till en ängel.
Åh, jag kan känna hur min rädsla flyr, åhh Det är du som ger mig svar och gråter när jag ler. Vill du stanna här tills dagen gryr. Kan du höra mig nu! Jag lever och du lever inom mig. Jag ser dig när jag blundar. Jag ber dig
vill du vaka över mig och välsigna varje steg jag tar..
Vet inte riktigt var jag ska börja. Det har hänt mycket saker nu på ganska kort tid. Det har varit och är fortfarande mycket tårar, skratt, tomhet, längtan, och orolig saknad. 


För snart en månad sedan valde min mosters man att lämna oss ;( Trodde aldrig att de skulle hända att han skulle välja något sånt. Du har alltid funnits vid min sida när jag har behövt hjälp och allt. Det kommer aldrig kännas verkligt att du inte finns här bland oss. Vill inte säga förväl till dig i heller, för vill att du ska vara här hos oss. Det är riktigt jobbig och en riktigt stor saknad finns efter dig. allt är så overkligt. 


Min praktik är nu slut & jag är så lycklig för jag har fått timansällning där :) Riktigt skoj och deligeringen är avklarad, så jag är riktigt nöjd :) Har även fått jobb på en annan avdelning på fogdaröd! Har även påbörjat mitt sommarvikariat. Så livet rullar på. längtar bara tills skolan är slut. 


Jag har verkligen världens bästa pojkvän! Jag hade aldrig klarat detta utan dig. Du har verkligen stöttat min till max. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Conny Hellqvist! du är min andra halva. <3


Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med fina vänner. nej, nu ska jag göra något vettigt av denna dagen. 


Peace. 


sov så gott, vi ses snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0