i won´t let you go.lovely.Då var helgen över och den har varit kanon. Den har bestått av ledighet, vänner, rally och mys med min älskling :)
Fredagen blev det trevligheter med Sofie, Sanne, Cassi, Jenni, Robin, K, Jim och Kennie. Vi drog på äventyr och fest i marieholm till Therese :) 

Lördagen bestod av roligheter flams och trams med min kära pojkvän. Sen på kvällen blev det att umgås med fina vänner igen :) Stack till Davad där Nissen, Nils, torbjörn, Kitty, Lollsan, Patrik och Carro Senare kom Conny och några vänner till honom också :) Stack vidare till ladan för galenskaper och dans! hur toppen som helst :)


Söndagen blev det rally med Robin & Jim :) hur bra som helst och perfekt väder! Träffade Staffan, Anette, Jessica och hennes kille också!

På kvällen blev det mys med min fina pojkvän. Åt god mat (oxfilé & potatis) sen blev det att spela bingo :) HAHA! Avslutade kvällen med smoothie och BB :) hur trevligt som helst! - Jag älskar dig Conny Hellqvist så otroligt mycket! <3


Idag var det avslutning med handbollsskolan, känns konstigt. Längtar tills det börjar efter sommaren igen :) Duktiga har dom blivit och utvecklats en hel del!


nej, nu blir det duschen sen beger jag mig till hörby för mys med min man :) 


peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0