wake up

Etage var sjukt skoj...


fy fan vad skoj jag hade det på etage med älskling och melin :D det bästa på länge :) kom hem 6 på morgonen och somna direkt :P vakna 15 sen (y) sjukt skönt att sova fast sov rätt dåligt >.< det sög! tog det lugnt hela dagen! sandra kom en runda, hon har ju klarat körkortet :) sen fick man ett annat besök! riktigt trevligt och myys var det :) fick även ett jätte snyggt sugmärke av axel >.< försvinner ju fan inte!

idag har man jobbat, sjukt drygt! men var på flipp humör så det blev rätt skoj ändå :P haha :p och ja, som nu händer rätt ofta så körde bara bussen förbi oss >.< sjukt arg blev jag! så var nära att missa tåget hem, men det var bara till att springa >.< så hann precis (y) det gillades! idag missade man ännu en lagträff ); det suger! hade varit sjukt skoj, men ja var tvungen att jobba >.<

imorgon blir det PAAAAAAAAAAARTY :D hur najs, jo riktigt jävla najs :D är riktigt pepp! men ska till körskolan först och övningsköra, sen blir det även sitta och plugga där lite sen bär det av hem för att fixa sig och så (y)

nej, man får väl ta och gå och lägga sig! blir ju en lång dag imorgon :p

GODNATT :**






bild innan etage :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0