt sjukt, har aldrig känner såhär och varit såhär i kroppen när det gäller någon annan.

Så ja, nu ligger jag här i älsklings säng! Ska strax gå upp för att sticka iväg och äta frukost med Lisa :) - du ska veta att du är en väldigt bra vän! ❤

Nej, nu har jag inte tid att lata mer! Nu blir de upp & iväg!


Peace.


you've been on my mind today.



i don't look back. still i'm dying with every step i take, but i don't look back and it hurts with every heartbeat.



oj, vad tiden går & oj vad länge sedan det var jag skrev här. Kanske ska uppdatera lite? dock har det hänt alldeles för mycket så orkar inte skriva allt. 

Vinter tiden är nu på väg, det känns verkligen för nu börjar det frysa om nätterna. Fick skrapa rutorna imorse vilket jag inte alls gillar. Tycker det är kallt om fingrarna, fast får skylla mig själv att jag inte har några vantar på mig. Bara 1 månad & 9 dagar kvar tills julafton, tiden bara rinner iväg. 

Pluggandet är i full gång & än så länge går det bra. Har 2 kurser avslutade, fast har bara fått betyg än så länge på 1 kurs där jag fick VG. Det kändes riktigt bra. 

Som vanligt jobbar jag fär fullt. Har börjat på ett nytt ställe nu som heter daglig verksamhet & fy vad jag verkligen trivs där :) Alltid lika glad efter jag kommit därifrån! Kommer dessutom helt på andra tankar än allt det som snurrar runt i huvudet hela tiden annars. 

Min underbara katt Stina bara växer och växer snart är hon ett halvår :O då blir det dags för sterilisering. Så vi inte får en massa kattungar här hemma. Jag och Matilda bor ju ihopa nu & Matilda har också skaffat ett katt. 

Inte nog med allt annat jag gör så har jag börjat träna ganska flitigt nu, vilket är väldigt skönt :) Tränar en hel del på nionde vilket jag ska göra idag :), på måndagar hjälper jag till att träna handbollskolan 04, väldigt roligt i alla fall & på onsdagar spelar jag innebandy med pågarna :) så ja, full rulle HELA tiden :) 

Får ju inte glömma bort min underbara pojkvän, han gör mig lycklig & jag är så otroligt jag att jag har hittat honom. Han är den jag litar mest på och som alltid finns där för mig. Conny Hellqvist, jag älskar dig! <3



Det är klart alla har svackor där allting inte är så jättebra. Jag är väl i den svackan nu. En massa svek av vänner hit och dit som man trodde var nära en, men nej tydligen inte allt vänder på 2 sekunder. Tråkigt nog. Saknar vänskapen väldigt mycket, men ja vad ska man göra. Har inte så mycket att säga i heller. Det var ju inte mitt val. 

Det är rätt roligt när man tänker efter. Man har alltid ftt höra att man aldrig ska svika vännerna för det är alltid de sm finns kar och inte"pojkvännen", men det spelar ingen roll hur mycket man än ställer upp så blir man stucken i ryggen. Jag är så trött på det. Vänskapen vara föralltid, men nej det gör den inte. Jag förlitar hellre mig på kärleken. Visst nu är det inte så bland alla vänner men, det har blivit för många vänner man har blivit sviken av nu, så förtroendet finns knappt kvar :S 


aja, nu skiter jag i detta och taggar inför träning och lite pluggande :) 


peace.

RSS 2.0