kräftskiva igår (y)

blev en riktigt trevlig kräftskiva...

igår var det kräftskiva som gällde som bullens syster och hennes kille höll i :) riktigt trevligt var det. massa snapps och allt :P dans blev det en massa också! bjöds på massa roliga skämt och skratt (y) blev även några telefon samtal xD prata med micke, det var riktigt trevligt. har inte träffat han på länge så det var skoj :) har knappt sovit ngt inatt :S rätt drygt måste jag säga. eftersom jag skulle upp och jobba idag >.<

det är rätt roligt att folk tar till sig det som låter negativt och bara berättar det vidare, men om man ska göra det kan man ju berätta allt där står också. som kändes är inte samma sak som att ha förutfattade meningar men jaja. säger inte mer om det nu, för då kommer det snackas om det i stället.

har jobbat dubbelpass idag ja (y) duktigt av mig. nu sista passet hade man sällskap av kevin och sanel i rummet så tiden gick ju betyligt mycket snabbare :P vi sjöng, skrattade, snacka om sjuka saker, och ja allt :P skoj var det i alla fall :) men nu är jag fan riktigt trött >.< det är roligt också att dom inte fixat ngt inviduellt val till mig så slipper ju första lektionen. men ändå rätt störigt för man missar ju en massa >.< det suger faktikst! ska jobba imorgon också >.< suger lite! men sista gången för denna månaden, sen är man ledig från jobb i en vecka (y) RIKTIGT SKÖNT!

nej, nu ska jag sätta igång ett avsnitt av bög serien och sen somna (y) behöver sova en massa!

så puss och godnatt :*


(bilder från kräftskivan och bilder från jobbet kommer sen)

mys fredag

fy faaaaan.....

usch idag var det riktigt jobbigt att ta sig upp :S men jag kämpade mig upp, kan fan inte sjuka mig från praktiken :O vaknade med huvudvärk och ont i magen. bra start på en dag (y) kommer till praktiken leker pigg och lika glad som vanligt. var riktigt duktig på att låtsas :) haft mycket att göra idag, det är ju fredag så. hade lika skoj som vanligt, men dock fruktansvärt ont i fötterna >.< hade en rätt kort och sen lunch. men men, varför klaga. fick fixa smyckes ställen innan jag tog lunch och det tog TID >.< lite pilligt, men ja. stack till pressbyrån för mc donald´s glassmaskiner funka inte >.< hade ett svårt val som emma, natha och bullen fick rösta över, daimglass eller sandwish (hur det nu stavas) med choklad bitar i, det röstades för daim :P tog det, träffa på rokie och hennes vän, stod där och snacka ett tag! ja sen berättar jag inte mer om det, säger bara pinsamt att du inte kunde hälsa, du såg säkert att det var jag. men jaja ditt val. köpte lite kläder idag också efter jag slutat :) en payton top, en marie scarfs, en wilda waistcoat och en milky tunic :) NÖJD! sen bar det av till bussen och sen tåget, givetvis var ju tåget försenat >.< hatar det.

kommer hem så hade mamma köpt kebab båt till mig från järnkällaren :) muuuums. sen kom min älskade bullen och hämta mig för vi skulle till natha och emma. kolla på när dom åt :P sen blev det lite tv tittande och sen efter att natha och bullen varit och lämnat lucky (en hund) så spelade vi ett spel, kommer dock inte ihåg vad det heter :P gick inte så bra för mig och bullen för vi fick helt svåra ord och emma och natha fick en massa tjuvar >.< blev en massa skratt pga emmas smarthet xD HAHA! nämner inget om det. tack som fan för den trevliga kvällen Emma, natha, sandra och bullen :) <3

nu är man hemma, funderar på att sätta igång en film för att somna till den är riktigt trött och har massa ont i huvudet >.< behöver sova ut riktigt.

nej, puuss och godnatt :*


 


cepe trött.

jag vill inte drömma om dig...

gaah, fan varför måste jag drömma om dig? :O vill inte. blir bara påmind då! släpper allt. nu gör jag som jag vill!

