Gott nytt år.

Då var sista timmarna på detta året här.


Detta är min bästa nyår någonsin :) firar min fina älskling som fyller år idag också :) grattis på din dag underbaring! Överraska min älskling med övernattning på Tylösand hotell och spa :) plus att vi har fått vars en topp till tå behandling! Helt underbart. Vi har precis varit ute och gått vid havet och myst! Nu blir de att fortsätta njuta med min fina älskling :) ❤


Vi önskar er alla gott nytt år & hoppas ni har de lika bra som vi :)



god jul.



love, don't you buy me nothing. i am feeling one thing, your lips on my lips. That's a very, merry Christmas. It’s the most beautiful time of the year Lights fill the streets spreading so much cheer.


Tiden har gått fort och jag har bara pluggat och jobbat känns de som. Hunnit bli förskyld har jag också gjort nu dom senaste dagarna. så ja, vintern är här. Dock har vi ju inte fått någon snö, så har inte haft någon dirket känt att det är jul. 


Idag är det julafton och den är snart förbi. Vakna upp sidan om min fina älskling. Hur underbart som helst! fixat och trixat och haft det mys. Stack sedan iväg hem till svärmor och svärfar. Har haft väldans mys och mycket skratt och ja jag har bara njutit :) dock hade jag väldig ångest över att sticka till jobb, hade bara velat vara kvar och fortsätta ha trevligt. Så blev det inte. Kvällen och natten avslutas här på jobbet. 

igår stack jag och conny hem till mina föräldrar och umgicks lite. Öppnade julklappar och lite sånt! 


tack alla för fina julklappar. Tack älskling för din fina julklapp, du är underbar! 


Känslan som finns inom mig nu, den går inte att beskriva. Men den finns där tack vara mina fina vänner, familj och speciellt min underbara älskling. <3 


nu säger jag godnatt! det blir nya äventyr imorgon. 


peace.




Start of something good.



Boom boom boom
That’s how it goes.
Everybody get your hands up, come close.
We gonna dance the day and the whole damn night.


Helgen flög förbi lika snabbt som den kom.


Blev pannkaks frukost med farmor och farfar innan de bar av med tåget hem till Skåne! Saknat min fina pojkvän så de blev mys med honom hela kvällen :)

Sen kom lördagen och jag blev hundvakt :) passade Smilla hela dagen. Vi tog en långpromenad! Blev sedan att fixa till sig och sticka till Hörby för att umgås med Conny och hans vänner och dricka lite gott :) kvällen avslutades på valvet med Sofie och Sanne :) vilken kväll, så galet bra! Var verkligen i behov av att ut och roa mig med vänner & så lyckat det blev :) Stack hem till älsklingen sen för att sova! Lagom trött var jag :p

Vaknade och var riktigt bakfull :s mådde riktigt kasst, brukar aldrig må så dåligt :/ aja. Sov så gott som hela dagen sen blev de kvälls mys med Conny :)

Så var de måndag igen och upp och jobba. Efter jobb blev de hem till Conny och laga mat! Korvstroganoff och ris, mums :) blev en riktigt trevlig kväll!

Idag hade man verkligen sovmorgon :) så har slöat en hel del framför Tvn! Snyggade till lite i min kärleks lägenhet och stack vidare till Sofie innan jobb för att umgås med henne och Sanne :) mycket trevligt var de! Vidare till jobb och tiden gick väldigt snabbt. När man kom hem fick jag trevligt besök av Sanne och Sofie :) så vi har suttit och snackat lite och jag har haft väldigt trevligt :) tack för ni kom! Detta får göras om :)

Nu blir de att mysa med min fina katt som verkar ha saknat mig en hel del innan man ska sova! :)


Peace.


last night.



You got me loosing my mind, my heart beats out of time. Make this dream the best i've ever known.



Denna dagen har man försökt hinna med så mycket som möjligt. 


