where have you been, all my life.

Me, i'm dreaming. Is my heart still beating, cause this life has never felt so good. right here, right now. This look on your face, i don't want it to fade. So strong I know, this just won't break like a diamond. Let's let this feeling go on and on. Make it last forever.plugg, jobb, ta tag i tränandet igen & hitta en ny bil är väl de som snurrar runt mest i mitt huvud för tillfälligt. Drygt som bara den. 

Pluggandet tar riktigt mycket på mina krafter, hade jag vetat att det skulle vara såhär jobbigt att plugga på distans hade jag nog inte gjort de. All min tid bara försvinner och jag vet inte vart den tar vägen :/ Bara önskar att allt hade varit så lätt ibland. Så man slapp anstränga sig så mycket. 

& ja min kära älskade bil börjar nu sakta men säkert svika mig vilket känns väldigt hemskt. Trodde aldrig de skulle hända! Får ta och hitta mig en annan pärla ;/


Måste berätta om nyår, det var mitt bästa nyår någonsin & det kommer de alltid att vara. Dela så fina och mysiga stunder med den man älskar var så underbart! :) Hade mer än gärna gjort om det. Bara för att få njuta av att vara nära den man har sig närmast! Minnena kommer alltid finnas kvar. 


Detta inlägget tänkte jag nog mest skriva om min älskade pojkvän. Du gör mitt liv så underbart. Har aldrig känt mig såhär säker, men du är allt jag någonsin önskat mig. Du är min prins jag alltid drömt om. Allt är så bra med dig! Ja, mitt hjärta tillhör verkligen dig, det finns inga tvivel om saken. Min bästa vän är du också som jag kan prata om allt med och dela allt med. Du är så viktig för mig! Om jag bara hade kunnat berätta hur mycket du betyder för mig, men det finns inga ord för det! Kan bara visa med min kärlek till dig. Jag älskar dig Conny Hellqvist! <3 Min dröm, min verklighet, de finns ingen som du! 

nej, nu blir det till att fortsätta plugga....


Peace.

finaste!nyårs kyssen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0