praktiken idag var skoj :) hade sjukt mycket folk för det var ju löning igår, då passar alla på. fick in en massa snygga kläder idag, det är fan sjukt jobbigt. vill ju bara ha allt :) fick stanna kvar lite på praktiken och städa lite bland kläderna. har fått en massa trevliga besök idag :) jag undrar fan hur jag ska komma upp imorgon :S är riktigt jävla trött >.< får kämpa mig upp. fy fan vad härligt värder det har varit idag :D men tur man bara är inne då hela dagen >.< det sög. snart ska man hoppa in i duschen.

lyssnar på Molly Sandén som fan.

snartsnart helg!

skriver kanske mer sen om allt som händer. beror på om jag orkar xD


puss så länge :*



skratt anfall xD

har haft en massa skratt anfall idag....

shiit vilken dag :S tänkte inte sticka till skolan men jag tog mig i kragen och gjorde det :) STOLT! det kändes sjukt bra. men hade fan inte behövt vara i skolan, gjorde inget vettigt :S menmen, fick sluta tidigare (y) ner till stationen för att hoppa på tåget till lund för att jobba >.< sitter och väntar på att emma ska komma in med bussen så får jag ett sms - det är sjukt lamt av mig, jag evt men jag måste. Jenny jag gör slut! stör mig som fan på att man gör slut via sms. men ja. vågar man inte så vågar man inte. det var nog inte mer än bra, har väntat på det. kändes som du ville bli tillsammans med mig igen för du kände dig underlägsen för jag gjorde slut innan, så nu fick du som du ville att det var du som gjorde slut. hoppas det känns bra för dig nu :) även fast hur det har varit mellan oss har jag tyckt om dig. men ja, du har nog inte tyckt detsamma. kom till jobbet var riktigt jävla trött, sov lite mellan samtalen för fick fan inga samtal. sen piggna jag till eller ja, var trött så skratta åt allt xD FY FAN VAD JAG HAR SKRATTAT IDAG xD har inte skrattat till något vettigt i heller :S känns inte som man ska göra så precis efter man blivit dumpad. men ja. jag gjorde det. men inte så konstigt för jag är helt slut körd :S men fy fan vad jag och Emma har skrattat! tack alla som gjort min dag idag :) en av dom bästa men ändå inte. jag har fan skrattat så jag har gråtit :P

i bring sexy back (slår på rumpan) aah ahh xD
pippi för fan. pippi har du fräknar på bullfittan xD
benjamin testar karate xD

några av saker jag har skrattat åt xD HAHA! har bara varit ovettiga saker :P hade behövt en tom och en robin också :) ingen har skrattat med mig idag utan åt mig och för att jag har skrattat xD HAHA! den som varit på dåligt humör idag skulle varit med mig idag xP

nej, får fan försöka sova ut lite. kan ju inte vara såhär imorgon på praktiken :S

dagens låt, sjukt fin:

Molly Sandén - så vill stjärnorna
Se på mig jag står här framför dig  
Och det som händer nu känns som magi
Rör vid mig låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi



Jag ser våra spår tror att jag förstår



Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt
Att jag älskar dig som du älskar mig
Nu vet änglarna att det har hänt

Någonstans visste jag att du fanns
Mitt i min ensamhet rördes min själ
Himlen log styrde vart steg vi tog
Såg oss i hemlighet ville oss väl

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt

Bara du allt jag behöver nu
Längtan är över nu älskar dig så

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför skrevs det på pränt
Att du älskar mig som jag älskar dig

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Så har änglarna bestämt












ilska.

varförvarförvarför....?


dagen började med att jag var riktigt trött men blev piggare under dagen. 3 lektioner i skolan har man varit på idag. hade inte fler (y) sen hem till rodde innan jag skulle jobba. blev en glass innan vi stack till jobbet, muums säger jag :) var riktigt trött när jag kom till jobbet >.< men sen blev jag massa glad för fick ett samtal av pappa att rodde mer än gärna fick följa med upp till dalarna :) men han ville inte så blev inte som jag tänkt. gick skit dåligt på jobbet >.< men måste jobba måste jobba >.< är riktigt trött på det nu.

