all i need is you.



I miss you quite terribly. I fell in love, in love, with you suddenly. Now there's no place else, i could be, but, here in your arms.



Underbara härliga sommar. kan inget mer än att älska den. synd man jobbar så mycket så man inte hinner njuta så mycket av den /: 

Midsommar var väldigt bra. jobbade dock varenda dag den veckan så var rätt slut i huvudet efter det. Trodde det skulle bli mycke vila denna veckan, men så blir det inte. ska inte säga att det blir överdrivet mycket jobb i heller. var ledig i måndags och tisdags. sen jobb onsdag, torsdag och fredag sen blir det en helg fylld med en massa äventyr hoppas jag. 

passar även hund denna veckan, jacky. väldigt söt är han :) man blir ju hur sugen som helst på att skaffa hund nu. 


igår åkte min underbara älskling till roskilde. känns som han har varit borta i en evighet ;s helt tomt och ensamt är det utan honom ): fick ett sms utav honom inatt som jag läste imorse där det stod: där finns ingen annan i hela universum som kan ersätta en älskling som dig, saknar dig sjukt redan <3 hur glad blir man inte utav att höra det? jag blev i alla fall hur glad som helst :) bara längtar tills han kommer hem. Jag tycker om dig så otroligt mycket min fina Conny Hellqvist! <3


ååh, jag är så sugen på att göra något skoj ikväll. Men vad? känns som alla är upptagna eller jobbar. tråkigt som bara den! får väl ta och städa och sen spela lite x-box. Ta en cider eller två på de också kanske. 



peace.


<3

tell me why.



with every kiss and every hug, you make me fall in love and i'm so glad to be yours.



idag är en sån dag som jag är helt borta i mina tankar. har väldigt mycket ångest över det mesta. men frågan är varför? 

tankarna går åt vad vill jag få ut av mitt liv. vad är det jag verkligen vill göra. jag har verkligen ingen aning :S det får mig bara att må ännu sämre. ska jag bara låta tiden försvinna och hoppas på att något händer. nej, jag kan inte göra det. 

jag vill hitta mig det fasta jobbet som jag trivs med. men var är det? känns som jag står helt stilla medans tiden bara fortsätter gå... åååh! varför? varför? varför? jag är så nöjd med allt annat som jag har runt omkring mig. Men inte med vad som gäller min "riktiga" framtid. kommer ju aldrig fram till något vettigt i heller :S 


jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska sluta röka (y) det är på tiden. Så på söndag senast ska jag ha slutat! måste ha lite tid på mig att trappa ner först. Denna gången ska jag verkligen sluta med det också. 

Imorgon ska jag beställa tid till att tatuera mig :) längtar som bara den! 

nej, om man skulle hoppa in i duschen och sen göra smoothie och fortsätta mysa och tänka. så får det bli. 


peace.



all i need is you.




take my hand, and just don't let go, for as long as i've got you, i'll be allright.



Nu har man börjat på sitt vikariat. Känns väldigt bra. så nu är det fullt upp med jobb! 

tro det eller ej, men jag har blivit brunett :) det trodde ni aldrig va? efter att ha varit blond så länge, så kände jag verkligen att det var dags för något nytt. varför inte bli drunett då? :) 

har haft två riktigt härliga dagar. I förr går stack jag ut till stoffe snoppe för att umgås lite med honom :) sen kom jeppe och vi stack till hässleholm för stoffe skulle kolla på bil. efter beställde vi thaimat och stack hem till jeppe och kolla film :) riktigt trevligt!

igår sluta jag tidigt :) så blev hem och ta en powernap dock en lång sådan (a) sen stack jag och Lisa och gick runt vaxsjön (y) efter blev det lite vin och en massa prat :) Matilda kom också en runda! hade riktigt trevligt. Sen blev det en massa mys med Älskling :) 


säger bara fy vad jag ÄLSKAR sommaren <3 dock hade det kunnat vara lite bättre väder :O

nej, nu blir det att kolla färdigt hem till gården. Sen blir det att fixa till sig inför jobb! 


peace.




tomorrow is the day.




when you’re near me every heart beats, making me feel like it’s magic and we have it when it happens. i wanna scream your name out to the sky, let it shine with the stars. now that you lit the flame don’t let it die just let it burn.



hade en väldigt mysig kväll igår efter jobbet med Älskling. Gjorde smoothie och kollade på film :) myspys till max! 


idag tog jag mig lite sovmorgon. väldigt skönt! dock tänkte jag att jag skulle städa lite här hemma, men orkar inte riktigt. men får fixa till här lite snabbt innan det bär vidare av för jobb. 