Började med att umgås med syskonen lite, dock var jag inte så pigg då :P Blev till att plugga lite sedan. Gjorde ordning mig för att sen sticka till farmor och farfar. Dock gick det inte som planerat där. Men fick umgås lite med farmor en runda :) 

Snabbt hem för att sticka iväg och handla med pappa och sedan hämta syskonen som var på dagis. Där träffade jag på min kära kusin Mona. Kul att träffa på henne i alla fall innan man åkte. Stressa vidare för att hämta Maria på stationen. 

Hade en mysig stund med mina kusiner Maria & Kristina :) alltid lika roligt att träffa er! Vi kollade på handboll, snackade lite och spelade wordfeud ;P HAHA! skoj var det. 

Vidare hem till pappa för att äta lite tacos. Mums! Efter det har det bara varit soffhäng, passat på att plugga lite och kollat film. Nu går mina ögon i kors så nu blir det till att gå och lägga sig och sova, imorgon väntas en lång dag! 


peace.

Shopping.

You are my dream.



Det blev upp tidigt imorse i alla fall tidigt för mig! Blev att äta frukost med farmor & farfar! Lite överraskning eftersom dom inte visste att jag var i Dalarna :p dom blev väldigt glada över att se mig :) träffade på Birgitta också som var där.

Vidare hem till pappa en runda, sen blev de upp till stan och göra lite ärende :) var på Kenneths jobb och hälsade på, passade även på att hjälpa till lite :)

När Erika var färdig i skolan stack vi till kupolen för lite shopping :) mycket trevligt var de! Vi avslutade med lite tacos :)

Nu sitter jag i soffan helt utslagen! Rätt nöjd i alla fall med att jag har fixat julklapp till min sambo, syskonen, pappa & Conny :)

Har ångest över att jag borde plugga men har ingen ork :( får se, de kanske kommer!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla lite tv :)

Längtar efter min fina älskling & min gosiga Stina!

Peace.


Då var man här igen.



Nu ligger man här i sängen och ska försöka sova.

Var framme lite efter 22. Så blev inte så farligt försenad :) ätit hästkorv, så nu är jag mätt. Snackat lite med pappa har jag också hunnit med. Nu går mina ögon i kors så trött jag är. Fast de är inte så konstigt! Varit en lång dag.


Conny Hellqvist, det är tomt utan dig här vid min sida! ❤

Tack & godnatt!


Peace.


Snart så.

Så tomt utan dig.

Nu sitter man på sista tåget som ska ta mig till Dalarna. De var byte i Sala och då var tåget ungefär 25 minuter försenat :( som tur var detta tåget jag sitter på nu också försenat, så slapp taxi eller buss :)


Ungefär nu skumme jag varit framme i Hedemora, men dröjer ytterligare 25 min kanske.

De är så tråkigt att varje gång jag åker upp till Dalarna ska tågen vara försenade eller bli de. Brukar vara samma visa när jag ska hem :( DRYGT!

Får väl ringa tills pappa nu och säga att vi är i Avesta nu! Ska inte säga för mycket allt kan fortfarande hända :/


Peace.



here i go.




you´re the best thing in my life.




spenderade min sista natt i skåne med min finaste älskling. Det är verkligen du som gör mig lycklig! 


Det var upp och hoppa tidigt idag. Blev att jobba 07.30- 13.45 (y) Snabbt hem, fixa och dona. Packade de sista sen bar det av till läkaren. 


Rätt stressad hos läkaren, hon var försenad :S Då blev jag helt nervös, jag har ju tåg att passa :O Snabbt besök hos henne, men fick mycket fixat :) blir att röntga tummen och sen träffa arbetsterapeuten för att göra en bedömmning. Så nu börjar det hända grejor äntligen. Fick även reda på att jag är laktosintolerant :O de glömde de berätta sist jag var där. Hmm!? hur man nu kan göra det. Aja. 