faan, vad gör jag för fel! är allt mitt fel? jag är så förvirrad och har så mycket ilska i mig... vill släppa ut det men kan inte det, så stänger det inne i mig i stället. jag har en sån klump som jag bara vill släppa ut med tårar, men jag vill inte visa mig svag. jag vill vara stark, men snart gör jag inte det längre. du visar inga känslor. jag vet inte var jag har dig :s känns som du bara vill en grej med mig för du tjatar bara om det. du vill inte i heller vara mitt stöd. vad vill du med mig? vill du ha mig? visa det. sluta leka så tuff och kall hela tiden. jag får panik snart, vill bara skrika! känner mig osynlig för dig. jag tycker fan om dig!

bullen ringde nyss :) det första hon sa klart jag följer med dig till dalarna älskling! det känns sjukt skönt :) tack som fan hjärtat för att du ställer upp såhär mycket för mig och alltid finns där, det betyder så oerhört. <33

gaaah, en anonym jävel kommenterar mina bilder på bilddagboken >.< finns ju inget värre än folk som inte vågar stå för det dom säger och skriva vem dom är. blir fan irriterad på sånt >.< skriv så mycket du vill skiter i vad du säger, ta du hand om dig så tar jag hand om mig. men du måste ju må jävligt dåligt eftersom du måste klanka ner på andra. jävligt synd om dig!

nej, nu ska jag fan sova!



peace out :*

skola

första "riktiga" skoldagen idag....

helt okej faktiskt, hade 2 lektioner. danska och svenska. saknar fortfarande ett inviduellt val >.< det suger. nu är jag hemma hos rodde, ska vara här tills jag ska till jobbet. Emma slutar skolan 15, så ska möta upp henne på tåget, sen åker vi till jobbet. orkar faktiskt inte helt seriöst. men måste! blir jobb idag, imorgon, onsdag, dubbel söndag och måndag >.< fy FAAAAN! är helt trött idag, vad kommer jag inte vara på onsdag då :S


faan vad jag stör mig! du kallar mig din bästa vän, men nu hör du knappt av dig till mig längre :O du berättar inte saker för mig längre som du bruka. fick ett sms av dig igår godnatt! Kul att du kan skriva det i alla fall. du sa sist att du vill vara mer med mig för det gör dig glad och allt. du vill heller inte förlora mig som vän! men vafan du hör ju inte av dig :O så vet inte vad jag ska tro. men ja, det är ditt val inte mitt :)

nej nu ska jag var lite social :P hehe.


Puuuusss :*




jobbat...

har jobbat hel dagen....

måste först berätta om dagen igår :P hade mysdag med familjen :) först åkte mamma, jag, hanna och anton till mammas jobbar kompis för att fira henne för hon fyllt år :p sen drog vi vidare till lödde för att köpa skor till anton! jag fick också ett par :D blev låga stövlar :) gillar dom. sen bestämde vi oss för att äta tacos, muuuums säger jag. träffade agneta i affären :P trevligt var det, riktigt länge sedan. sen vidare hem för att tillaga det :P ringde även bullen och fråga om hon ville äta med oss, hon bara JAAAA klart :P HAHA. åt och hade jätte trevligt. prata en masaa med mamma om allt. riktigt sköönt. sen kom sandra som även sov hos mig, men kom fan inte i säng förrens sent inatt igen >.< för var tvungen att följa med bullen och hämta åke och anna på örtofta slott :P dom var där och festa till det. var hemma kvart i tre typ. så somna direkt när jag kom hem :)


idag har jag jobbat HELA dagen >.< riktigt tråkigt men måste fan det. suger riktigt hårt. men har 6 gånger kvar att jobba >.< blääh. blev att snacka en massa med emma och sen även med sandra :) trevligt var det, prata mycket om allt som har med röven typ xD HAHA! just nu är man hemma hos älskling och ska sova här inatt :) myyyspyys! kollar på barcelona när dom spelar :P funderar snart på att sova så jag kommer upp till skolan imorgon xD men det ska väl funka. ska även jobba imorgon >.< usch fy.

nej, nu ska jag fixa mig för sängen. blir att somna till fotbollen :P hehe.

pusss ch godnatt :*






praktik

praktik och malmöfestivalen...

