ge mig ork.



i need your love,i need your lovin'. You got that kind of medicine that keeps me comin'.


Myst & pysslat om min underbara pojkvän idag. Mår inte alls bra av att se honom så sjuk. Men som tur är han på bättringsvägar :) Det kan dock vända men de hoppas jag inte. 


Stack hem innan BB började för att ha lite mys med min sambo med dippa och chips och kolla BB såklart :) nu har hon somnat sött i soffan och jag har äntligen skickat in min inlämning. Imorgon blir det att plugga mycket. Får se om det blir till att jobba lite imorgon också. 

Och såklart är det ju måndag imorgon och inget lov längre, så det blir till att träna handbollsskolan imorgon :) 


Trodde jag skulle hinna upp till dalarna innan allvaret med praktiken börjar. Men det känns inte som det finns någon tid till det. Skolan tar upp väldigt mycket tid nu. Muntliga redovisnngar och sånt :/ det gillas inte från min del. BLÖÖH!

Håller tummarna på att jag hittar någon lägenhet denna veckan också så jag slipper de tänkandet. Riktigt jobbigt är det. Går runt med de i huvudet hela tiden. Tar verkligen på mina krafter! 

Nej, kränga lite chips till och sen blir det till att sova. 


peace.

någonting som inte fanns förut.

söndagen är här och vilket betyder att de är måndag imorgon och allvaret är tillbaka.


Huvudvärk, stress, orolighet och allt de där står på schemat igen. Har haft en behövlig helg för att glömma bort allt det jobbiga.

njuter i alla fall av att solen skiner och att jag är i min underbara pojkväns närhet. Känner att jag inte har så mycket mer att berätta idag. vi får se senare.

ska plugga nu så jag får det gjort!




peace.

Lördag.



take this broken wings and learn to fly.


Igår blev de att umgås med Elin, ström, fisen, Madde, Elin, Julia och Melin :) trevligt värre med god dricka och charader :) massa skratt!

Imorse blev det födelsedags frukost för Adele :) mysigt värre! Sen blev de att umgås med Elin och Joel :)

Nu är jag bara hemma och kollar BB live. Väntar på att Lisa ska sluta jobba så vi kan äta lite gott :) får väl snart börja på och fixa till maten.

Ååh, saknar min sjukling till pojkvän jätte mycket :(


Så blev mitt hår som på bilden man ser inte de helt.

Peace.



all this way.




This is the part of me that you're never gonna ever take away from me..



tog mig lite sovmorgon idag eftersom jag tyckte att jag var värd det. 

upp och hoppa sedan för att äntligen dagen kommit. Har varit hos frissan och fixat mitt hår och som vanligt blir jag super nöjd :) 

Efter det stack jag hem till mamma en sväng ringde på lite lägenheter utan något positivt resultat :( Detta tar kål på mig. Går runt med ständig huvudvärk och jag är inte alls mig själv längre känner jag! det är riktigt tråkigt. 

Fredag idag och jag har inga planer alls. funderingarna går till att plugga och sedan kolla BB, men jag vetetusan. Känner ändå att jag behöver göra något för att få mina tankar på annat. 

Fy vad detta inlägget blev positivt idag. Aja, jag har i alla fall mitt hår över att vara nöjd av idag :) 


peace.

Holding on to what i got and love.


It's the little things that makes life big...


Sitter här och kollar BB eftersom jag missade de igår för jag träna. Kan säga att det känns verkligen att jag tränade igår, min kropp mår inte bra idag :/


helt sjukt vad jag har börjat sova dåligt, inte så konstigt eftersom jag har så mycket i mitt huvud som snurrar runt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Har så mycket med skolan och allt. Nu måste jag även hitta en lägenhet, verkligen inte de lättaste. Har ni något tips på lediga lägenheter eller hyresvärdar så tar jag gärna emot det. Det är väl lika bra att försklara här varför jag och matilda ska flytta isär. Men vi trivs inte i huset längre som vi bor i pga. olika anledningar. Men vi har gillat att bo tillsammans och de har gått hur bra som helst.

puuh, ikväll blir det till att jobba också. Känns sådär bra när jag vet hur mycket jag har att plugga. Får hoppas på det bästa!

Dags att äta frukost och hoppas på det bästa att allt löser sig.

lever på hoppet!- peace.

times like these.




fullt upp som vanligt och har helt och hållet tänkt på att skriva här. Tänkte passa på nu när jag tagit en paus i pluggandet. 

helgerna har gått väldigt fort.
förra helgen var en väldigt bra helg. Bio med älskling och sen bar det av på en mini-semester med pils och hans familj till Binz i tyskland :) bilder kommer senare! Blev även inhandlat lite smått och gått på vägen hem :) 

i veckan har jag tränat och haft mig för att komma lite i form ;P Sen kom älskade Sofie hem :) som jag längtat! 

Sen blev de lite äventyr i fredags med Sanne och Sofie på nova :) På kvällen kom Conny och de blev lite matlagning, sen vidare hem till Mamma och dom för att fira lillasyster och  patrik som har fyllt år :) Lördagen blev det en hel dag i hallen för att hjälpa till med handbollskolan! Sen blev de stress stress stress för att vidare till hörby och fira sofie och sannes födelsedagar :)

tråkigt nog var jag inte på jättebra humör :/ så kvällen blev inte så lång. Alldeles för mycket i huvudet som snurrar runt. 

igår var det bara slappe och pluggande som gällde för min del. 

Nu blir det frukost och sen blir de att fortsätta plugga (y) 


peace.

Min dag.


Tiden går fort ja.

Har haft en underbar helg och födelsedag :) i fredags fyllde jag år vilket firades med underbara vänner och min fina pojkvän :) tack till er som kom!

På lördagen kom min kära Elin och hälsa på mig! Riktigt skoj att få se dig :) sen ringde min kära pojkvän och sa att han bokat bord för att äta ute i Malmö! Världens underbaraste pojkvän :)

I söndags blev de mys dag med Matilda och Sanne :) massa frukt, prat & vampire diaries :)

Delen av veckan som har gått har bestått av jobb, pluggande & vampire diaries.

Torsdag idag, snart är denna veckan också förbi! Sitter hos veterinären, Stina ska steriliseras. Sen idag blir de att plugga och pyssla om Stina :) efter de blir de att jobba lite!

Nej, ska plugga lite nu medans jag väntar på att de ska bli färdiga.


Peace.


RSS 2.0