Min underbara sambo var snäll och körde mig till tåget i hässleholm, tack du är en ängel! <3


Så nu sitter man på tåget mot Dalarna (y) är snart i norrköping där jag ska byta tåg till sala! Jag börjar närma mig. Som vanligt är tåget försenat, men förhoppningsvis blir det inte mer än vad det är :) orkar inte klödda! 

Får uppdatera mig mer senare. För nu är det dags att klä på sig och göra mig redo för bytet! 


peace.

tomorrow it is.

Now i know
Yes, it's here I belong
By your side, in your arms
You are my destiny
You are my light, shining so bright


Avslutade kvällen med skitgubbe, film och min fina Conny :)


Blev väckt av telefonen imorse, dom undra om jag kunde jobba idag. Så de var bara upp och hoppa. 07.30-16.00!

Sen blir de iväg och hämta lillasyster och lillebror. Så blir de till att passa dom.

Efter de blir de att packa de sista, så allt är färdigt tills imorgon. För då bär det av.

Nej, nu blir de att koppla av lite innan rasten är slut.


Peace.


two days left.



I don’t wanna live another day without your body next to me. i´m not gonna let them break us down,cause Baby I know now it´s gonna take a lot to drag me away from you -I´ll fight for you.


Har inte alls sovit mycket idag, men är trots det inte trött! låg och dega i sängen till halv 2 rätt skönt :) Jag och Stina har myst som bara den :) hon vet vad jag behöver på morgonen, ligger och väntar sidan om mig och väntar på att jag ska öppna ögonen sen vet hon att det blir mys :P

Har för mycket tankar som snurrar runt. Men har äntligen fått lättat lite på hjärtat, så nu känns det bättre. 


Var och tränade en runda nu. Rätt skönt för kroppen! Man slipper tänka så mycket då också :) 


Nu blir det till att packa inför färden & sen får vi se vad som händer efter det. Lite roligheter hade inte varit helt fel. 


Peace.

Godnatt!

Nu äntligen ligger jag här i min säng och ska få sova :) som jag har längtat!

Det blev inte en film till, satt och läste mina första inlägg här i bloggen som jag gjort i stället. Ganska kul att läsa faktiskt, märks att man har mognat en hel del :p


Ja och då var denna jobbe helgen över. Söndag idag 2 advent också. Se där! Får se vad för roligheter som väntas när jag har vaknat!?

2 dagar tills jag sticker.


Peace.



someone.


nothing i do seems to turn out right.

Då har mer än hälften av denna natten gått också. Synd bara att tiden går så långsamt. Hunnit med än så länge att kolla på 3 dansfilmer Honey 2, you got served & beat the world. Honey 2 var den som jag tyckte bäst om av de filmerna. Hinner förmodligen med en fjärde film också. Glömde ju boken så har inte kunnat plugga inatt, vilket suger. Får ta igen det senare idag istället. 


Mycket jag ska försöka hinna med idag efter jag vaknat :/ får väl ta och packa också, så det är gjort. Man vet ju aldrig vad som händer eller dyker upp. 


Känner hur tankarna bara snurrar runt i huvudet, jag håller på att bli knäpp på det. Jag är så trött på att kämpa hela tiden. Allt bara suger ut energin i min kropp! Hur orkade jag med allt när jag var mindre. Känner min som en uppblåst ballong och bara väntar på att spricka. Jag förstår inte varför jag har blivit så känslig, jag har aldrig varit såhär förut. Har bara lust att släppa allt och gömma mig ett tag, men det går ju inte i heller :S Det försvinner väl snart hoppas jag. - jag har i alla fall bestämt mig för att sluta kämpa och lägga ner energi på vissa grejor. 

Ååh, jag borde inte vara vaken på natten, jag tänker och grubblar för mycket på allt då. Jag borde ligga och sova och bara drömma bra drömmar. Men snart för jag göra det :) Längtar verkligen till sängen och min fina Stina! <3


Nu blir det nästa film. Kommer säkert in och skriver några rader till senare. skönt att släppa lite på trycket. 



peace.

världens tråkigaste lördag.