jag börjar att berätta om min första praktik dag på gina tricot på nova lund. det gick riktigt bra, sysselsatte mig en hel del själv vilket dom tyckte om :) har haft en kunder som har frågat en hel del och jag har kunnat hjälpa vissa. börjat hitta på lagret (y) HAHA! det känns riktigt bra och alla är jätte trevliga mot mig :) jag gillar min praktik! vi hade rätt så mycket kunder igår och en massa att göra. men det var bara skoj för då hade man något att göra. dock är man ju hemma rätt sent ändå /: men men får gilla läget.

efter jag slutat gick jag runder lite med hanna för hon skulle shoppa lite. sen bar det av hemmåt, var i höör 19.40 >.< då stack jag hem till david för vi skulle till malmö! kom iväg helt sent till malmö /: men så gick vi där lite, fick min efterlängtade hello kitty nalle :D satt på ett ute ställe och sen bar det av hemmåt, var hemma 03.30 >.< så har endast sovit 7 timmar inatt för mamma ringde och väckte mig ):

ååh, jag måste berätta jag har fått tid nu att jag ska utreda magen ännu nogare med slang och kamera och grejor. så den 16 september får jag förhoppningsvis reda på vad det är för något :D wiiie (y)

idag vet jag inte vad som händer, men ska i alla fall upp och äta frukost nu.

puuuss :*




back 2 school

första skoldagen idag då...

man kan ju inte förvänta sig mer än att det ska vara klödd med allt >.< vet inga salar knappt och sen är där missat ett ämne som vi ska ha. fattas ett inviduelltval, verkligen skit bra första dag. blev ingen praktik idag för det tog längre tid än jag trott i skolan >.< så passa på och snacka en massa skit med fiiis och sen mickeila :D mycket trevligt. fick ett super gulligt sms av fiiis också efterår :) Gud vad jag älskar dig lilla grisen ;) <3 ville bara tala om det för dig :) <3 Fiiisen, jag älskar dig med en massor! tänk så länge vi har hållt ihop :) typ 10 år kanske det är nu :) efter jag snackat med dom stack jag hem till hanna och snacka en massa med henne! mycket trevligt, tycker jag faktiskt vi får göra om :) fick ett sms av Rodde att han var hemma, så stack till stationen och träffa honom, allt är bra och vi är tillsammans igen, hur nöjd och glad är jag, jo en massa :D ångrar verkligen att jag inte tänkte igenom allt innan, men skitsamma nu! för nu är det vi igen :D tycker verkligen om dig en massa!

efter jag varit i eslöv har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och tvättat! men fy fan vad trött jag har varit idag :S helt sinnes. har även hjälpt mamma lite och så.

imorgon åker joe tillbaka till USA för att fixa papper för att få stanna kvar i Sverige sen :) vi ses om 2 månader, så inget att prata engelska och bli helt till sig i telefonen :P vi kommer sakna dig och fixande.

nej, nu ska jag ta och sätta igång en film eller något och sen sova, för imorgon är det praktik som gäller :)

puuuss och godnatt :*



onsdag

riktigt tröööött....

idag passa jag på att sova ut och dega lite :) men som om jag inte gjort det dom flesta dagarna xD jo, för det har jag. men idag kunde jag inte dega så länge. sandra kom hit och sen stack vi till malmö för att passa zeppo, för emma och natha skulle gadda sig. så det var bara till att åka in och hjälpa dom. har fått lite skratt idag i alla fall :P när vi gick på malmö festivalen åt zeppo allt han kunde få tag i xD kissa mitt på torgen :P men det värsta var när han sätter sig och skiter en stor jävla kladd mitt på hela torget och alla står och pekar fy öööh och allt :P säger till sandra att plocka upp det men icke att hon gjorde, så jag fick ju göra det, en riktigt stor och kladdig hög xD usch, sen orka vi inte med allt folk så vi stack hem till nathas mamma och kolla tv lite och så (y) sen börja emma och natha bli färdiga så vi stack ner till tatto world live och kolla hur det blev, det blev massa fiiint :) jag tänker fan sätta igång och spara till min tatto, vill fan ha den nu :) efter det kom bullen, jimmy, david och christian in så gick med dom lite, bullen var ju inte lite på lyset xD HAHAH. sen blev det tåget hem, träffade holm, holmis och anette på stationen (y) det var inte igår.

