better days

Do what you want, but you never gonna break me...


helgen har varit nykter och slapp :P fredags kvällen tillbringa man hemma hos natha, emma och sunken med film (the ugly truth), tacos och ben & jerry glass (y) MUUUUUUUUMS! filmen var sjuuukt bra :) så det gillades, sen bar det av hem till sängen, upp tidigt på lördagen för att kratta löv >.< fast fick pengar för det och de satt inte fel (y) sen blev det kalas med massa god mat :) blev ett väldigt trevligt samtal också och msn snack också :) sen kom sandra hem till mig på kvällen och snacka lite och kolla på en film :) blev ghost of girlfriends, riktigt bra :) sen blev det till att sova (y) och upp i tid idag för att jobba 8 timmar >.< drygt men ja, måste man så måste man! så nu är man hemma har hunnit koppla av lite för snart blir det till att sova igen, skola imorgon ju och börjar med dans på morgonen (y)

ja, för min del har det inte hänt så mycket denna helgen ); men nästa helg då jävlar i det :D ser framemot nästa helg :) (y)

nej, nu blir det sägen så man orkar morgondagen! mycket som händer ju :P skola, tandläkare, körskolan, provträna i bullens lag :P är sjukt nervös inför det :S men jaja! ska på special träning så :P har ju blivit lovad de :)

nej, godnatt på er alla :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0