I could make you happy, make your dreams come true. Go to the ends of the eart for you, to make you feel my love.



Har sovit väldigt dåligt idag /: det suger! har i stort sett vaknat varannan timme. Inte alls bra för min sömn. Halv 2 gav jag upp att sova. Blev mys med min fina Stina! var ganska behövligt. Kollat lite när sverige spela.


Mitt i allt ringer Stoffe som en liten räddare i nöden. Stack dit där och kolla så fint han har gjort det där hemma. Så man fick lite skratt idag. Tackar Kennie & Stoffe för det. 

Nu sitter jag här igen i soffan och har så fruktansvärt tråkigt. Jobba natt en hel hel är inget att rekomendera. SÅ JÄVLA TRÅKIGT! man har ju inget liv då. BLÄÄH! sitter bara och räknar ner tills jag börjar jobba (y) så mycket har jag att göra idag. Kanske skulle plocka upp granen och fixa den? känns som en idé, har ju inte så mycket annat för mig. 

Känner mig på så bra humör idag, NOT! inte taggad på något. Får ta att hitta på något för att fördriva tiden. 


Kom just på att snart åker jag ju iväg också.


Peace.




feel like i could fly.




Wake me, i'm dreaming. Is my heart still beating, cause this life has never felt so good. Let's let this feeling go on.



Helg igen plus att det är ny månad. December är kommen :) 


Vill inte påstå att jag har gjort så mycket mer än att jag har sovit länge :) hjälpt mamma och dom lite, varit på city gross och handlat Matildas och min julgran plus lite annat! 

ikväll har jag och min älskling lagat mat tillsammans, det blev pepparoxkött något!? & klyftpotatis, sallad och bearnaisesås. Mycket gott var det! Sen blev det mys framför tvn till idol :) HEJA AMANDA FODELL! Tiden gick för fort :( 

Nu sitter man här på jobbet och vill bara att tiden ska gå fort, men det gör den verkligen inte :( 
Skrivit lite julkort, äter nötter, druckit min redbull & tänkte ta tag i pluggandet nu. så jag förhoppningsvis slipper det sen :) 

har börjat tänka som bara den på att tiden bara springer iväg, det är snart 1 år sedan jag träffa min underbara pojkvän & om några dagar har vi varit tillsammans i 6 månader :) helt sjukt! Är så otroligt glad att jag träffade honom. Jag tackar dig lollsan för det :) Älskling, du gör mig hel & så sjukt lycklig! <3


Hmm, nej om jag skulle ta och plugga lite. 


Ni som är ute och roar er, hoppas ni har skoj! & ni som sover hoppas ni sover riktigt gott! :) 


peace.

PAAANIK!

If you ever leave me baby,
Leave some morphine at my door
‘Cause it would take a whole lot of medication to realize what we used to have, we don’t have it anymore.


Nu har dagarna gått fort igen :/

I måndags kväll stack jag till kära Mia och sov hos henne :) hade jätte trevligt, en massa att snacka om.
Blev lite skilda världar när vi vakna, sen bar de av till höör för att passa Agnes :)

Lite innan 17 stack jag hem och byta om till träningskläder och stack och träna ett pass på nionde.
Hem, duscha göra kycklingsallad och vidare till jobb för att jobba natt. Natten gick ovanligt fort :) vilket var väldigt skönt.

Sen hem för att sova. PANIK! Jag vaknade 18.30 av att någon ringer mig. Knappt ångest över att jag har sovit i 11 timmar. Allt som jag hade planerat var förstört :( iväg snabbt och hämtade upp Amanda, sen blev det innebandy med killarna. Tur var nog de för annars hade jag nog inte kunnat sova sen :s

Eftersom inte jag har träffat min älskling på 4 dagar har ju saknat ihjäl mig efter honom, så stack hem till finaste efter innebandyn :)

Nu ligger jag fortfarande kvar i hans säng, men nu är det dags att stiga upp har mycket jag ska hinna med idag!

Jobb nästa!

Peace.


RSS 2.0