nu är man hemma, fixar lite med tvätten inför imorgon. börjar ju skolan imorgon! jippi, för det har jag ju längtat till. fast är inte där så länge för ska till min praktik efteråt (y) det gillar jag, det ska bli riktigt spännande :)

nej, nu ska jag se om tvätten är färdig för då ska jag hänga upp den och sen blir det sängen och sova en blund (y)

glömde säga ska träffa Rodde imorgon också :)

pusss och godnatt :*




only hope

hoppas...

blev till att sova länge idag :) var rätt skönt. sen stanna man kvar en stund hos bullen en runda. patrik var snäll och kom och hämta mig :) fick skynda mig att fixa till mig och sånt inför jobbet, sen cykla ner till tåget. säger bara blääh, vad tråkigt det var på jobbet >.< fick knappt sålt någonting ): sög riktigt hårt. men fick snackat av mig lite med Emma, sköönt! det är hennes födelsedag imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne :S jag vill köpa något som är minne, hon tycker om och något som är speciellt från mig! men ingen aning om vad, eller jo jag har tankar men vet inte om dom är bra /:

jag vet vad jag vill nu med rodde, och har sagt att jag vet men inte mer än så. hoppas vi kan träffas snart så jag kan berätta för honom vad jag vill! så ni får vänta med vad som händer och sker :P

jag får helt seriöst spel, mina fötter har börjat somna jätte lätt lika så mina fingrar :S det är riktigt irriterande >.<

just nu sitter jag och kollar 2 1/2 män :) älskar den serien :D

nej, nu blir det film sen sova i think.

puuuss och godnatt :*


/;

vilken jävla dag.....

har legat och degat i sängen och tänkt på allt som går att tänka på. speciellt på allt som har med Rodde att göra. det enda jag tänker på är varför jag tvekar. tycker om honom och saknar honom. FAAAAAAAAAAAAN! blir så jävla irriterad på mig själv emellanåt >.< men inget i livet är lätt längre. min hjärna har fan tänkt mer än vad den gör i skolan. gaah, varför är jag som jag är egentligen. varförvarförvarför? :S men nu går jag efter mitt hjärta och låter bli att tänka en massa.

efter en dag själv i min säng med massa depp låtar och allt, ringde min älskling och ville att jag skulle hem till henne. så nu sitter jag här. haft chill supe och en massa dans och sång. just nu sitter sitter damp danne och snackar om att han ska springa naken i höör xD ingen annan vill i alla fall inte jag :D

faaan skolan börjar snart :S var fan tog sommaren vägen? :O sista jävla sommarlovet!

blir jobb imorgon eller rättare sagt senare idag xD ska äntligen få prata av mig lite med Emmsipemmsi!

dagens låt, när en flicka talar skånska :)
gillar den.

HAHA, david har somnat hängandes över bullen xD

snart blir det dags för att kolla om vi fångat några kräftor, haha.

ha det bra, puss och godnatt :*


1

16/7 - 16/8

tack för tiden Rodrigo! att det blev såhär är inget mer än mitt fel! tro det eller ej så tycker jag om dig en hel del. allt gick så snabbt. jag har väl gjort ett misstag som jag lär ångra. men det är försent att ändra på allt nu! mina känslor för dig finns kvar. hoppa på att vi kan vara vänner, men förstår om du inte vill! jag vill i alla fall. vet inte vad jag ska säga mer för jag är helt tom på ord. känner att jag skulle nog tänkt igenom allt riktigt noga, men gjort är gjort! när jag känner mig redo kanske det fortfarande finns en chans. fast tror inte du vill det då! men ja.