åååh, fy vad jag är nervös inför imorgon. längtar dock riktigt mycket. hoppas bara på att det blir bra, kommer nog dock kännas lite konstigt i början. vet i alla fall om att jag inte kommer banga, för så länge som jag har längtat efter detta :) 

nej, kolla färdigt på hem till gården sen blir det till att fixa till sig inför jobb!


peace.

snälla bli min.




now i know . yes, it’s here i belong. by your side, in your arms. you are my destiny, you are my light, shining so bright.



Har verkligen haft en underbar helg med en massa trevligt folk :) rätt skönt att vara ledig så många dagar. Känner att jag har hunnit vila upp mig lite i alla fall (a) Men nu ska jag inte klaga så mycket över det! 


hade världens mysdag igår :) Matilda, jag och Lovisa stack till stranden i Åhus för lite stek, bad, picknick och mys. Vi orkade dock inte ligga och steka så länge, så vi stack till hamnen och åt glass i stället. Sen bar det av vidare till Matildas mormor och morfar för att bada i fårabäck där dom har sin stuga. ( mitt första dopp detta året). Var dock väldigt kallt. Vem kan inte motstå att gunga på en gungbräda, inte vi i alla fall :P så det blev lite lek också. Deckade på sängen så fort jag kom hem :S lagom trött! 

På kvällen blev det mys vid vaxsjön med Matilda, Lovisa, Pils och Älskling :) grillade marschmallows, åt jordgubbar, chips och massa annat. Mycket trevligt var det!

kvällen avslutades med en massa mys med min fina Älskling :) Åskade ju knappt lite igår, så tur jag hade min connyponny här hos mig! <3



nej, nu blir det till att göra sig redo för jobb! börjar ju mitt sommarvikariat idag (y) det känns väldigt bra att ha bestämda tider, dock kommer jag nog inte hinna med så mycket denna sommaren. blir väldigt mycket jobb. aja, bara till att gilla läget :) 


peace.





Första doppet i år.

Mys på bryggan.



Flyga flygplan kan vi.

<3



fårabäck.

there you go.



It starts in my toes and i crinkle my nose. Wherever it goes i always know, that you make me smile.



hejhopp, det har varit fullt upp. Men nu börjar allt lugna ner sig lite och jag är ledig :) 


har börjat på nytt jobb :) gillade stället som bara den. hoppas på att få mycket jobb där nu :) Fast börjar ju snart på mitt sommarvikariat så det kommer ju bli lite svårt. Får väl jobba mycket då så jag hinner med båda ställena :) 

Nu har alla börjat ta studenten. Nilspils och Fisen tog igår :) Så igår var det full rulle :P först blev det att fixa till brandbilen pils skulle åka med, sen fixa till sig och dra in till Eslöv. Kändes inte riktigt som min dag igår men det blev rätt bra ändå :) hällde dock ut lite cider över mig och min nya klänning mindre kul, men jaja! Matilda, Robin, johan, hasse och jag hade rätt skoj på vägen till Eslöv. Jag satt och blåste upp ballonger, så hade hasse sitt fönster nere, så ballongen bara åkte ut :P illa, men vi klarade oss. väl framme vid trollsjön var det bara till att fixa brandbilen med alla ballonger och björk kvistar. sen var det bara till att vänta. Pils blev rätt förvånad när jag och Matilda dök upp bredvid honom på vars en sida och skulle visa vart han skulle. Han hade ju ingen aning om att han skulle åka brandbil :P Pils blev helt överlycklig :) det kändes bra för då lyckades vi. Resan till Höör var så jävla rolig :) Fast vi har ju alltid skoj, så det är ju inget nytt!

När vi väl kom fram till folketshus var det bara för mig att sticka direkt vidare till Fisen för att fira henne lite. Åt där och lite sånt, sen drog jag och sandra vidare till Pils. Då var det direkt till att hålla rimmtalet som jag och sandra fixade ihopa :) Nervös, men det gick hur bra som helst! Han blev glad över presenten som var en porsche leksaksbil och presentkort på körlektioner! väldigt nyttig present, som han är i behov av.

det bar av vidare till jägers efter vi varit hos Pils ett tag. MEN ALDRIG MER SÄGER JAG! fy fan, 16-18 års jägers går jag aldrig mer på. börjar känna mig gammal ju :S Så det blev en tidig kväll! Fast det var rätt skönt.


idag har jag bara tagit det lugnt och varit med finaste conny hela dagen :) massa myys! krängt thai-mat har vi gjort. det är så mumsigt! Kollade även lite på bb, rätt roligt avsnitt idag (y) hehe. nej, om man skulle sätta igång en film och somna till den. hade inte varit helt fel för nu börjar jag bli trött!


peace.  




pils vrål åk :)


pyntad och fin!


här har vi ju pils också :) 


tihi, finaste! <3


RSS 2.0