tack som fan för alla stunder och allt!
jag tycker om dig Rodrigo <3



Rally igår :)

sjuukt skoj dag igår :)

vakna tidigt, fixa mig. åkte med patrik till hörby! hem till Robin fick väcka han :P laaaaat! sen kom tom och alla för vi skulle sticka till rallyt :)  vädret var helt ok i början, men sen börja det regna en massa >.< men det sluta igen efter ett tag. mina grejor blev helt leriga av bilarna som kört :P jag fick en massa skratt och allt :) riktigt jävla trevligt var det!
och grattis kusin till vinsten :D Staffan kom på första plats i sin klass :)

efteråt åkte jag med till hörby för patrik skulle hämta upp mig där. så var med robin och sigge så länge :)


nu ligger man i sin säng och degar, vet inte vad som händer idag! skulle ju egentligen jobbat men så blev det inte. har en massa annat att tänka på /: jag är sjukt förvirrad.


puuss :*




kusin staffan och jörgen :)

vilken dag...

fy fan vilken jävla dag :S vill inte ens berätta något om den... eller jo när den blev bättre!

jag stack ju till hörby och träffa Tom :)  sjukt skoj var det! vi var ute och svina lite :P  jag sitter bara och skrattar då för det är så skoj :) sen mötte vi robin, snacka lite! sen kände tom på sig att maten var färdig :P så när vi kom innanför dörren så var maten färdig!

efter vi käkat färdigt kom lilla robin! han var inte alls på humör idag eftersom det sa klick när han körde lite för fort :P hehe, men jag tyckte det var riktigt skoj att jävlas med han. satt och snacka lite, sen drog det vidare mot hässle för att hitta något bra ställe på sträcka 5/8 :) och det gjorde vi. det blev massa skratt, prat och allt med dom. och jag kom på andra tankar. men nu är dom tankarna tillbaka som jag inte vill!

jag är alltid glad av mig så ska den fan förbli!

nu ska jag kolla tv lite!

puuuss så länge :*




Robin och Tom :)

<3

trött...

sjukt trött och degig idag :s
än så länge har jag inte gjort ett skit bara legat i sängen!
fixat lite med mobilen också!

har precis kollat färdigt på spice girls filmen.
kommer ihåg hur jag älskade den när jag var mindre så var bara tvungen att se den :)
det som inte förvånar mig är att jag tycker om den lite fortfarande :P haha!

har 2 fravoritlåtar med spice girls :P

leader of the gang
http://www.youtube.com/watch?v=41mVwRbfZVA&feature=related

my boy lolipop
http://www.youtube.com/watch?v=08oKebBN6JY

borde ta mitt förnuft till fånga och hoppa in i duschen eller ngt.
men känner bara för att ligga kvar i sängen hela dagen idag :s
fast så blir det inte, ska till eslöv idag för att träffa rodde :)
vet inte om jag sover där, beror på hur magen är senare!
än så länge har den inte velat som jag vill.

nej, får sätta igång lite musik så jag hamnar på en bättre sida :)



HAPPY!

idag kom min nya mobil!
EFTERLÄNGTAD.
stack ner direkt och hämta den när den hade kommit :P
jag är hel nöjd med den!
det är en sony ericsson w995 :)

sen kom sandra en runda på besök!
kolla film och snacka en massa :)
alltid behövligt att snacka av sig lite emellanåt.

efter det bar det av till jobbet,
var inte alls pepp som vanligt men måste ju >.<
det gick rätt bra idag faktiskt, fick sålt en hel del :P
men var riktigt trött så det var drygt, men inte lika drygt som vanligt!
tiden gick rätt snabbt idag.
måste även berätta om killen som satt i mitt och emmas rum :p
kevin och sanel kom in i rummet och höll på som vanligt,
sen blev det tyst i 2 sek och just då gav killen i rummet ifrån sig ett prutt ljud xD
jag dog av asgarv då och kevin och sanel bara ojdå :P
så höll dom på med den killen,
snacka om PINSAMT för han :)
men jag tyckte det var skoj!

nu är man hemma och tar bara det lugnt! (y)
ska snart sätta igång en film och somna till den typ.

imorgon får jag nog besök av tom :)
blir nog en massa skratt då och det gillas (y)

jag vill ha fredag nu!
men ännu mer lördag för då är det rally :)
och JAG VILL DIT :D

saknar även min pojk,
får träffa han imorgon :)
ÄNTLIGEN!

nej, nu blir det film!


puuuuss och godnatt! :*

wiiihoo!

har tillbringat 8 timmar på akuten i lund idag >.<
riktigt dryyygt!

var först på gyn, där var allting perfekt!
sen blev det vidare till akut kirurgen igen.
blev röntgad och tog prover!
på röntgen såg dom att det är ngt som inte stämmer!
ÄNTLIGEN.
så om några veckor får jag kallelse tillbaka,
då ska dom ge mig laxeringsmedel och sen ska dom köra upp en lång slang med kamera genom ändtarmen (y)
så ska dom kolla det stället där det inte såg bra ut!

så snart får man förhoppnigsvis reda på varför jag har haft ont i magen hela tiden :)


sen har man inte gjort så mycket mer idag mer än att passat mina syskon imorse.

nej, nu ska jag kolla färdigt på beck :)

sen blir det nog sängen!

puuuuss och godnatt :*






Rodrigo <3


det snurrar i min skalle

toppen helg har det varit med kräftskiva på fredagen och fest för matilda igår :)

det var riktigt skoj, båda festerna!


just nu känner jag mig sjukt degig :S
läkaren imorgon >.<


jag är riktigt jävla förvirrad på vad jag ska ta mig till :S
finns inte så mycket att säga om det.


gyn imorgon (y) får kanske reda på vad det är för fel på mig!

puuuuss :*

denna dag alltså :S

dagen har helt cepe >.<

börjar ju med att man ska till vårdcentralen för att besöka läkare för att kolla min mage!
har fan gått och haft ont i snart 4 veckor nu och det blir bara värre /:

kommer dit, är där en timme, tar gradviditets test och en massa andra prover!
dom hitta inget.
skickar in mig till akuten i Lund,
är där riiiktigt länge,
tar massa prover och yttligare ett gradviditets test, men inget!

skulle sen vidare till gyn men dom hade inte tid idag!
så imorgon bär det av in till lund igen för att besöka gyn :S
jag orkar inte med detta nu, jag vill veta vad felet är!
vill fan inte gå och ha ont i magen längre nu :S

hoppas dom hittar felet imorgon!

efter man kom hem drog man ner till bullen, sen blev det hem till Carro, sen bullen igen :)
trevlans att träffa er alla.

nej, nu ska jag sova så jag orkar morgondagen!

godnatt :*

torsdag

hade en mycket trevlig kväll igår med familjen.
vi åkte hem till micke och jenny!
åt gott, drack gott :)

sen kolla vi när filip och linus körde cross :)
kolla på hästarna.
sen bar det av in igen för efterätt :D
gottgottgott!


om 2 timmar ska man till läkare för att kolla upp min mage!
vill veta vad det är för fel nu!
har haft ont i magen i snart 4 veckor nu :S

hoppas mamma följer med som sällskap!

sen blir det nog av till sandras och deras stuga för att sola och bada :D
wiiiie!

det gillar vi!


puuuss :*

sjuuuukt bra helg :)

fredagen började med fest hos Liisa för att fira hennes 18 års dag :)
laget var där och bullen, ström och julia :)
sjukt skoj var det!
tack Liisa :)

på vägen hem fick man åka rally (y)
gillades till max.
tack som fan tom för skjutsen!


lördagen var tröttsam!
men jag fixade mitt rum, blev rätt bra.

sen drog det hem till Carro för att ha förfest där innan vi stack till Kajsa för att fira hennes 18 års dag :)
det var rikitgt skoj,
tack som fan kajsa!
laget var där och en massa andra!

somnade riktigt skönt när jag väl kom till ro :)




Söndag, var sjukt sliten idag!
sov till 15 :D

sen på kvällen stack jag till hörs pizzeria för att äta med Soffe, carro och malin :)
efter det stack vi hem till becca :)
bakade muffins med marabou chokladbitar i,
goda men mättande :P
blev en massa prat hela kvällen!
och det var riktigt trevligt :)
tack som fan för ikväll!

hela helgen har varit så sjukt bra (y)

tack alla som gjort denna helgen till en oförglömlig helg! <3




RSS 2.0